Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 587
  • 885
  •   1
Отговори
# 690
На мен от ютуб само Аида Интуитив ми е познавала, много са ми гледали, но не са познали, сега обаче с тази ме заинтригувахте.

# 691
На мен от ютуб само Аида Интуитив ми е познавала, много са ми гледали, но не са познали, сега обаче с тази ме заинтригувахте.
Аида позна ли Ви за бъдещето? Чела към отзиви за нея, че много усеща минало и настояща ситуация, но за бъдещето не се справя добре.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 00:21 от Rebel Rebel (innasn)

# 692
Аида позна ли Ви за бъдещето? Чела към отдиви за нея, че много усеща минало и настояща ситуация, но за бъдещето не се справя добре.
На общите четения е много добра но индивидуално за мен лично не става. Минало характери горе долу добре за бъдеще нищо не позна

# 693
На мен ми позна, но в близко бъдеще.

# 694
Моля, ако някой е чистил успешно негатив при някого, да пише, може и на лично. Положението при мен, вече ескалира и до сега няма успеваемост на хората, от който потърсих помощ. Нищо не помага до момента, нито молитви нито ритуали за чистене.

# 695
Моля, ако някой е чистил успешно негатив при някого, да пише, може и на лично. Положението при мен, вече ескалира и до сега няма успеваемост на хората, от който потърсих помощ. Нищо не помага до момента, нито молитви нито ритуали за чистене.
Ако намерите такъв човек, моля и аз за помощ! При мен е същото.

# 696

# 697
Моля Ви се препоръчайте някой читав, който си заслужава и гледа онлайн....Писах във Facebook на "Знак от съдбата", незнам дали ще ми отговори....

# 698
Знак на съдбата отговаря. На секундата няма как да отговори със сигурност, но предполагам до няколко дни. Какво значи да не се търси повече жената? Да не сте й първа грижа.. Гледа на карти таро. Казва каквото вижда, дори и не е цветя и рози. Пуска гласови съобщения. Задавате си въпросите и това е. Какво толкова се чудите какъв е тази знак..Тек темата е за ясновидци и таролози, не е за космонавти. Във фейсбук и Ю тюб са повечето профили, търси се и така.

# 699
Аз харесвам тези хора,които наистина имат ясновидска дарба.Не те питат за име,дата на раждане снимка.Започват първо те да говорят,това което усещат и виждат и после човек да си зададе въпросите.На такива хора мога дори да дам малко повече,стига да разбера,че човека има качества и не ми губи времето.
Можеш ли за споделиш за такъв човек , който направо почва да говори без да пита за проблема ?? Може и на лично да ми напишеш , много ще съм ти благодарен !!! Къде ли не ходих и какво ли не правих 20000 лева дадох по мошенници и псевдо врачки и тн. и не мога да намеря точният човек !!! Благодаря .

Как 20 хиляди лева...
Моля ако има човек, който направо говори без да пита, а накрая ако имаш въпроси задаваш. Моля пишете и на мен на лични!
Благодаря ❤️

# 700
Писах преди повече от месец, още нямам отговор. Не вярвам да е толкова затрупана.
quote author=mnegrevska link=topic=1639441.msg48308978#msg48308978 date=1721232912]
Знак на съдбата отговаря. На секундата няма как да отговори със сигурност, но предполагам до няколко дни. Какво значи да не се търси повече жената? Да не сте й първа грижа.. Гледа на карти таро. Казва каквото вижда, дори и не е цветя и рози. Пуска гласови съобщения. Задавате си въпросите и това е. Какво толкова се чудите какъв е тази знак..Тек темата е за ясновидци и таролози, не е за космонавти. Във фейсбук и Ю тюб са повечето профили, търси се и така.
[/quote]

# 701
Здравейте! Дали някой от Вас има отзиви за Саша руснака от Кюстендил, който ходи на място и чисти магии. Дали след това има положителна промяна в живота на хората?

# 702
В старите теми е писано за него.

# 703
Няма почти никаква инфорамация, много малко е писано и то не е от скоро...

# 704
Аз познавам двама човека, на които е помогнал и двама човека от тук преди година ми писаха, че също са доволни. Щеше да го търся миналата година, но в последствие се отказах.
Няма почти никаква инфорамация, много малко е писано и то не е от скоро...

Общи условия

Активация на акаунт