Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 660
  • 885
  •   1
Отговори
# 735
Значи статията си е чист реклама, а той бръщолеви глупости. Препоръчвал терапия с делфини и ултразвука на делфините помагал на бременни. Тази статия за бременната, която раждала във водата и идването на делфините които де държали като акушерки сме я чели преди 30 години, так че няма какво да ни прави на будали. Изобщо пълна нула. И като изцепи че кабинет нямло да има - сякаш ние това не го виждаме.
Не помня него ли го бяха погнали за някакви мошенничества преди време. Май някой беше споменал в темите, че и по вестниците имаше писано ...
Другите му прогнози - набързо от нета:
https://www.flagman.bg/article/73713
https://zagora.bg/posts/11206/%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0 … %D1%82%D0%B0.html

Правете си изводи за този ...... "ясновидец"

# 736
Определено е сериозна сумата 😮
За чистене на магии и негативи съм чувала отлични отзиви за Божидар Караджов. Нямам личен опит, но приятелка редовно го посещава. За гледане вземал 70лв. , за чистене и защита от 5 години 1000лв. На мен са ми много и за това не съм ходила там.
  А за Божидар Трифонов, който гледа онлайн и има група Най точното и бързо ясновидство във фейсбук някой има ли отзиви? Той също чисти магии за 1000 лв, но доколкото знам е много точен в ясновидството, но не е ясно дали наистина чисти качествено ,защото сумата е доста голяма.  Моля  някой да сподели ако се допитвал или се е чистил при него.
На мен ми беше гледал и позна доста неща,но това беше преди около пет години.Каза ми,че имам стари магии за които наистина допускам да е вярно,но ми се видя много сумата която ми поиска и не се реших.Бях чела тук във форума мнение на жени,че не са забелязали ефект от чистенето му,но не знам точно коя тема беше.
За мен е гавра с нещастието на хората, изнудване и манипулация. Дори се чудя защо и кой го добави в телефоните на препоръчани ясновидец.

# 737
Дали може повече подробности за Даниела Кабала, как и на какво гледа и каква такса взима? Има ли познаваемост?

# 738
Дали може повече подробности за Даниела Кабала, как и на какво гледа и каква такса взима? Има ли познаваемост?
Има познаваемост, за бъдещето не знам. Чакам. Уморих се да чакам да дойдат по добри времена. Вероятно за това задавам едни и същи въпроси на доста хора. За сега се припокриват.

# 739
  • гр. София
За съжаление, не само от моя опит, но и този на моя близка ще Ви кажа, че познаваемост за бъдещето няма. Правила съм си две консултации при нея преди 2-3 години. Вторият път й се обадих, защото това, което каза първият път не се случи. То карти реди,  то някакви числа смята, то астрологични карти отваря и нищо не се случи от казаното. И то не само при мен. Иначе е много забавна. Взема проблема присърце, но в крайна сметка, ние не затова звъним на такива хора. Казвала съм го и друг път... За мен може да се каже, че някой има познаваемост само ако нещо от казаното за бъдещето се е случило. Всичко останало може да е резултат от налучкване, подпитване, а и да не забравяме, че повечето от тях са добри психолози. Та, общо взето като прочета тук, че някой вчера е бил при еди коя си и всичко му е познала... ми става смешно. Ние миналото и настоящето си го знаем. Няма нужда да даваме пари на някой, за да ни го повтаря.

# 740
Записах си час за утре, в 11:9[ч., за разговор с Фатме от Несебър. Ще дам отзиви при първа възможност. Каза, че не взима пари.

# 741
089 8535435 Фатме

[/i][/b]
Всички трърдят, че им е познавала, две от тях ходят години наред при нея. При мен, хвана веднага проблема. Позна основните неща, но лично според мен, за бъдещето не вярвам предсказанието да се случи, дано греша защото е това, което искам, но има някои детайли, който според мен са доста трудни за реализиране. 
Вече три мои познати имат консултация с нея и на когото не вижда лоша енергия си казва - тоест не си измисля. На две момичета не им е взела дори пари за работата. Вчера една приятелка я чу също - 37 минути разговор, значи не претупва. Аз знам за нея от тук, лично не съм ходила, но днес са вече две седмици и съм значително по-добре. Помня когато ми писахте за нея и още тогава бяхте скептично настроен. Ще чакаме още мнения.
Мнения за Фатмето от Несебър,не от Тънково,че някак доста претупа нещата
Гледа по телефон на карти

Може ли телефон на тази жена Фатме от Несебър?

Може ли да кажете мнение и също и на вашите познати дали познава? Аз не мога да определя, за момента по- скоро не.
Девойки, аз съм тази която говорихме с Фатме от Несебър 37 минути. Отдели ми колкото трябва време. Питах, отговаря, първо е човек, второ по моите болни теми съм иззвъняла всички оставени телефони и препоръчани гледачки. Много от тях не вдигат, карат се, определят час, който не спазват и после не вдигат пак телефона. Разбира се от няколко съм доволна. В отчаянието си съм карала наред. Супер е, че няколко повториха едни и същи неща, казаха че няма нанесени негативи. Въпреки това, тези които могат помолих за чистене. Все пак, защото много години, много емоции, много нерви, затова чак до психиатър стигнах. Хубаво е, че хубавото тепърва ми предстои според думите на поне 3и ясновидки. Единствено във времето имат разминавания, та не знам кога ще ми се случат хубавите неща. Надявам се да са познали.
Това е. И пак ще кажа, съжалявам и плача за жена, която не питаше, не искаше въпроси, просто разказваше какво вижда така, сякаш гледаш филм и познаваше на 100% при нея ходех често когато имах проблем, след това не бях стъпвала поне 10 години и тя си беше отишла. От поне 20 години такава жена не съм виждала и чувала. Търся помощ когато съм в безизходица. Нямам опит и съм лъгана от много шарлатанки. Жената за която споменах и всеки ден плача за нея също вземаш пари, на онова време по 10 после 15 лв. Не правеше, не чистеши. Само гледаше. Надявам се със сегашните с които съм говорила да са познали за бъдещето защото им се препокриват нещата.
                     Здравейте,  а имате ли нещо сбъднато от прогнозата на Фатме? Открива ли негативно въздействие и чисти ли?
На мен за негативи не ми е казала. Повтарят се предсказанията на 3и жени и затова се надявам да се случат. Поне не вика и не ругае, ако зададеш един и същи въпрос 2а пъти по различен начин. Има и такива.

# 742
  • София
Здравейте! Дали някой от Вас има отзиви за Саша руснака от Кюстендил, който ходи на място и чисти магии. Дали след това има положителна промяна в живота на хората?

Заиграете ли се с него , магии ще имате докато сте готови да се разделяте със суми.Колкото по-големи суми можете да му давате,толкова повече магии ще намира.Преди 20+години лееше восък.Факт е,че вижда фигури.Напипва къде е болното ти място и започва да твори.За конкретен здравословен проблем прави ритуали,заклинания и тн.До ден днешен останаха само добрите пожелания.Това,заради което го потърсих,беше подарена вещ,която ми донесе неприятности.Посъветва да я изхвърля ,от там прогледнах и за други неща и осъзнах,че решението на проблемите е в мен.Повечето чистачи на енергии и съдби са обикновени търговци,за които този форум е златната реклама.Според мен трябва да се търси начин за справяне с проблема,до колкото може със собствени сили.Има много енергийни практики за изчистване на енергийното ни поле,за изчистване на дома,за хармонизиране на отношения.Не всяка разпаднала се връзка е от магия,понякога трябва да си научаваме уроците по трудния начин.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 08:10 от Патица

# 743
Лично аз като си вадя изводите през годините, съм най-доволна като познаваемост от Ани Лечева, Даниела Кабала и Исмаил от Краище (макар, че той по пронцип не гледа, но ако ти каже нещо или го попиташ за нещо - 100% вярност. Като чистене за сега, Даниела Кабала (но не на дълбоко, въпреки, че помага, Мария Софтова (симптомите ми бяха очевадни и най-вече съсъроянието ми) и така коментираната напоследък Фатме от Несебър. Особено Фатме, ми е хващала дори и малките детайли. А пък единствените, които нямат тарифа и ако нямаш, няма и да дадеш (което не е хубаво заради обмена), ще ти гледат и помогнат преди да си платил и не чакат на вашата давност, са Исмаил и Фатме. От сърце желая на всеки душевен мир и да си намери спасението ! Бъдете здрави !
Истината е че никой не иска да помага и да споделя, по времето на дядо Влайчо не е имало нито форуми нито интернет но са го знаели в цяла България, той е бил безсребърник не е взимал и една стотинка а е помагал на хиляди хора.
Със сигурност има хора със способности но те никога няма да тръгнат да се рекламират, тези които ги знаят също запазват мълчание, всеки гледа да си реши личните проблеми и тези на най близките и не го афишира пред никой освен сред най близкия си кръг от хора.
И аз търся човек със способности който помага, ако някой все пак реши нека да сподели има много хора които вече са опитали какво ли не и имат нужда от вашата помощ.
Божидар Караджов не беше ли коментиран преди доста време, че не става и предсказанията му не са верни ?
Тези космически суми как ги давате за нещо на човек, който не може да каже на 100% какъв ще е изхода ?
Бабите които леят олово вземат колкото им оставиш ( 5-10 лв )  за нещо, което има ефект но 1000 лева си е пладешки обир. Но като се замисля какво се коментирали тук 1000 лева са нищо - имаше хора които са искали по 5000 - 10000 лева за изчистване на сеанс.  
Предполагам има и прилични цени. Жената за която писах, че познаваше на 100% вземаш също 10 после 15 лв на онова време. Не правеше, не чистеше. Казваше си. Вероятно има и сега такива жени, само дето не ги знаем къде са, а тези дето знаят кои са, не влизат във форума защото нямат нужда, има къде да ходят и затова не са рекламирани. Аз също не познавах този форум до скоро. Докато не ми потрябва крайно спешно. Затова питам непрекъснато дали някой не е чул от колеги, приятели, съседи за такъв човек.
Моля ако откриете ми пишете.
Кажете повече за Исмайл от Крайще как така по принцип не гледа ? За какво се ходи при него ?

# 744
Честно, от горния пост на cunde  АБСОЛЮТНО НИЩО не разбрах !!!

# 745
Определено е сериозна сумата 😮
За чистене на магии и негативи съм чувала отлични отзиви за Божидар Караджов. Нямам личен опит, но приятелка редовно го посещава. За гледане вземал 70лв. , за чистене и защита от 5 години 1000лв. На мен са ми много и за това не съм ходила там.
  А за Божидар Трифонов, който гледа онлайн и има група Най точното и бързо ясновидство във фейсбук някой има ли отзиви? Той също чисти магии за 1000 лв, но доколкото знам е много точен в ясновидството, но не е ясно дали наистина чисти качествено ,защото сумата е доста голяма.  Моля  някой да сподели ако се допитвал или се е чистил при него.

Няколко пъти съм му писала, абсолютно нищо не ми позна. Даже едно нещо не уцели, дори случайно. Таксата обаче е фиксирана на 60 беше тогава, не пожела нищо да каже докато не му платих. Слушах, колко е по- добър от всички и как ги превъзхожда, защото той не гледа на таро а работи с енергия. Кел файда. Честно казано най- разочароващия човек с който съм се консултирала.

# 746
Здравейте някой може ли да даде телефон на Мира от Айтос и скоро да е посещавал, колко по рано трябва Да се обадя

# 747
Здравейте някой може ли да даде телефон на Мира от Айтос и скоро да е посещавал, колко по рано трябва Да се обадя
Не знам телефон,но имала нещо като стая/офис ,отдолу кооперация до Горското стопанство в Айтос,поне така запомних.Отиваш с чаша кафе,което трябва да е варено,но мисля че и тя може да ти направи.

# 748
Искам да попитам има ли някой доволен от чистене чрез олово или восък от разстояние и ако да от кого.По принцип съм скептично настроена че от разстояние дава ефект,но все пак мога и да греша.

# 749
Олово се лее върху дреха ако детето е бебе или много малко или ако човека е болен и не може да отиде. Хубаво е ако може да се отиде на място, ефекта е по-силен. Но да, може да се лее от разстояние, но леещия трябва да има дреха на човека. И да го е практикувал, т.е. да знае какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт