Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 651
  • 885
  •   1
Отговори
# 780
Добре де, защо се занимавате с ясновидци, като сте патили вече, някои с хиляди? Аз за по-малко от година се убедих, че ясновидци няма..Един ясновидец не ми каза и 1% нещо вярно..Пълни тъпотии! Нито ясновидци, нито ходжи..! Тарото донякъде познава, като ме зачеше крастата да разбера нещо питам 2ма, 3 ма таролози и толкова. По-добре е от шарлатани-ясновидци. Няма, няма и да има!

# 781
За всички които си мислят за Станка Митева от Димитровград- моят съвет е не си губете времето и парите . Днес бях при нея, говори само за болести и това което нея я интересува, нищо конкретно за това което бях отишла. Когато исках да бъде по конкретна по един въпрос ми се развика и ми каза да си тръгвам. Тя иска да я оставите да си говори това което тя си иска и да не питате много защото започва да се изнервя. Не се лъжете от репортажа на Нова телевизия и аз се подлъгах. Била съм при доста ясновидки, но такова отношение не съм видяла, доста злобна жена. Има много по-надарени ясновидки от нея.

# 782
Аз също научих за Фатме от тук и в последствие се размениха няколко мнения, датиращи от няколко години назад. Някои казват, че им е видяла направено, на други не. При мен лично, уцели проблема още на първата минута - аз лично не очаквах. И на мен ми каза за Кипрянови молитви, само, че ме чисти инс други неща, но пък не ми е казвала да отключвам църквата. Днес е последният ден и има изчистване при мен. За това дали ще познае, както и в преден пост написах, искрено се надявам, но има детайли, които ме съмняват. Времето ще покаже. Но пък аз не експериментирам и не пробвам често и нямам опита, като повечето от вас.

quote author=Kremi.mari123 link=topic=1639441.msg48340749#msg48340749 date=1721897448]
За пореден път се убеждавам, че тук споменавате шарлатани, и завихряте такива дитирамби, че се подведох и звъннах на въпросната Фатме от Несебър, дрън че пляс, таро и нумерология , тя не е ясновидка) отключи църква, да ти четат Киприянови молитви и това беше, а това не го ли знаем всички.
И при мен беше същото,но го отдадох на това,че е заета и колкото да ми обърне някакво внимание!Реално не ми гледа само ми каза ,ако имам съмнения да отида да ми четат молитва.
[/quote]

# 783
Мнения за Мира от Айтос?

# 784
Здравейте. Аз и сестра ми търсим ходжа при когото да отидем. Искаме да се допитване до него за един много важен семеен проблем. Чухме за Халит ходжа от Дянков, но нямаме нито телефон нито адрес. Дори не знаем дали човекът още е жив или дали практикува. Ако някой знае някаква информация за него бихме били много благодарни. Живеем в област Разград ако някой знае за някой ходжа в тази област моля да пише поне име и селото или града в който живее.

# 785
Здравейте някой има ли телефон на Димитринка която лее куршум в Поморие

# 786
Здравейте,търся мнение за Медейа Петрова.Има канал в yotube и ритуали подобни на Веда Морана Одина,всъщност тя е нейна ученичка.Разбрах,че прави лични ритуали и лее олово.Някой от вас ползвал ли е лично услугите и?Бях чела,че една жена беше доволна от нея,след като и ляла олово!

# 787
Здравейте. Аз и сестра ми търсим ходжа при когото да отидем. Искаме да се допитване до него за един много важен семеен проблем. Чухме за Халит ходжа от Дянков, но нямаме нито телефон нито адрес. Дори не знаем дали човекът още е жив или дали практикува. Ако някой знае някаква информация за него бихме били много благодарни. Живеем в област Разград ако някой знае за някой ходжа в тази област моля да пише поне име и селото или града в който живее.
с. Марково до Шумен и в Смядово приемал ходжа, чух много хубави отзиви за него! 0895738172 приемал в петък с.Марково, вторник и сряда гр.Смядово.

# 788
Здравейте, някой от вас дали има координати на Диляна Герганска?

# 789
Много моля

# 790

Ходя от години при нея. Доволна съм.

# 791
Спешно !
Търся човек,който може да се свързва с умрели (починали)
СПЕШНООО!

# 792
Спешно !
Ако намерите и тествате и сте доволна. Моля кажете и пишете подробно. Може и на лични.
Ще съм ви много благодарна.
Търся човек,който може да се свързва с умрели (починали)
СПЕШНООО!

# 793
Здравейте, има ли още някой, който се е свързал с Фатме от Несебър?. Моля за отзиви.

# 794
Здравейте, има ли още някой, който се е свързал с Фатме от Несебър?. Моля за отзиви.
Само веднъж се свързах, обърна ми внимание, не знам за познаваемост. От тогава и да звъня. Не вдига телефона.

Общи условия

Активация на акаунт