ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 871
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 615
  • тук и там
Габриела и Валерия наистина ли обсъждаха какво щяло да стане навън и чак заплахи ,че Виктория щяла да остане без работа?Мне,това не са жени,това са мутри..

# 616
И двете групички са ми ужасно неприятни , само Екатерина и Надежда са ми симпатични.

# 617

Синхроните

# 618
Убедена съм, че в момента Габриела пикае газ. Наистина си е вярвала, че никой няма да разбере името на футболиста.

# 619
В качеството на какви ще уволняват? На метреса на втородивизионен футболист и малка пикла с лоши маниери...

# 620
  • Viena
Пълна трагедия днес...

# 621
  • here and now
Точно такава си е Габриела, нарцистична, манипулаторка.
Взела се е на сериозно, понеже изцяло управлява живота на сестра си. Вероятно идеята да влезнат заедно е нейна и от там се чувства толкова велика. Съставила е перфектния план. Ще влезнат, Памчето ще мяука, ще станат популярни, ще вземе пари от гаджето за салона...
Да ѝ имам и постиженията на (нямам да използвам нейните епитети, че съм малко по-възпитана).

# 622
  • София
Убедена съм, че в момента Габриела пикае газ. Наистина си е вярвала, че никой няма да разбере името на футболиста.
Аз си мисля че е обратното. Това в нейните  очи и придава стойност.

# 623
  • гр.Пловдив
Важното е ,че пак Вики е говорител и отличник в таблицата на изповеди  Smiling Imp

# 624
В първи сезон май и ергенът и победителката си бяха обвързани отпреди. Тука всичко живо без изключения влязло за последователи и да си рекламира някакви бъдещи бизнеси. Виктория се радва все едно е открила топлата вода... Габриела е много груба на моменти като говори и обижда. Но това, което каза как някои хора им липсва внимание и се озлобяват и никога не са щастливи си е точно така. И се виждат нагледно примери и вътре май. Много ми е неприятно, че Йоана ми стана толкова разочароваща и предвидима. А в началото ми хареса при влизането си. Надя всеки път като й чуя гласа и се сещам как коментираше Маги: "Вижте я, вижте я, ще се разплаче..." Просто вече нищо друго не чувам и виждам от нея. Ако чуждото нещастие е единственото, което ти повишава настроението, странна работа.
Иначе на мен срещата на Алек и Памела ми хареса. Една от най-забавните и разтоварващи до момента. Без края съответно...

# 625
Виктория Надя и Йоана 🤮, момичета им го казаха защо не говорят когато няма камери
а когато има се правят на интересни.
Ето кой търси внимание точно тази групичка

# 626
Надя е ужасно злобна , все другите са им в устите . И с Маги се беше заяла , аз няма да забравя как коментираше ехидно на играта с въпросите . Въобще не са различни от Габриела .

# 627
Добре, че е Габриела. Благодарение на нея Надя изглежда направо нормална. А Горджъс изперква тотално. Време ѝ беше.
Явно групата изобличителки я критикува, че не ги подкрепя. Тоолкова са жалки всички!
Все още Екатерина не ме дразни само.
Двете каки го играят влюбени тийнейджърки, което е смешно, да не кажа направо жалко.
Групата Габриела - тежко безпомощни в аргументацията, затова пък словоохотливи в агресията.
Изобличителките - иска им се да се разграничат от габриелите, но интелект ли не им достига, злобата ли им е в повече, не знам, но не им се получава.
Останалите - пълнеж.

# 628
Аз си мисля че е обратното. Това в нейните  очи и придава стойност.
Придаваше ѝ стойност, докато спонсорът беше анонимен. Фукнята рязко намаля, след като на всички стана ясно с кого е. Опитваше да опонира тихичко до Памела на креслото, колкото да каже нещо. Но беше толкова шокирана, че от цялата ѝ гръмогласност нямаше и следа.
И после пак заплахи, пак високомерието се надигна.
Много кухо момиче.

# 629
А забелязвате и името на салона на Габа
OG beauty bar
дали не са инициалите на двамата
О -Оливиер Г-Габриела
гнили са тези момичета
майка им също не ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт