ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 887
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 660
Това някой чул ли го е и какво трябва да означава?!
Скрит текст:
Чух го, но беше на шега.

# 661
Това някой чул ли го е и какво трябва да означава?!
Скрит текст:
Чух го, но беше на шега.
Защо да е било шега и каква точно шега?

И Габриела от сезон 2 с коментар за Цър Пър
Тази пък! Те като близначки с Виктория, точно тя седнала да я коментира!

# 662
Габриела явно хич не се притеснява, че всички ще разберат за жененото й гадже. В предаването се скова от ужас, а после публикува видео от откриването на салона, което всички ще видим. Отделно, гледам че фирмата е открита на 11.01.2024 г., тоест след края на снимките на предаването. Как така и тя, и въпросният женен Оливие не се притесняват, че официално ще лъсне връзката им. Бих предположила, че може да се е разделил с жена си, но на 09.03.2024 г. е публикувал снимка с нея. Каква е тая жена, която му позволява да хойка напред-назад с други жени?!? Странна история.

# 663
  • софия
От продукцията големи късметлии този сезон, брей.... Joy
Първо вкарват две сестри, второ едната се оказва обвързана и трето -тук е и Виктория, която им знае всички тайни, охххх....Joy

Не вярвам, че го пиша - най - ми хареса Теа днес. Сякаш само тя някак ухажва Алек,  с нейния си маниер, но наистина просто  иска той да я хареса.
 "Мърррр...мммм" - ами сладка е понякога Grinning
И ужасно досадна в останалото време. Grinning

Танците бяха много смешни. Жалко, можеше нещо красиво да се получи. Нищо де, в следващия сезон...

Фабулата ми се изясни, след епизода с торите и хич не им се връзвам на измислените драми.
Голяма дупка е тоя формат за истинската либоФ. Imp

# 664
Виктория може да е всякаква, но поне има акъл в главата. Тази вечер така ги пусна по пързалката и грам не се усетиха.
При почти тоталната липса на качества сред 90% от участничките, за мен и телектът си е поне някакъв плюс.
За мен тя е сред 5-те, които по ми се нравят

# 665
Аз не знам от кога е женен този Вердон и децата не са на 2 години като гледам, eдното е родено през 2018-та, но приятелка, която е заплашвал с убийство, е имал от септември до ноември 2020 година. Явно наистина жена му няма нищо против да си има и приятелка, и сега пак си има човекът. 😆

# 666
Не, че има съмнения, но ето какво е било в описанието за днешния епизод на сайта на БТВ.
Тъй като се занимавам с подобни неща, знам че след публикуване на страница в интернет, тя се обхожда от роботите на Гугъл и се взима текст автоматично за резултата в търсачката, ако ръчно не се посочи друг. След като го изтрият от страницата може да мине доста време до обновяване на резултата в търсачката.
В момента разбира се като се отвори страницата текстът е сменен, но това няма никакво значение 🤣 Телефоните в редакцията са звъннали със закъснение .. 😂

# 667
Явно Маги и Валерия са станали приятелки щом гледат заедно сега.

# 668
В днешния епизод Теа ми беше направо симпатична на фона на другите клявки.

# 669
Габриела, която не познава Оливие Вердон го е поканила на откриването на салона 😂 ...странно
След несправедливото обвинение от страна на Вики и след приключване на снимките на шоуто в Гърция, Габи решава да провери кой е той. Свързва се с него по ИГ и му се оплаква колко несправедливо е била обвинена. Той решава да поправи тази несправедливост, като я кани на откриването на салона му, където двамата се срещат и запознават на живо за първи път. Sweat Smile

# 670
Не разбирам защо проявите на агресия в това предаване се толерират и им се дава толкова екранно време?! Освен да инфopмиpa,  да е културно - развлекателна, пред съвременната телевизия стои предизвикателството и дa имa възпитaтeлнa фyнĸция, въпреки, че сеирът продава.
В това риалити вече ни показаха пиян, циничен и арогантен училищен психолог, подлагащ на тормоз набелязана жертва. Сега гледаме една боркиня, която съжалява, че не може да удари в ефир хореографите, които я карат да танцува, както и заплахите, обидите и дискриминационните изказвания  на прекалено тунингована  за 25 годишната си възраст бивша плувкиня, която се опитва да доминира с мутренско поведение. Такива персони трябва на момента да са аут от предаването.
Габриела и Памела сигурно са измислили хитра схема, за да бъдат допуснати за участие. Както се казва - две е повече от едно. В началото Алек наистина беше доста заинтригуван от демонстрациите на волеви характер и споделените мисли при срещите с Габриела. Друга участничка направи сензационно разкритие, че отраканата мома си има приятел. И то не кой да е, а футболист от ''Лудогорец''. Въпросът е какво прави в предаването, след като е ангажирана с друг мъж? Дали не разчиства пътя на сестра си към сърцето на Алек с всякакви силови методи? Ергенът се оказа впечатлен от хиалуроновите наденици на Пам и я покани на индивидуална разходка. И всичко щеше да завърши с хепи енд, след добре прекараното време заедно, но прочувственото видео, в което майката на сестрите, държеше да покаже и своя тунинг - гърди, устни, фейс, и разкритието, че Габриела е сестра на Памела, накара Алек да се почувства разочарован и го остави с горчив вкус в устата...Латино сериалът продължава...Накрая да не се окаже, че всъщност Алеко и Оливие В. са...братя...Двама братя, две сестри...Satisfied

Между другото, споменатият въпросен футболист има доста богат репертоар от насилствени методи:
https://e-vestnik.bg/34321/futbolist-na-ludogorets-otnovo-e-obvi … domashno-nasilie/

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 02:02 от Карла_Карла

# 671
Ами сега като нищо ще опердаши и Габка, защото не е съумяла да му опази честта по телевизията.

# 672
  • София
И кой от всичките Убавци е голямото постижение и вРЪхТЪ на сладоледа?
Габриела да не би от любимия да е прихванала това мутренско поведение? Защото арогантността я разбрахме на какво почива. Joy

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 10:38 от Reinа

# 673

Ама те и най-нагло следват на Вердон жена му…🤣🤣🤢🤢🤢 Какво безочие!

# 674
  • България
Офтопик, но ако бях на мястото на жената на Оливие, щях да се радвам, че живее далеч от мен, а аз да си гледам децата. Жена му е в опасност от домашно насилие. Затова и предполагам се е съгласила на отворена връзка или си затваря очите за неговите изневери.

Оливие прилича на 1/4 азиатец, 1/4 черен и 1/2 бял.

Общи условия

Активация на акаунт