ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 797
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 005
Този сезон почти всики са дъно, продуцентите достигнаха нови висоти на низините Grinning Grinning

# 1 006
Мъжището Габа е измислила песента...бляяяякккккк...

# 1 007
Отвратително беше това с песента.
Май наистина казваха нещо за дърпане на коса?!

# 1 008
Ох , Виктория ти на кого каза добра дума ?

# 1 009
  • София
Оле, големи простакеси са тези "пантерки". Алеко сега е редно да се скрие в миша дупка от срам, че е толерирал това и не го е наказал. И не вярвам, че нищо не знае милинкия. Достатъчно беше да ги види на плажа колко са агресивни, как вместо да се извинят, те обиждат и се смеят. Този епизод е направо дъно.

# 1 010
Аз в реалния живот такова нещо не виждам. Това са просто боклуци, които виреят в определени среди. Все още не разбирам с какво дразни Надя, на мен ми е адекватна...

# 1 011
Сега разбрахте ли защо Васка влезе по този начин? Защото има аурата на шкаф и нямаше да бъде забелязана до този етап на предаването

# 1 012
Хубаво трябва да имаме злобни персонажи за конфронтация, ама тези момичета не се ли усещат колко хейт ще получат в реалния им живот, за това крайно гнусно държание?

# 1 013
Теа да вземе да подражава на някой умен човек. Примерно майка си. Срам за нея, че я възпитала така.

Габи хем е неатрактивна, хем гадна, хем не особено умна. Въпреки това по-умна от сестра си.

# 1 014
Пак дъвчат Валерия за какво е ревала ?

# 1 015
Като сме почнали така, нека Габи да си покаже зъбите преди фасетите, и носа също.

# 1 016
Виктория, на ухо: Не започвай битки, които не можеш да понесеш!

# 1 017
Ужасен каст, ужасен! Горкият Алек!
Надя, Йоана, Виктория и Мария ме дразнят, че постоянно обсъждат останалите и се опитват да ги злепоставят пред Алек, за да блеснат те. Което според мен е тотално погрешно да се прави в това предаване. Той нито е присъствал на техните конфликти, нито знае за какво става въпрос, не би следвало да взема страна в тази ситуация.
Другата група на Габито пък така простеят, отвратително просто!
Маги започва да ме натоварва, но засега е търпимо.
Катя и Нани засега ми харесват, макар че срещата на Катя с Алек не ми хареса, най-вече нейното поведение, малко лигаво, без много "дълбочина". Laughing

# 1 018
  • София
Милена защо не си каза нейната версия за случилото се на плажа?

Не мога да разбера къде виждате красивото в Теа.

# 1 019
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Започвам да се плаша за бъдещото на България. Тези момичета са толкова млади
и толкова подли, зли, груби, нямат грам възпитание, емпатия, чувство за достойнство,
все е било, но този сезон наистина от помийна яма сякаш са ги избирали мнозинството участнички.

Общи условия

Активация на акаунт