ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 117
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 980
Памела , ако е  имала комплекси , по-скоро да са били свързани с килограмите , в лице в била хубава винаги

# 1 981
Като казахте килограми, само на мен ли ми се струпат напълнели? На плажа ми направи впечатление, или винаги са си били такива без токчета?

# 1 982
Винаги качват килограми масово .

# 1 983
И да е преиграла Виктория, проблемът не е тя, а боркинята. Стискаш някого, който повтаря многократно "ръката ми, ръката ми, боли ме" и въпреки това не го пускаш. Бихте ли продължили да стискате някого, който няколко пъти казва, че му причинявате болка? И другите наоколо с реакция "нищо не е станало" или "да беше пуснала патето". Защо да е виновен този, който играе играта без да причинява болка, а този, който стиска да е ОК.  Ненормална работа.

# 1 984
  • SF
По цял ден не правят нищо. Редуват висене, чакане за грим и прически, игра с бутаници и ръганици, която продължава около час и останалото е висене и клюкарене по пейки и фотьойли.

# 1 985
Много ми е трудно да съм съпричастна към болката на Виктория. И двете с Барбара са изключително неприятни, даже да се избият ще ми е все едно. Виктория преиграва в абсолютно всичко, тя е оная мъжкарана дето се прави, че не е като останалите жени, че много ги разбира нещата, ходи клюкари другите и си мисли, че една честност, подтикната единствено от чиста злоба, ще я извиси в очите на някой мъж. Тя затова си е сама. Барбара няма смисъл и да я коментирал, тя няма пък никакъв характер, въздух под налягане.

# 1 986
Моят 15 годишен  син казва, че момичета с джуки му приличат на делфини, а от екстеншъни го е гнус. Засега още не е обсъждал пред мен каки със силикон, дано скоро да не 😃 Споделям го, защото се чудя на акъла на тези момичета. Кой ги лъже, че мъжете харесват чучела?

# 1 987
Е , има разлика и как са направени . Повечето жени в днешно време имат някакви корекции , че масово прекаляват е факт , също.

# 1 988

За мен и на тях е страшно неприятна, некрасива и отблъскваща - няма никакво излъчване. Вместо в силиконови импланти, устни и изпиляване на брадичката да беше вложила усилия да прочете някоя книга, да се беше включила в клуб по садене на растения, да беше гледала любимите й ябълкови дървета, наторени с кравешка тор, нещо облагородяващо физиката и духа.
Съгласна съм, че няма излъчване.
Но тук самата тя няма толкова лична вина - възпитавана е от майка, която е инвестирала единствено във външен вид,... децата , на която са били убеждавани и манипулирани, че само видимите критерии са важни, свръх протекцията и навигирането само в една посока на мислене са били възприемани от тях като истинска любов и загриженост.
Нулев вътрешен духовен живот, нулева потребност от израстване чрез самоусъвършенстване и знания.
Научило горкото една притча, на която се обляга многократно, но няма нужните обноски и маниери да я поднесе интелигентно при нужда. В първа среща с ергена се изразява вулгарно, няма речников запас, едва ли знае значението на думите синоним и евфемизъм, за да смекчава изказа си...
Нулев шанс за развитие на връзка с мъж, подобен на Алек.
Не осъзнава дефицитите си, майка ѝ и сестра ѝ ще я тикат напред в търсене на достоен мъж, но те самите са с липси във възпитание и интелектуално отношение, и неминуемо занапред това ще е драматично за нея.
За да изискваш ниво от някого, самият ти трябва да си на нужното ниво.
Само хихимихи и напращял бюст не водят до сериозни отношения.

# 1 989
Моят 15 годишен  син казва, че момичета с джуки му приличат на делфини, а от екстеншъни го е гнус. Засега още не е обсъждал пред мен каки със силикон, дано скоро да не 😃 Споделям го, защото се чудя на акъла на тези момичета. Кой ги лъже, че мъжете харесват чучела?

Масата мъже нямат против да се разнообразяват сексуално с такива лесни девойки. Колкото по-вулгарен вид, толкова им е по-лесно да вдигнат самолета..

# 1 990
  • София
Въпросът е дали амбициите им стигат само до там да са нечие разнообразие. С този външен вид, и употребите им, и клиентите им, са много ограничени. Неслучайно използвам тези две думи.

# 1 991
  • SF
Според мене не се замислят. Искат да имат това, което си е купила приятелката им. Мрази си късата проскубана неподдържана коса и си купува дълга.
В огромна част от случаите, момичетата на тази възраст не се нуждаят от корекции. Може би алайнери на зъбите, за правилна захапка, избелване и поддръжката им. Нито се нуждаят от почерняне на косата, нито от платине, но им се иска. Не мислят, че някой ще ги хареса само защото му напомнят на надуваема кукла.

# 1 992
Въпросът е дали амбициите им стигат само до там да са нечие разнообразие. С този външен вид, и употребите им, и клиентите им, са много ограничени. Неслучайно използвам тези две думи.

За тази им възраст - толкова са им амбициите - да. След 10 години ще са ги поомачкали хубаво, по някое дете да имат и ще захитреят като Маги и Надежда. Втората впрочем не знам защо масово се възприема като добродушна. Мълчи като хитра лисица и много добре знае каква игра играе. Няма да се получи обаче. Никоя от тях не е от света на Алек на 100%, а него това много би го натоварило. Той идва от свят на добро образование, задружно и богато семейство, развитие и перспектива. За съжаление никоя от тях не е с този бекграунд.

# 1 993
На мен само Екатерина ми стои добре с него, харесвам я.

# 1 994
Кукушев ме изкефи във видеото.
Габриела не била тъпа, а интелектуално възпрепятствана. А Памела била с фекални обсесии.

Общи условия

Активация на акаунт