💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 34/

• 50 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Керем си казва в клипа, че е взел тайно телефона на Гюнфер и е пуснал лайв в Инстаграм. Лайв, такива каквито имаше с Ханде преди излъчване на епизодите на сериала. Той сам си го е пуснал и се радваше, че имало 300 човека гледащи. Всичко е на момента, на живо, днес.

Всъщност Керем няма за какво да се похвали в последните месеци. Енерджимама и Дилеми имаха много хубаво структурирани постове и обосновани защо Керем не е в добри позиции в момента. След тях никой не писа и не изрази несъгласие. Всички мълчахме, просто защото сме съгласни с това, което написаха.
Оставете какъв ден е днес и дали Керем е съпричастен. Вярвам, че е такъв. Но не му отива така да се лигави. С такова поведение не виждам как би спечелил почитатели, само би ги отблъснал.

И друго, което ми направи впечатление. Тоалетите на Ханде, от Париж и Мумбай бяха много по-интересни за обсъждане в темата, отколкото новия филм на Керем или участието му на фестивала в Малага. Вярвам, че ме разбирате какво искам да кажа. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 106
  • София
Слънчице, Керем си има достатъчно много почитатели, така че не го мисли него. Той винаги си е бил такъв, дори когато беше с Ханде. Но тогава го приемахме такъв, а сега вече не ни харесва такъв. Керем си го е признавал, че обича да се майтапи. И не виждам нищо лошо в това. И какво общо има това със събитията в друга държава. Няма някой който да  го познава и да е казал нещо лошо за него. Ако пък наистина ви дразни нека тогава премахнем името му в темата и всичко ще си дойде на мястото. Просто няма да има дразнител.

# 107
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Simple Smile

# 108
Добро утро, момичета! Animal Beetle

Не мисля, че Гюнфер нарочно би качила “лигавото” видео. Надали тя мисли лошото на Керем. Просто те заедно - като екип, имат една гледна точка и представа за хубаво и забавно, а ние - съвсем друга. Никога не са ми допадали такъв тип клипчета, в които някой показва пред хиляди колко му е смешно, пък причината за този смях така и не стига до нас. Някак си безсмислени са ми подобен тип изяви. Уж да те разсмеят, ама смях йок Laughing
За да се защитя защо не коментирам новия проект на Керем: ами не ме радва, защото…
е филм. Както не ме радва новината, че и на Ханде най-вероятно ще е филм. Съвсем наскоро обявиха, че и Бурак ще участва във филм(с ужасен за мен сюжет)
Искам си СЕ-РИ-АЛи! Laughing
Да си ги чакам(най-добре чакаме заедно Heartpulse) от понеделник на понеделник(а защо не и петък, и събота… Grin) да има трепети и вълнения. Много ми липсва това!
Пък филмите… два часа и толкоз. Wink

П.С. Яси, с няколко патерици, честит рожден ден на малчугана! Здраве за него, здраве и за баба, и мноооого безгрижни усмивки и смях! Blue Heart

И един готин фенски колаж

# 109
  • София
Здравейте! Grinning

https://twitter.com/thebursinrus/status/1771589363664642304
"Статистика за етикета #KeremBürsinXEflatun, използван от феновете през деня от 18.00 22 март 2024 г. до 17.59 23 март 2024 г. в чест на премиерата на филма „Eflatun“ с участието на Керем Бюрсин и Ирем Хелваджиоглу:
- общо 113 000 туита са написани с помощта на етикета, най-много от които са от Испания (31,9%), САЩ (11,7%) и Турция (11,1%);
- хаштагът беше в тенденция в редица страни, включително Испания (горна позиция Sunglasses и Италия (първа позиция 5), Грузия и Азербайджан;
- потребители от Русия са написали 1,6 хиляди туита, Молдова - 600 туита, Полша -200 туита, Естония -160 туита, от Грузия, Азербайджан, Полша, Украйна - по 40-50 туита."

Лек и спокоен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 110
  • София
Нови снимки от почивката с приятелки на Ханде в Мадрид.  

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 13:08 от БлагаВест

# 111
Една чудесна новина свързана с Керем

# 112
Малко от архива: Sunglasses
2014 -Turkcell Superonline Ad

Gift Heart

# 113
Героят на Керем в Синята пещера ще е войник и ще се казва Джем 😉

# 114
Има статия от Бирсен за Керем и предстоящия му филм Wink
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-ve-devrim-ozkan … te-cikiyor/41518/

Gift Heart

# 115
Алпер Байтеким също ще участва.  Филмът се очертава да е невероятен 😊

Феновете са готови и с постер 😉

# 116
  • София
Военен и археолог.
Джем и Алара.

#MaviMağara #KeremBürsin #DevrimÖzkan

Снимките започват в четвъртък в Истанбул и ще продължат по-късно в Каш.
Преминаване към цифрова платформа, която все още не е дефинирана.

# 117
Първи лайк от Керем за Деврим 😉

# 118
Нов пост от Ханде Heart Eyes

И на стори Grinning

# 119

Керем последва Деврим и в Туитър 😉

Общи условия

Активация на акаунт