ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 19 536
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

В турският тренд сме след епизода .  Ако се организира за световен тренд още по яко и добре. Не е лесно заради часовата зона и да се съберат всички фенски акаунти.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 13:12 от femmi2

# 541

"Gaddar"
Епизод 12
 (с автоматичен превод)

Скрит текст:

# 542

Социалният рейтинг в Сомера Hands Ok Hand

тук сме  първи, както винаги .. Hands Clap

От сета Sunglasses просто красота . Голям е Шефът , голяяям и като човек земен и скромен и като актьор. За таланта му нямам думи ... Великан , Гигант , Звяр! Мога само да му се възхищавам и преклоня. Плачеш и се радваш .. толкова реален и истински ..Sob SobSparkling HeartHands MuscleHands ClapHands Clap

Мустафа Мерт Коч също е дал интервю и са го разпитвали основно за аркадаша Чаатай бей  и приятелството им песните и музиката, които творят.  Още няма руски превод. Мениджъра общият им също е  бил там на срещата в заведението  и търпеливо изчаква.. Чаго се качва в автомобила му и потеглят ..

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 18:02 от femmi2

# 543

Сериалът "Gaddar" обсъди перверзния човек тази вечер... Социалните мрежи бяха на крак!

Сериалът "Gaddar", чиито рейтинги се увеличават с всеки изминал ден, продължава да привлича вниманието, като се фокусира върху социални събития. В новия епизод на сериала, излъчен тази вечер, инцидентът с дивия перверзник Metin Şenay, извършил престъплението сексуално насилие над деца, шокира обществото и силно впечатли публиката...

В новия епизод на телевизионния сериал Gaddar, излъчен тази вечер, инцидентът с дивия и перверзен Sucu Metin Şenay, който извърши престъплението сексуално насилие над деца, шокира обществото и впечатли силно публиката...
В поредицата персонажът Дахан, превърнал се в народен герой поради това, че наказа престъпниците, убили таксиметровия шофьор Oğuz Erge и котката Eros. Този път беше разкрито, че в Bağcılar, Истанбул, перверзникът Metin Şenay е извършил престъплението сексуално насилие над деца. Сцените, които нашумяха в социалните мрежи, бяха коментирани от публиката като „Много е хубаво и специално, че мигновено отразяват събития от реалния живот“ и „Изпратените послания са много смислени“...
Силен отзвук оказаха сцените с побой над насилника.
Успешното превъплъщение на полицейския герой Гюркан от успешния актьор Aytek Sayan и сцените, в които той намира и залавя тайното скривалище на престъпника, който брутално експлоатира деца, получиха пълна оценка от публиката.
Източник: Haber Merkez
i

# 544
Честито, момичета!😊
Отново сме в топ 3 и това е чудесно. Всички сериали имат спад, само нашият има покачване. И това е страхотно. Смятам, че скоро, даже след 2 седмици, ще задминем Чапкъна и ще сме на 2ро място. След смъртта на Давут ще стане даже още по-интресено. Последните 2 серии бяха страхотни. Покачиха напрежението и феновете на екшъна се върнаха пред екраните. Браво, браво, браво👏
На прав път сме, само да продължим тази линия и ще сме още по-добре😊🌺

# 545

И още една чудесна новина:

Цитат
#Teammy_News
💥 На 8-10 април дистрибуторът Madd Entertainment ще представи сериалите "Бахар", "Беспощадный", "Моя прекрасная жизнь", "Дикий", "Безграничная любовь", "Камень, ножницы, бумага" на изложението за медийно съдържание в гр. Кан.

# 546

И още една чудесна новина:

Цитат
#Teammy_News
💥 На 8-10 април дистрибуторът Madd Entertainment ще представи сериалите "Бахар", "Беспощадный", "Моя прекрасная жизнь", "Дикий", "Безграничная любовь", "Камень, ножницы, бумага" на изложението за медийно съдържание в гр. Кан.

Уаууу, страхотна супер новина.  От кога мечтая затова . Много искам най красивият и харизмаитичен и талантлв темерут на планетата да блесне на червеният килим в Кан и да засенчи всички и предизвика бум и еуфория каквато само той е способен и може . Nature Boom Дано се навие да иде и не откаже , щото му знаем характера, ако не е по договор ха , ха .Joy Сладууур .. така ме кефи и разплаква и умилява .  Международното заглавие с което ще се разпространява сериала е Но Мърси - ''Без Милост''

Епизод 12 на ''Безпощаден'' с руски превод
https://trkrutv.com/besposhchadnyy-12-seriya.html#ult..

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 18:12 от femmi2

# 547
Привет! Hug Гледам епизода с превод. Айдан(Сюмейе) наистина не може да плаче, същата физиономия все едно се хили. Очудена, тъжна, сериозна що годе го докарва. Ха ха как оживя Дахан, точно преди Курт да му направи изкуствено дишане. Joy Мюдюра вика "Виж от страх да не го целунеш оживя" Joy

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 15:11 от pipilota65

# 548
Привет! Hug Гледам епизода с превод. Айдан(Сюмейе) наистина не може да плаче, същата физиономия все едно се хили. Очудена, тъжна, сериозна що годе го докарва. Ха ха как оживя Дахан, точно преди Курт да му направи изкуствено дишане. Joy Мюдюра вика "Виж от страх да не го целунеш оживя" Joy

И аз го гледах от тук .  
https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1776320305343918388
Съживи се бързо да не му прави Курт изкуствено дишане JoyJoy Няма как иначе ... това да излъчат такова нещо в ефир с тая цензура и при това с мъже..  Даханчо оживя . Важното е че го изровиха и спасиха . Как издиша и изигра сцената . Велик е ! Чак  се уплаших и настръхнах.

Със снайпера и стрелбата
https://twitter.com/nisagul899/status/1776343119971184990  

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 15:28 от femmi2

# 549
Феми, за теб: Ако ти хареса може и за шапка да го използваш. Имаме доста време, докато изпишем тази тема, вероятно ще ми хрумне и нещо друго.

Скрит текст:
И аз го гледах от тук .  
https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1776320305343918388
Съживи се бързо да не му прави Курт изкуствено дишане JoyJoy Няма как иначе ... това да излъчат такова нещо в ефир с тая цензура и при това с мъже..  Даханчо оживя . Важното е че го изровиха и спасиха . Как издиша и изигра сцената . Велик е ! Чак  се уплаших и настръхнах.

Със снайпера и стрелбата
https://twitter.com/nisagul899/status/1776343119971184990  
   Момичета, завиждам ви, че сте започнали да гледате епизода с превод. Аз ако успея нощес да го изгледам ще бъде постижение. Нещо не мога да се организирам днес. Мотая се, а работата ми не е и наполовина свършена.
   От видяното снощи единствено заиграването между Коркут и Лейля не ми допадна. Много изкуствено и някак "насадено" ми стои. Не им се получи. Ибо ми се изгуби като излъчване и респект на екрана. Харесвам го като актьор, но не успя да ме грабне с този образ. Преиграва на моменти и това ме дразни, а актрисата в образа на Лейля съвсем се изгуби.
    Дано мнението ми се промени при повторното гледане на епизода. С превода може и от друг ъгъл да погледна на тези герои.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 16:15 от Emiliya

# 550
  От видяното снощи единствено заиграването между Коркут и Лейля не ми допадна. Много изкуствено и някак "насадено" ми стои. Не им се получи. Ибо ми се изгуби като излъчване и респект на екрана. Харесвам го като актьор, но не успя да ме грабне с този образ. Преиграва на моменти и това ме дразни, а актрисата в образа на Лейля съвсем се изгуби.
    Дано мнението ми се промени при повторното гледане на епизода. С превода може и от друг ъгъл да погледна на тези герои.

Съгласна съм.
По принцип не смея да си напиша открито мнението, за да не предизвиквам спорове и неприятни чувства в някого, но изобщо не ми харесва. С разликата обаче, че на мен проблемът не ми е в Ибо. Той е направо страшен в този образ, а очите му пръскат искри. Добре му стои. На мен проблемът за пореден път ми е в актрисата. Не ми харесва просто. Чудех се дали образът или нещо друго...но не, просто актрисата ми е скучна, безизразна и равна. Красиви очи, но без емоция в изражението, без някаква аура и въздействие, поне върху мен. Не знам защо така ми действа, но изобщо не ми харесва. Дори и младата и неопитна актриса, която играе сестрата, ми е много по-въздействаща от Лейля. Не знам дали Сумейе може да плаче, но момичето направо си е за Оскар, сравнена с Бусе Мерал. Опитаха с Чачо, не стана. Сега я опитват с Ибо...ами не ми се получава. Самият Ибо изглежда нелепо в тази връзка.
Съжалявам, казах си го. Да няма сърдити, за последно го пиша някъде изобщо. Но смятам, че сте толерантни и ще ме разберете😉
Няма да имам време днес да гледам с превод. За щастие снощи нямаше чак толкова разговори, повече екшън, та преводът не ми е така наложителен. Разбира се действието и без превод. Сега поне имаме 2 седмици време да гледаме повторно😉

# 551
Добър ви ден.
Нали съм си вестоноска ,та ви нося отново харесвания. Ние както винаги сме супер.

И отново много смях за Чапкъните. Не знам ,защо са подписали за 3-ти сезон . Дори и на върлите фенове им дойде до гуша от приумиците на сценаристите .

# 552
Готина е шапката, ако не ни хрумне друго , като идея  ще е тази.

https://twitter.com/QueenDreamer8/status/1776351720039125264
може ли гифче от тук в близък план .BlushПраща ни целувка и усмивки . Заслужихме го за търпението и любовта. Земен , прекрасен , истински , непринуден , спокоен .  Личи умората на лицето му със зачервени очи е ..  като иде за риба за Рамадана  ще се оправи.  

Йо,  нали това си говорихме и писахме, че няма проблем и повредата не е  в нашия телевизор за Бусето.
 С Ибо е трагедия и не му пасва.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 21:54 от femmi2

# 553
Много интересно обяснение в любов,  Коркут към Лейла, посредством кученцето. И отново скрита заплаха към Дахан. Той още не знае кого харесва Лейла. Но тя два пъти съвсем тактично го отряза. Надявам се тя да успее или да го направи добър човек, или да допринесе за края му. Ииии финал, още веднъж да кажа, без да се налагам. Може повредата да е в моя телевизор, щото съм от малкото май по различни. Ибо -възхищавам се от актьорските му качества. Ненадминат е в отрицателните роли, няма как да си падна по такъв мъж. Отвратителен е тук,  в тази роля. Съжалявам. Важното е, че поне по едно сме на еднакво мнение - Чачко! Heart

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:10 от pipilota65

# 554

Пипи, Йоана, с интерес прочетох постовете ви и адмирирам желанието да изкажете свободно, без притеснение личното си мнение.
     Никой на никого не може да се сърди заради коментар, различен от тяхното виждане. По-важното е, че никой не натрапва мнението си, а просто споделя впечатления и усещане за епизодите. Че то ако всички се прехласваме по едни и същи актьори, сценарии и жанрове, ще бъде скука.
     И най-важното, както казва Пипи е, че поне по едно сме на еднакво мнение - Чачко! Heart Това ни сплотява, това ни дава стимул да пишем и да разсъждаваме върху всеки проект с участието на нашия любимец. Харесваме си го, но и сериозно бихме го критикували ако забележим нещо, което не ни допада.
     В образа на Дахан обаче аз не виждам слабости. Перфектно структуриран образ в развитие и поредно блестящо представяне на Чачо.
     Противоречив образ, в който човек може да се влюби, а може и да го намрази. Народен защитник или убиец - най-често този въпрос се въртеше в главата ми, докато гледах първите епизоди. Но вече съм категорична. За мене Дахан е героят, а убийствата са заслужени. Може да звучи много крайно, но действителността е такава. Престъпниците се разхождат на свобода, подкупили полицаи и съдии, а беззащитните са страдалци. За съвременния свят самоволната разправа е недопустима, но при мюсюлманите е нещо естествено. Как се прощава на перверзния насилник, или сутеньора - садист. Как човек да остане равнодушен, хеле пък ако се постави на мястото на родителите на осакатените деца. Ами жената, малтретирана от собствения си мъж. Съвсем заслужено Дахан му отряза ръцете, за да не може да посяга отново.
    Малко отклонение: Моя приятелка е омъжена за египтянин. Много често сме говорили на тема религия с тях. Преди години бях шокирана, когато мъжът ми каза, че в Египет ако те заловят, че крадеш, ти режат ръката веднага, без съд, без присъда. Просто ощетеното лице налага наказанието. А него в България го обираха 3 пъти (имаше неблагоразумието да отвори заведение тук) и нито веднъж крадците не бяха наказани.
     Разбира се не апелирам към безразборни убийства, хеле пък в нашата страна. Каквито сме избухливи, невъздържани и непрощаващи, ще се изпозастреляме всички. Ще затрием страната си.

Но това е в рамките на шегата. Не забравям, че ние гледаме сериал, че художествената измислица е похват, характерен за всеки вид изкуство, че в никакъв случай не трябва да се толерира убийството като наказание за провинилите се. И не това е посланието на сериала. Много по-дълбок смисъл и звучене долавям.
    И нещо по-свежо и забавно:
Цитат
Çağatay Ulusoy Fan Club
Çağatay Ulusoy от честването на рождения ден на Itır Esen
• 17 февруари

Феми, повече от това не можах да го увелича. Образът се размива.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 23:32 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт