ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 19 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 345

Преди да продължа с гифките от епичната битка на великолепната четворка, нещо, което ме накара да се усмихна.
Невероятни са феновете на Чачо. И безкрайно изобретателни...
Тематично днес - по случай местните избори в Турция.
Истинските фенове на Чачо по света също гласуват - "Evet" за Чаатай Улусой!

И мен ме накара да се усмихна .. Smile Изобретателни са за всичко и  новатори, като любимеца си има от кой да се учат и вдъхновяват - вдъхновяваме . Винаги избираме  Големият Шеф и оправдава доверието ни.  Ако е отишъл да гласува не са го издебнали , умее да е инкогнито . В неделя снимат и е на снимачната площадка и не е имал време зависи и дали желае да гласува .. Папараците са снимали доста от колегите пред урните ..  

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 01:06 от femmi2

# 346

Феми, ако Чачо е гласувал нямаше начин някой да е пропуснал да го фотне. Сега щеше неговата снимка да е обиколила всички възможни сайтове.
     Нашичкият темерут работи, не му е до избори, че целият град чака Гаддар да раздаде справедливост.

# 347

Досега не съм виждала Ибо с такъв луд психо поглед .. Open Mouth Гледала съм проекти , но този последния по НФ с птицата не съм , а доста добри отзиви има..  
Пипи , ти гледала ли си го там е и Шифа от Терзито не е в главна роля.  И аз не знам каква е ? Тя изобщо не е за такива зверове, като Чаатай и Ибо . Със Салих имаше повече химия и повече се отпускаше . Той е много добър актьор  и създадоха приятелство след проекта . Сега пак ще играят заедно във филм.  

Хазалка с нова прическа.. скъсила е косата си за новата роля . Сладурана е и така ,  има нужда  да подсили цвета на косата .

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 01:26 от femmi2

# 348
Гледала съм проекти , но този посдледния по НФ с птицата не съм , а доста добри отзиви има..  Пипи , ти гледала ли си го там е и Шифа от Терзито не е в главна роля .. И аз не знам каква е ?  Тя изобщо не е за такива зверове, като Чаатай и Ибо .
Със Салих имаше повече химия и повече се отпускаше . Той е много добър актьор  и суздадоха приятелство след проекта . Сега пак ще играят заедно във филм.  
Гледах 1ви сезон, помня, че ми хареса. Но втори сезон много забавиха и като го пуснах все едно друг сериал гледам, позабравила съм някои неща. Трябваше да започна отначало и се отказах, не ми остава време.

# 349

Спокойна нощ, момичета!

# 350

Да изпием чай с нашите Гаддари край Босфора

кафенце с  принц Емиииир

# 351
Добро утро и от мен ! Добро утро и от шефа! И нова снимка от Уур.

# 352

Диди , Добро утро и на теб и Мерси за споделеното . Flowers Tulip
 Уур е по голям темерут и от шефа  едва ли ще намажем  някой от тях да качи общо фото в мрежите.
Ако го направят ще зарадват всички и ще ''избият рибата''. Страхотен екшън директор е нерде се е научил така да се бие и обучава ?  Умее  да танцува пластичен е си личи .

Мислех че към края на  дизи сезона няма така да режат сериали , нооо не им пука и го правят . На Онур Гювентам не му провървя с този сериал иначе актьорите са добри . Само Чапкъна на който е продуцент е продължен за нов есенен сезон .  Така че с Гаддар сме чок добре и рекламата е на ниво .  Шуми се и обсъжда много . Най доброто и интересно предстои .  Днес или утре ще имаме трей за предстоящият епизод .

Според Бирсен Алтунташ, Star TV е решила да оттегли сериала „Следващата стая” (Ян Ода) от излъчване . Сериала приключва на 4 - ти епизод . 

# 353
Здравейте, дами!

Нов месец, нова седмица, нов ден и очакване за нов, още по-вълнуващ епизод на "Gaddar".
     Започваме с усмивка, защото от край време Първи април си е нашият ден за шеги. Да забравим ежедневните грижи и тревоги, да се повеселим и пошегуваме от сърце.

Добро утро и от мен ! Добро утро и от шефа! И нова снимка от Уур.

Феми, Диди, благодаря ви за кафето и чая. Уур е голям сладур и много добре се представя в "Gaddar".

"Мъжете лъжат просто, а жените – със сълзи на очи."
Дон Аминдо

Усмихнат ден и ползотворна нова седмица на всички!

# 354
Още Сексапил , Огъъъън  и  Необятна Харизма !  Никой не може да ти отнеме таланта и това , което ти е дадено от горе .  С  труд , усет и късмет и правилните хора до теб постигаш целите .
Важното е да запазиш себе си като те завърти славата и печелиш повече.

Емиии:smiles: Благодаря за  клипчето . В ''Гаддар'' има смешни моменти и хумор и това много ми харесва .

https://twitter.com/AmaHerus/status/1773790453902569962
Майк Тайсън иска да му ухапе ухото JoyJoyHands FacepunchHands Facepunch

Отново да се насладим на този момент и екшън акция от Гаддарската Безмилостна четворка

Като за днешния първоопралски ден на шегата и хумора и лъжата

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 15:13 от femmi2

# 355
# 356

IMDb Starmetre

Оооо , напреднали сме браво , другата седмица ще сме още по напред. Ибо също ще  дръпне , сега е на 12 - та позиция , което също е добре. Тубата не знам защо непрекъснато е първа??  Няма нещо актуално проекта на платформата мина   и клюки няма .. явно има много фенове или е интересна с нещо и цъкат и така трупа точки . На мен лично ми е безинтересна и еднаква.  

Тук бълнува името на любимата .. тук съм бейбиии , няма да те оставя .. Лейля разбра, че няма шанс.. все пак и е неприятно да слуша и гледа това и излезе от кабинета .
https://twitter.com/Oliiivia8/status/1773841988674043916

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 16:35 от femmi2

# 357
# 358
    Диди, пак си като ракетоносител на новото! Благодаря за линка!

Чудя се за кого ли Дахан така старателно се подготвя? Утре Сюмейе има рожден ден, но и Феми има рожден ден! Ще бъде интересно и забавно при нас! Ще падне борба - Айдан е ревнива, Феми също!
     Момичета, трябва да помагаме, за да няма скубане на коси и звучни шамари. Красавеца темерут на никого не го даваме!

# 359
Ихаа...ще има днес трей🎉🎉🎉

Общи условия

Активация на акаунт