ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 19 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

Композиции на Гаддар от вълшебника Тойгар Ъшъклъ Hands Clap

Скрит текст:

Феми, благодаря за видеата! Наистина е вълшебник Тойгар Ъшъклъ.
     Коркут и Дахан - ще хвърчат искри при следващия им сблъсък. А ако Давут е мъртъв нищо няма да е в състояние да спре Дахан. Отмъщението му ще бъде страшно.

# 571

От фейса....  Бирсен Алтунташ съобщи, че решението за удължаване на сериала #Безпощаден за втори сезон все още не е взето, но тя наистина се надява проектът все пак да получи зелена светлина.

# 572
Свет , Мерсаж за инфото после ще коментирам ..

Сюмие от  сета на Гаддар  , където  снимаха днес

Аркадаша Мустафа Мерт Коч с нова песен , която излиза на 24 . 04  и табики хората искат и питат и вълнуват ще я рекламират ли и изпеят отново с  Чаатай. Sunglasses Предния път предизвикаха истински бум и досега се коментира това ..
https://twitter.com/MMertKocOfc/status/1777379844273164487

това е ново .. от сторито му
https://twitter.com/diziitakipcisii/status/1777050730873987464

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:16 от femmi2

# 573

От фейса....  Бирсен Алтунташ съобщи, че решението за удължаване на сериала #Безпощаден за втори сезон все още не е взето, но тя наистина се надява проектът все пак да получи зелена светлина.

И аз се надявам. Има какво да се покаже в още един сезон поне. Hands Pray Чачко може да направи изключение от правилото "Само един сезон", защото ролята е най добрата му до сега. Според мен, е ... или на нивото на "Вътре".  Но тук има много повече възможности за  потдържане на интереса, като различните наболели криминални теми. Наред с постепенното вдигане на завесата на личните тайни и проблеми. До тук само въпросителни. Е не може така бързо накрая да претупат всичко. Вярно има още 13 епизода, но може и още. Или поне така ми се иска. Защото много ми е трудно да си намеря качествен сериал , който да ме прикове така.  И поздравче от Ali Av

# 574
От фейса....  Бирсен Алтунташ съобщи, че решението за удължаване на сериала #Безпощаден за втори сезон все още не е взето, но тя наистина се надява проектът все пак да получи зелена светлина.

И аз се надявам. Има какво да се покаже в още един сезон поне. Hands Pray Чачко може да направи изключение от правилото "Само един сезон", защото ролята е най добрата му до сега. Според мен, е ... или на нивото на "Вътре".  Но тук има много повече възможности за  потдържане на интереса, като различните наболели криминални теми. Наред с постепенното вдигане на завесата на личните тайни и проблеми. До тук само въпросителни. Е не може така бързо накрая да претупат всичко. Вярно има още 13 епизода, но може и още. Или поне така ми се иска. Защото много ми е трудно да си намеря качествен сериал , който да ме прикове така.  И поздравче от Ali Av

Свет, Пипи, благодаря за инфото и поздрава!
     Аз също ще се радвам ако сериалът "Gaddar" продължи и със сезон 2. И напълно съм съгласна с Пипи, че това е най-добрата роля на Чачо до този момент. Досега първенството държеше Сарп (говоря за себе си), но Дахан го надскочи.
      Във "Вътре" се следваше една сюжетна линия и нямаше как да се усети развитие в образа на главните герои. Докато Дахан е много сложна и противоречива натура. На границата между доброто и злото, отмъщението и опрощението, и цялата гама от чувства, произтичащи от това. Да убиваш, защото трябва и да се колебаеш дали постъпваш правилно. Да обичаш и да отблъскваш любимата, защото си убеден, че не си достоен за любовта.
     И най-важното според мен - социалната насоченост на продукцията. Това ме спечели окончателно.
     Сериалът ме държи в напрежение от епизод 1, а това и на мен не беше ми се случвало скоро. Улавям се как мислено прехвърлям сцени и моменти, задавам си въпроси и се опитвам да намеря отговора до следващия епизод, когато сценаристът ме "хвърля" още по-надълбоко.
Цитат
🫠🔥 В дигиталните рейтинги от миналата седмица сериалът „Безмилостни“ зае 1-во място, побеждавайки 26 конкурента! 👏🏻

Цитат
🆕 Ибо зад кулисите на сериала с фен блогър Сабина от Узбекистан

Цитат
Актьорите от сериала "Безмилостни" споделиха нови снимки в социалните си мрежи. мрежи 😍🆕

# 575
Здравейте дружки и хубав слънчев ден на всички.

Не съм проверявала какво точно е писала Бирсен и дали е само това за втори сезон.
Сега съм от тела и не мога да прочета.
Емка Flowers Hibiscus, ако може ще резнеш ли класацията от вчера на мбд да я имаме и тук по традиция.

# 576
Здравейте, дами!

Много е лежерно из сайтовете. Турците празнуват, а феновете взеха да скучаят. Друго си е да има тръпка, да очакваме трейлър, снимки, нов епизод... Да коментираме разпалено и да измисляме нови сценарии.
     Ние пък започваме с усмивка и ще продължим да се забавляваме, акцентирайки върху моментите, които са оставили най-силно впечатление у нас.
     Феми, подсещай ме за статистиката, нали знаеш, че аз тези неща не следя, но с удоволствие ще пусна класацията.

Пожелавам ви един емоционален и неповторим слънчев ден!

# 577
# 578
     Диди, благодаря за видеото. Много ми стана смешно как рускините се молят Чачо да се обърне, за да го фотнат. А той си пуши най-невъзмутимо и си говори с Курт.

Още няколко снимки от сета. Направи ми впечатление, че Ибо се е снимал с доста хора от екипа. Дали не е приключил със снимките в сериала или просто е решил да се фотка за спомен?

# 579
Хей, здравейте.
Съжалявам, че не се включвам много тези дни. Имам 2 репорта да приключа до края на месеца и съм се съсредоточила там главно. А и нямаме серии, нито фрагове, та малко почивка от сериали😆
Надявам се всички сте добре. Минавам и чета от време. Надявам се скоро приключа моите задачки и ще се включвам повече.

Да ви покажа какво ми излезна в интаграм днес. Охраната на мач в Турция в стил Гаддар😆😆😆

https://www.instagram.com/reel/C5jGGy6IIL-/?igsh=MWRtYTg5cGY2eHIxMQ==

Според мен няма да има втори сезон. 25 епизода макс и Чаатай ще се заеме с други проекти😉

# 580
# 581

Скрит текст:
Хей, здравейте.
Съжалявам, че не се включвам много тези дни. Имам 2 репорта да приключа до края на месеца и съм се съсредоточила там главно. А и нямаме серии, нито фрагове, та малко почивка от сериали😆
Надявам се всички сте добре. Минавам и чета от време. Надявам се скоро приключа моите задачки и ще се включвам повече.

Да ви покажа какво ми излезна в интаграм днес. Охраната на мач в Турция в стил Гаддар😆😆😆

https://www.instagram.com/reel/C5jGGy6IIL-/?igsh=MWRtYTg5cGY2eHIxMQ==

Според мен няма да има втори сезон. 25 епизода макс и Чаатай ще се заеме с други проекти😉
    Йоана, радвам се, че се отби при нас. То и ние тези дни не се включваме много често. Всеки от нас има своите ангажименти, пък и времето се оправи - не е за "висене" пред компютъра.
    Много са изобретателни феновете. "Gaddar" се превърна в символ и обект за подражание. Продължават да рекламират и тениските, и гривната на Дахан.

Диди, извини ме за невежеството, но кой е този сладур на фотката?

# 582
Еми,това е Мустафа Мерт Коч ,приятелят на Чачо.
Ето,още един кадър от него. Може и шефът да е там .
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/334255997283381 … =Ym5vc3U2OXphaW8z

# 583
Еми,това е Мустафа Мерт Коч ,приятелят на Чачо.
Ето,още един кадър от него. Може и шефът да е там .
https://www.instagram.com/stories/mustafamertkoc/334255997283381 … =Ym5vc3U2OXphaW8z
     Диди, благодаря ти! За Мустафа Мерт Коч зная само, че е приятел на Чачо. Нищо не съм гледала с него, нито пък песните му съм слушала. Изобщо съм пълна 0.
     На видеото, което си ни донесла се чуват доста мъжки гласове. Вероятно и нашият темерут разпуска на яхтата с приятелите си. Нека...

# 584
Тази седмица няма да има май епизод.

Ето една стара снимка ,която Чачо е качил във фейсбук,но не се вижда в публикациите и не се е забелязала .
И за десерт г-жа Дуйгу пак лети за някъде

Общи условия

Активация на акаунт