ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 18 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Тази седмица няма да има май епизод.

Ето една стара снимка ,която Чачо е качил във фейсбук,но не се вижда в публикациите и не се е забелязала .

Такава снимка само шефът може да качи. С микроскоп трябва да търсим образа.
     Дуда да лети където си иска, само да е по-далече от Чачо. Откакто се разделиха момчето ни стана по социално, усмивка цъфна на лицето му, за интервюта се спира, изобщо не можем го позна. Разхубави се още повече.
    Диди, тази седмица епизод няма да има. И Gaddar Dizi съобщава:
Цитат
#Gaddar Епизод 13 ще бъде излъчен по NOW в петък, 19 април от 20.00 часа!

# 586
Здравейте и Честит празник Шекер Байрям на турците и на нашето любимо темерутче.  
Да е здрав само спокоен и удоволетворен . Другото го е постигнал и още много успехи ще постига и радва с невероятният си талант и трудолюбие. Има защо да се гордеят близките му прекрасен човек е. Земен и честен:heart:
Предполагам ще е в Чаннакале и се надяваме от аркадашите да споделят нещичко.  
Ако и Шефа качи фото и поздрави и
още по добре. Вече са в почивка и всеки е поел на някъде за празника.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 11:10 от femmi2

# 587
Здравейте, дами!

Днес мюсюлманите празнуват Рамазан Байрям.
Честит празник!

Скрит текст:
С този празник се слага край на едномесечните пости. Нарича се още Шекер Байрам.

Мюсюлманите започват да се подготвят предварително за Рамазана: извършва се цялостно почистване на къщата и двора, хората приготвят празнични ястия и най-добрите тоалети. Даването на милостиня се счита за задължителен ритуал. Това компенсира грешките, които човек може да е направил по време на гладуването. В този случай вярващите жертват или пари, или храна.

След сутрешната молитва мюсюлманите се поздравяват, посещават родителите и по-възрастните си роднини, засвидетелстват им своето уважение, като им целуват ръка, искат прошка и се помиряват.

На Рамазан Байрам традиционно на трапезата се поднасят много различни сладкиши – бонбони, баклава, халва, локум, кадаиф и др.

Цитат
Gaddar Dizi
Желаем ви здрави, спокойни и щастливи празници с любимите хора. Весели празници! 💖
#Gaddar @ayyapim @nowtvturkiye

# 588
Добър ви ден ! Шефът е на линия . Извинете ,че не ви харесвам постовете . Това е дълбока тема вързана с християнската вяра . Не участвам по никакъв начин в чужди празници и религии ,защото това е против нашия Бог.
Бъдете живи и здрави ❤
Ето го и шефът

# 589
Поздрав и усмивки  от Хазалка за празника . На морето е с приятели.

НОВО и от Ибо Animal Dog

По традиция е пуснал туит .. като всяка година .  В туитър само поздрави пише и нищо друго . Преди беше по активен с проектите си. Фейса отдавна го е запуснал да го затрива що му е не знам, като не се ползва. ?
 Не че Официалният  ИГ много ползва ... най много последователи има там и  в прфила отразява, каквото реши .  Няма никакъв социлен екип за пиар ..

Сладко поздравче от Големият Шеф  BlushHeart EyesHeart EyesRelaxedKissing Heart

да се почерпим и ние нищо, че  не празнуваме ей така да сме красиви и  поглезим Yum Турска сладка баклава с шам фъстък.  Ще си представим, че сме край Босфора и пием чай и насреща ни нашите Гаддари . Ех , това ако се сбъднеее ..Flowers Four Leaf Clover.

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 16:31 от femmi2

# 590

Да сложа и аз поздрава от Чачо, за да не забравяме, че шефът ползва и соц. медии.

Цитат
Желая ви спокойна и здрава ваканция с любимите хора. Весели празници на всички.
да се почерпим и ние нищо, че  не празнуваме ей така да сме красиви и  поглезим Yum Турска сладка баклава с шам фъстък.  Ще си представим, че сме край Босфора и пием чай и насреща ни нашите Гаддари . Ех , това ако се сбъднеее ..Flowers Four Leaf Clover.
    Феми, ето го и Дахан пристига. Няма да ни остави сами.
    Ще празнуваме заедно със семейството му.

# 591

Отмъщението на Дахан ще е Жестоко . Сега ще се обвинява за смъртта му че е по негова вина заради братятата психопати . Око за око , зъб за зъб !  Тъкмо се беше сдобрил с Давут  и си казаха много неща.  

НОВО От колежката , която обича много животните и грижи

Като обявиха, че ''Гаддар'' ще е на Мипкома в Кан си пожелах и надявах да има представители на екшън сериала и видим  главната звезда да блести с яркост , стил и поведение .  Зависи от продуцентите и хората , които движат тези неща. Вярвам, че  ще го видим на червеният килим на някое събитие или награди . Nature Dizzy

”Шербета'' е в Кан на Мипкома .  Ейваллах на Фарук Тургут промотира  най рейтинговият си и успешен сериал и печели от това. Наесен ще се завърне и с трети сезон . НЧ - Баръш Калъч и Еврим Алася засенчват младите колеги . Невероятни са  класа , стил , усмивки .
НЧ е като виното и остарява красиво. Неизчерпаема Харизма! Heart Eyes Всички са много елегантни  и Официални, само щерката на сценаристката на ''Шербета'' не ми хареса с тоя тоалет, като за дискотека ..

Пресконференцията

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 02:05 от femmi2

# 592
НЧ - Баръш Калъш и Еврим Алася засенчват младите колеги. Невероятни са хариза, класа, стил, усмивки.  НЧ е като виното и остарява красиво.  Неизчерпаема Харизма! Heart Eyes Всички са много елегантни  и Официални  само щерката на сценаристката на ''Шербета'' не ми хареса с тоя тоалет, като за дискотека ..

Баръш наистина е голям сладур. Не остарява Капитана.
    Харесаха ми тези колажи при рускините, затова ги пренасям и тук за настроение.

# 593
За срещата на Чаатай  с журналисти:
 „ТОЙ РАБОТИ МНОГО“
 Също така в статията се споменава че наддал няколко кила .  Само килата и парите му броят .. Не е наедрял прекалено .. напротив отслабнал е  още.  Само е нужно да потренира и оформи и стегне талия ..  

Много искам Чачо и капитана да играят отново в проект .
В ОС - ''Фериха'' бяха страхотни . Който го може , го може! Притежава свойството да си химичи с мъже.  

Поздрав и от NOW tv

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 22:48 от femmi2

# 594
# 595
     Диди, мисля си, че историята на приятелката не е завършила със смърт.
     В "Огледален свят" измислиха този нелеп край, защото Хазал беше подписала договор за нов проект, а продуцентите имаха огромното желание да продължат сериала. Пробваха с "Пътят на Емир", ама не им се получи.
     Класика е "Огледален свят" - вълнува и днес. Продължава да се продава, въпреки наглед тривиалната история. Тук химията на главните герои просто завладява.

# 596

Снимката е от преди два дена .

За мен сериала е прекрасен ,актьорите също.Историята  според мен се отличава . Да ,отново става дума за бедно момиче и богато момче ,но по различен начин разказана. На мен това ми е любимия турски сериал  и за това допринася най-много нашият красив темерут .

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 23:30 от diana_atanasova55

# 597

Озан Гювен сподели фото от Гаддар с надпис  ”Моя стар приятел  Чаатай Улусой”

Озан и Чаатай -  2024  и 2018 год.  През 2018 е периода ”Протектор” по Нетфликс

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 02:01 от femmi2

# 598
Здравейте, дами!

За поспаланковците като мен - силно и ароматно кафе с Дахан, а за ранобудните и работещи момичета е чаят в приятна компания.
     Еххх, липсва ми трепетното очакване на нов трейлър, резюме и снимки. Разглезихме се доста с  "Gaddar", а какво ли ще правим лятото, когато сериалът приключи и Чачо се усамоти в компанията на "златните" рибки.

Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!
Споделено и обичливо да ви е!

# 599
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт