ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 18 855
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Диди, специално за теб:

# 601

Чувствени , нежни , изгарящи и красиви .  Игра с поглед  и движения на тялото и лицето без думи и от двамата . Това не е лесно и не всеки го може . Химията и флуидите толкова реални с нож я режеш. Настръхваш !  
По принцип рядко се впечатлявам от нещо или някого . Много специален сериал не само заради принца  на нощта и  поради още причини . Промени ми мирогледа .. Финала на историята е сол в раната за всички.Broken Heart Това, че Хазал е подписала за друг проект не е оправдание .. Можеше да завършат без куршум в парка , който е свидет на историята на турските Ромео и Жулиета . Фатих Аксой криво си направи сметките и после и да  съжалява е късно..  Сериала му е визитната картичка по света наравно с главните актьори.

Красива фантазия и творчество ! Толкова са задобрели... и мислиш, че е истинско . Сега и с този изкуствен интелект , където ги рисува  още повече ..  

Ланкоме:nail_care:

Видео от Кан от колегите от ''Шербета''

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 16:43 от femmi2

# 602

Няма "Gaddar" и феновете на Чачо се настроиха романтично с видеата от "Огледален свят". Впрочем за толкова години те не са и преставали да мечтаят отново да видят на екран Чачо и Хазал и тяхната невероятна химия.

Цитат
Това бяха най-добрите им дни 😍🥹 тяхната химия беше на най-високо ниво 🔥 Никога няма да мога да забравя децата си 🫶❤️ техните погледи предаваха толкова много любов и нежност 😭 тяхната химия винаги ще бъде незабравима и ненадмината 🫶😻

# 603
Пак с цигарата между почивките на сета . Страстен пушач .  Или ще ръчка тела и чете нещо или ще пуши .  Какво ли не му приляга на този човек ?! Толкова много таланти притежава свири , пее , рисува , танцува .. пише текстове и снима зад камера . Бог е щедър към него .  

В скорошно интервю Мустафа Мерт Коч говори за близкото си приятелство с Чаатай Улусой. Актьорът сподели, че с Чаатай са много близки и винаги обичат да прекарват времето си заедно. Коч отбеляза, че Улусой му дава много красиви мелодии, което прави приятелството им още по-искрено. Мустафа Мерт каза също, че той и Чаатай са на една възраст и се познават, откакто той се е преместил в Истанбул. Той вярва, че това е основата на тяхното силно приятелство.

Aksiyon şimdi başlıyor! 💥  -  Действието започва сега! 💥

Емкааа , ти са на ход да ни радваш с гифчета Heart Eyes
https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1776325701269893517
-

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:18 от femmi2

# 604
Хайде на клюките 😁

# 605
Ох ша паднЪ:joy: Бусето го последвала , темерута не му дреме и не обръща внимание  .  Той други следва от екипа на Гаддар . Да си следва Ибо и не се занимава с темерутчето ни .

Това с колежката Сюмие Айдоан никой нема го повярва . Имат добра хармония и приятелство и тя се радва да работи и учи от Чаатай, като актьор. Човека ясно и кратко каза  ''Много работя и нямам време за ашк'' . Аз му вярвам , защото е честен човек и дори да пази ревниво ЛЖ.. ако има някоя няма да скрие и излъже дори пред журналистите. Никой не е казал че като флиртува и разбошуват хормоните ще си признава и показва. Папараците знаят нерде и кога да дебнат. Това на ръката му е аксесоар - пръстен модерен . Купил го е или му е подарен  от някого и само той знае дали има по специална стойност . Преди не е носил аксесоари незавасимо какви .  Стила му е небрежно елегантен в любимия цвят черен .  Сега му е толкова добре така и промяната е видима .. разцъфтя , промени се .. по социален е и още по красив и в настроение , живее си живота от както е свободна птица.  Тежест му падна и от него и от нас .  Никога не е плащал данък обществено мнение за каквото и да е било и това му прави чест ! Ние, че нема да одобрим  никоя и ще го пазим и ще завиждаме е ясно .  Като му знаем вкуса... не е задължително да е известна и мис свят и да има кариера . Няма лошо да е по обикновена симпатична и темпераментна.
Не си пада по кифли , а такива които знаят какво искат и как да го постигнат.  Бившата е далеч от това и не си дваше зор да работи ,щото има кой да я издържа и е от заможно семейство.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:47 от femmi2

# 606
     Диди, отвори ми работа. Зачетох се в коментарите за Бусето. Ама хич не я харесват феновете - такъв хейт отнася, чудя се защо. Вярно е, че е доста безлична, но и ролята ѝ в "Gaddar" не е от особена важност. А в други продукции не съм я гледала и не бих.

Емкааа, ти са на ход да ни радваш с гифчета Heart Eyes
https://twitter.com/nowtvturkiye/status/1776325701269893517
-

# 607
Скучна е жената ,безлична ,нищо особено ,но не е дразнеща. Или поне мен не ме дразни . Но ,естествено всеки има право на избор и мнение . Simple Smile
Нося ви интервюто от близък план ,да му се порадвате и вие като мен . Невероятно красив и приятен е. От него освен на сексапил ,лъха и на доброта ! https://www.instagram.com/reel/C5ZOhDxIsjx/?igsh=ZGN6MDk0OTRvNm5r

И малко снимки . И аксесоарът в детайли.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:09 от diana_atanasova55

# 608
Скрит текст:
Скучна е жената ,безлична ,нищо особено ,но не е дразнеща. Или поне мен не ме дразни . Но ,естествено всеки има право на избор и мнение . Simple Smile
Нося ви интервюто от близък план ,да му се порадвате и вие като мен . Невероятно красив и приятен е. От него освен на сексапил ,лъха и на доброта ! https://www.instagram.com/reel/C5ZOhDxIsjx/?igsh=ZGN6MDk0OTRvNm5r
И малко снимки . И аксесоарът в детайли.

Диди, радвам се, че наблегна на аксесоара. Някои фенки са много разочаровани - вярваха, че това е годежен пръстен и си представяха Дуда до нашия красив темерут.

# 609
Принципно пръстенът не е такъв ,ама знаеш ли 🤷🏻 Този човек е толкова странен и потаен ,че ... Току виж ни тресне някоя снаха 😁😁😁 . Да не дава Господ така изведнъж ,че ще ми прилошее ,а после има дълго да подсмърчам 😁😁😁😁😁. И аз,иначе много се боя да не му превърти шайбата и да се върне при Дуйгу . Но мисля ,че поне за сега не се е случило . Тази жена ми изглежда фалшива . Постоянно захилена ,не усмихната . Просто поза ,а не естествено държане . Естествено може  и да греша ,не съм си пила кафето с нея . Но такава ми изглежда . За пари ,явно от вашите разкази не го е използвала ,МОЖЕ БИ за слава. А, може и да си е била искрена и без задни мисли . Но не му отива .

# 610
Принципно пръстенът не е такъв ,ама знаеш ли 🤷🏻 Този човек е толкова странен и потаен ,че ... Току виж ни тресне някоя снаха 😁😁😁 .
Скрит текст:
Да не дава Господ така изведнъж ,че ще ми прилошее ,а после има дълго да подсмърчам 😁😁😁😁😁. И аз,иначе много се боя да не му превърти шайбата и да се върне при Дуйгу . Но мисля ,че поне за сега не се е случило . Тази жена ми изглежда фалшива . Постоянно захилена ,не усмихната . Просто поза ,а не естествено държане . Естествено може  и да греша ,не съм си пила кафето с нея . Но такава ми изглежда . За пари ,явно от вашите разкази не го е използвала ,МОЖЕ БИ за слава. А, може и да си е била искрена и без задни мисли . Но не му отива .
     Диди и аз си мисля същото. И няма да се изненадам - Чачо и сватба ще вдигне, без да разберем. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Донякъде го оправдавам, омръзнало му е да се бъркат в личния му живот. Иска спокойствие и свобода на действие, иска да го запомнят с ролите му, а не с пикантни истории от ежедневието му.
     Красив и безапелационен темерут!
     Дано намери истинската си и любяща половинка и да бъде много щастлив. Заслужава го!

# 611
Според слуховете, Бусе Мерал ще напусне сериала # Безпощаден в края на сезона и ще стане партньор на Арас Булат Ийнемли в сериала “Геният”/“Deha”, който ще бъде пуснат в новия сезон на Show TV

Да го тълкуваме ли, че е вероятно да има и 2-ри сезон?

# 612
# 613
Здравейте, дами!

Малко необичаен петък за нас. Липсва ни трепетното вълнение около предстоящия нов епизод на "Gaddar". Из сайтовете също е тишина. Въртят се стари видеа и снимки, а ново инфо за Чачо липсва. Отново шефът се е покрил "дълбоко". Не се знае къде и с кого празнува.
Според слуховете, Бусе Мерал ще напусне сериала # Безпощаден в края на сезона и ще стане партньор на Арас Булат Ийнемли в сериала “Геният”/“Deha”, който ще бъде пуснат в новия сезон на Show TV

Да го тълкуваме ли, че е вероятно да има и 2-ри сезон?
    tigasa, доста предположения за 2-ри сезон на "Gaddar" излязоха, но нищо не е потвърдено официално. Ще се радвам ако има продължение, но се съмнявам, че Чачо ще подпише за 2-ри сезон, а без него не бих гледала сериала.  Не омаловажавам участието на другите актьори, ама тръпката е Дахан.
     Бусе не я следя. Дано са истина слуховете за партньорство с Арас, когото много харесвам като присъствие и игра. Талантлив актьор е и умее да владее публиката.
     От мен - Дахан и Курт, с усмивка и за настроение.

Нека и днешният ден бъде успешен за нас, да се оправдаят надеждите ни и да се сбъднат желанията ни!
Приятен петък!

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 10:21 от Emiliya

# 614
Загадъчният Аполон се покри типично в стила му.. само най близките знаят нерде е.
Не е лесно да го уловиш и снимаш ,а когато се натъкнеш е истинска находка.
Риба и море да си в тоя живот да те погали , радва и Обожава.
Също и цигара да те запали и изгори с устни и мъжки ръце. Nature Fire Кълбото и вътрешният глас шепнат, че якънда ще се появи и изгрее на хоризонта.

Общи условия

Активация на акаунт