Нощен скитник през форума минава - това е ЯНУАРСКА мама!

• 14 153
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Няма кафе, няма алкохол, няма цигари, няма бурен секс ...  Mr. Green

Това последното не разбрах аджеба кой ти го забранява... newsm78 Все пак си една от малкото, правила секс изобщо, тъй че ак' 'бичаш! Wink Но иначе подкрепям тезата напълно, да живее Милка! Crazy

Аз нападам един шоколад (австрийски май) който е на отделни кубчета - страшен е и едни бонбони - Truffes  newsm20

# 61
  • София/Варна
От тоя шоколад не ви ли пощръкляват мъниците?
Аз не смея да хапвам много (максимум парченце), след като се позачетох повече в кърмаческия форум.

# 62
Не мога да се лиша от сладкото и това е...както казва ivonska какво друго ни остава. Пък тези 9 кг дето ги имам в повече ще ги мисля и ще се старая да ги отстраня, ама като спра да кърмя.
Manana, кажи как ги свали тези килограми за толкова кратко време? Чудеса правят хората, а аз?! Crazy
Ако може и tsveta да сподели как така се е напъхала в дънките (предполагам че са дънки от времето преди да забременееш) ...
Хайде аз отивам да спя, че едвам успях да накарам малката да заспи след почти час и половина рев, че сигурно пак ще бъде тежка нощ.

# 63
Момичета, личи ли на вашите бебоци къде е поставена ваксината БЦЖ? Пишеше из форума, че след 40-я ден би трябвало да се види белег от ваксината, ама аз нещо не откривам.  Thinking

# 64
Момичета, и аз като един "нощен скитник" да попитам  - тъй като повечето вече минахте по пътя на коликите, я кажете - кога почват приблизително? И нещо друго - някъде бях срещала понятието "бум в растежа" - някой да ми припомни къде беше, защото нашата госпожица от 2 дни само иска да яде?
А вие, как ви завиждам, вече говорите за разходки......... Ние сме на 12 дни и мен още ме е страх да изкарам малката навън. Вие кога изкарахте вашите мъници навън за пръв път?

# 65
Да , на колко дни изведохте бебоците си на разходка. Аз много искам , но майка ми все ме плаши ще е много малък и ще го пипне някоя болест.

# 66
  • София
Няма кафе, няма алкохол, няма цигари, няма бурен секс ...  Mr. Green

Това последното не разбрах аджеба кой ти го забранява... newsm78 Все пак си една от малкото, правила секс изобщо, тъй че ак' 'бичаш! Wink Но иначе подкрепям тезата напълно, да живее Милка! Crazy

Бе, с тия 20 кила отгоре к'ва психика трябва да имам - на звезда от медицинските филми ли?!? Друго си е да си във форма (във форума  Mr. Green )........

Малкия Шош е такъв звяр, че шоколад ни му пречи, ни му помага!  Mr. Green Има и едни бисквитки на Нестле... и едни Фафлички с течен шоколад...  nazemiata

Шош биде изкаран пред блока около своя 15ти ден. Нищо им нема на малките дзверчета, споко.

# 67
  • София
Викс, с мъжо сме влюбени в дългокосото ти бебе! Кой му е фризьора?  Mr. Green Я качи снимка и на татито.......  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Уникален е (беб), трябва да участвате в конкурс за някоя корица на списание!

Къде сте, бе мацки, вие не кърмите ли? Те за т'ва моят наддава по кило на 20 дни - аз като кърмя, Вие спите!!!!  smile3534

# 68
  • София
Ние с Бобчо се разходихме на 7 ден в портбебето до будката за вестници за да си купи мама най-накрая сп. "9 месеца"  Mr. Green. Тук е момента да благодаря официално на моя художник Нинище  newsm20.
За коликите и аз се чудя, май снощи ни нападнаха Sick.
Иначе още не съм прочела старата темичка и немога да наваксам, защото си бяхме наложили режим на хранене на всеки 3 часа.
На Бобчо му излезе някакъв обрив - първо зачервени петънца, после и много пъпчици с връхчета. Извикахме педито и добре, че дойде да го види и да установи, че е много слаб и нищо не е наддал. Така се уплаших, това и разни други роднински пролеми ми докараха спад в кърмата, за щастие за окола два дена.  Tired Заради грипната епидемия педито на даде нейната везна за два дена вкъщи да правим пробни кърмения, като ме посъветва да давам първо едната за 10 мин, после другата за 10 мин, меря и дохранвам. Преди това се мъчехме с кърмене по 1 час, но явно почти нищо не е хапвал, защото като го премерихме беше спаднал до 2,870  Cry , а ни изписаха 2,900 / 380гр. по-малко от раждането, което си е доста Confused/.
След пробните кърмения се оказа, че за 20 минути изяжда най-много 10мл  Sick. Но за двата дена наблюдение и хранене на всеки три часа - 8 пъти в денонощието качихме до 3,090 Simple Smile, надявам се че оттогава сме дръпнали още Praynig, защото се храним доста по-стабилно, но вече почти само от шише, а и памперсите доста намаляха Mr. Green. За щастие все още имам кърма, но това с цедето отнема доста време ooooh!. Да ви питам замръзявате ли кърма и в какво? На мен каквото остане бутам във фризера, сигурно има вече 2 литра Mr. Green. Първо пълних контейнерчетата на Авент /ама много скъпи бе, не ми се купуват още/, после слагах и в едни малки пликчета с цип, ама ми свършиха и пратих татито да купи от някакви производители, ама не съм доволна пропускат и сага слагам едно по-малко в по-голямото. Ако някой има по-добри идеи за съхранение да сподели. Или идея от къде да се купят качествени пликчета с цип - много са удобни.
За разходка в Южния парк  newsm74, навита съм и на НДК в краен случай. Само дано не пропусна да вляза някой ден и вие да сте се събрали.  Embarassed
Викс, с мъжо сме влюбени в дългокосото ти бебе! Кой му е фризьора?  Mr. Green Я качи снимка и на татито.......  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Уникален е (беб), трябва да участвате в конкурс за някоя корица на списание!
Благодаря ти Ивонска, абе на мама гарджето си е най-хубаво Joy

# 69
  • София
Да споделя за обрива за един ден ни оправи NACHTKERZEN БАЛСАМ на д-р Тайс - пише че помага и при подсечено дупе. Ако някой закъса може да препиша повече от листовката за информация.

# 70
  • София
Викс, нашите петънца през пъпчици прераснаха в твърда кора върху всяка от бузките! Бях подивяла, но превареният зехтин подобри нещата... На финала дооправихме муцуната с Липикар на ЛаРош. Но всеки крем (от медицинската козметика!) за атопични дерматити и много суха кожа, смятам би помогнал. Аз не бих сложила костикостероидните (така ли се произнасяха?)....

Шош снощи така беше изгладнял и така зя по време на банята, че се захласна.......  smile3511 Аз щях да пукна... Free Soul, Деметра, какво се прави в тези случай???

# 71
  • София; Дружбето
Кърмим и ние Ивонска, ама после пеем на мама на уше с пълно гърло.
Flowerlina на мен таза не ми е мръднал, та предполагам затова си влизам в дънките newsm78 Иначе посвалих покрай грипа дето го карах и свекито дет леко ме дразнеше Mr. Green
Оф отивам да гушна, че се съдра пак

# 72
Момичета, личи ли на вашите бебоци къде е поставена ваксината БЦЖ? Пишеше из форума, че след 40-я ден би трябвало да се види белег от ваксината, ама аз нещо не откривам.  Thinking

Може и да не се покаже белегче, така предупредиха в Родилния дом.

И ние се кефим на прическата на бебо на Викс  superuu

А на Любо му се бели главичката и на челцето кожичката му стана грапава. Аз го мажа със Саносан, но май е по-добре да мина на зехтин.

# 73
Нещо ми се струва че кърмата ми е намаляла newsm78 След всяко хранене се цедя-умишлено, за да имам повече кърма, но при мен този ефект на хипер лактация го няма newsm78 Така съм се притеснила, че беба не наддава, че в понеделник отиваме на кантарчето...
Езиците на вашите бебета бели ли са? Езикът на Аксиния е абсолютно бял, почти няма тъмни участъци newsm78 Дано не е млечница...
Анджи, аз съм повдигнала матрака на беба с около 15-20 см още от самото начало, но пак повръща(голямо е диване).

# 74
  • София; Дружбето
Стилияна аз не успявам да изцедя нищо след хранене, обаче беба като засуче винаги потича мляко, та си мисля че помпата не може да определиколичеството кърма newsm78 Иначе белият език ми прилича на млечница, дано не е Praynig
А беленето на главичките на бебетата и тези пъпки дето излизат задължителни ли са за всички? Че ние дупето още не можем да оправим, ако се изприщи и по муцината ще полудея

Общи условия

Активация на акаунт