Ние няма да празнуваме нито 1 от двата празника, защото татито е до късно вечерта на работа и ще се прибере или в разгара на коликите или точно след тях, когато и мама и бебе са заспали.
Но пък аз съм свикнала на това му темпо и понякога просто тихичко проронвам сълзица...Ние бяхме на консултация днес - качили сме 1100 гр и вече сме 3900. По-важното е, че сме дръпнали с цели 5 сантиметра!!!!
За избора на педиатър не съм носила нищо - нащо педи си подготви картон, документите (даже не знам какви са нужни). Единствено поиска да й продиктувам ЕГН-то по телефона преди няколко дни (тя ми се обади за това) и другия път ще ни издаде здравна книжка, че сега нямала. Спестила ми е всичкото разкарване по темата.Айде отивам да приспивам хълцащо бебе и да си мисля по темата с ваксините, че до другия месец трябва да съм решила каква искам да сложим. Ей, сложна работа - почват се важните решения
Ми то как да ми е - боря се със запушени канали, беба пищи, а освен всичко това гледам и да изчистя...а най-лошото е, че още ме няма в оня списък
, тези лохии са ми като домашни любимци 

. Желая все пак списъкът тази вечер да стане дълъг

, днес също ...все още . А бе повече от 24 часа е без колики, направо не мога да повярвам! пу-пу-пу Дано само не е затишие пред буря както сме се наточили с татито да празнуваме довечера, че ще имаме баба още само 4 дни ( е в оня списък няма да влезна тази вечер, но някой ден ...) .
, за см не се съгласих много защото ни премери 52,5 а аз й казвам че сме се родили 54, измери ни пак и каза 54,5?! Иди им вярвай! А докато мереше на кантара ме попита тихичко - ама само на кърма ли сте?!