Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Да си кажа, на мен серията ми хареса и по пое мнение не заслужава този рейтинг, независимо, че Пелин я дадоха само за 5 минути. Тази крехка женица вместо да си подобрява играта с всеки изминал епизод тя става все по-зле. Мое мнение.
СейФер великолепни сладури. Радвам се, че започнаха да си споделят, да си имат доверие и да  се държат като истинско семейство. Да видим какво ще излезе с болката/спазъма на Сейро.
Аз едно не можах разбера, при положение, че имаше такава охрана из цялата къща кой се осмели да влезне и сложи бележката и агнешката  глава. Според мен това е някой от семейството. Дано да разберем по-скоро.
Образа на Суна тотално ми опротивя. Такава злоба и завист чак ми е нереална, иначе Берил се справи блестящо, много добра игра.

# 556
# 557
Пишем много за Пелин , защото тя е един от главните образи. Има много екранно време . Набъркана е във всички ситуации. Оттам косвено и Зерин се набърка.  Дори сега ,когато е изчерпана ролята и във връзка с Ферит и дават пак значителна роля , заради Кая. Точно тя трябваше да се метне в леглото с Кая , иначе нямаше да е интересно. А можеше да е Невра например и двамата да действат заедно на бизнес основа. Ама не ! Честно да си кажа , не ме дразни толкова Буче , колкото сценаристите . Дават `и възможност - играе и печели пари.  Друг е въпросът , че не се справя добре.
Снощи ММ , който не го гледа редовно ме пита за нея :"Този "миксер" нали се удави ?!" 
За мен тя е третият главен герой , колкото и да не ми се иска.  За нея войни се водят , а за Сейран - нищо , тя сама се връща и прощава.
Опасявам се , че персонажа на Пело ще си го гледаме докрай. Я колко мъже и легла има още в дизито !
Берил много ми харесва. Справя се отлично. Суна обаче - не . Толкова е вманиачена да властва в имението , че нищо не я спира - ни Аби, ни Кая , ни Сейран. Кон с капаци ! Няма да се учудя , ако посегне на живота на Хатуч.
Интересна ми е Ифа. Ако роди наистина , дали ще я оставят в имението ? Дали ще може да отиде и при Шехо , защото мисля че Нюкет ще се върне . Дори Шехо стои мирно пред нея. Мисля че там има някаква тайна и тя го държи в ръцете си.
Но...... да не забравяме , че сценаристите  просто зарязват разни сюжети , без дори да имат някакъв си там завършек.

# 558
  • София
"Този "миксер" нали се удави ?!" 

JoyJoyJoy

Да сменя малко темата, хареса ми мъжете как се забавляваха. Мерт няма нужда и да се коментира, страхотен Simple Smile
Аз не съм им запозната с обичаите, а и до колкото разбрах бяха свързани с Антеп по някакъв начин тези танци и музика. Някой знае ли подробности?

# 559
Обаче, след асансьора Феро направо избухна, голяма веселба падна! Дойде му силата! 🤘

# 560
Чета ви редовно, но съм толкова назад с материала, че не мога да се включа в дискусията. Innocent
Но по отношение на по-ниския от очаквания рейтинг освен изброените от вас причини, като религиозните празници,  натрапчивото присъствие на недолюбваната метреса според мен е и, че загубиха инерцията с поредица от слаби серии, които раздразниха феновете, а част тях направо ги загубиха. Дано са си взели поука и повече не вбесяват публиката, та да се радваме да хубав втори, а надявам се и трети сезон. Simple Smile
Добре, че са двамата сладури, които ги вадят от калта. Тези младежи и двамата правят много силни, пълнокръвни образи. Не случайно станаха такива любимци на публиката. Честно не мога да реша кой от двамата е по-добър. Страхотна двойка са и се допълват отлично. Simple Smile

# 561
Последните епизоди оставят  усещането  на захаросан  сценарий за 10-годишни момичета.Популярността на серияла се дължи не само за фенки ,които желаят да гледат  романтична комедия.Рейтинга ще пада ,ако продължават да угаждат на активните фенки на Сейран  и  се отклоняват  от основната линия на серияла ,според заглавието .Все едно в приказката за "червената шапчица "да искаме да няма вълк ,а  в "пепеляшка "да   я няма мащехата с дъщерите ......

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 19:08 от seungri

# 562
# 563
Kami_J Много ми хареса "миксера"!Аз бих допълнила,направо с "три бъркалки".Тая е като хлебарките,и радиация няма да я лови.Добре,съгласна съм,че ролята и е отрицателна,но явно освен героинята и актрисата е с "пилешки мозък"!Загроби си кариерата преди да я започне.Сега ми се иска Ферит,за да убеди Кая,че не си заслужава да се занимава с Пелин да и спретнат номер.Ферит да и спретне една среща и да отидат двамата с Кая.Тая веднага ще се хване на кукичката и  когато се метне на врата на Ферит да се покаже Кая и да се приключва с нея.Да я оставят двамата "щастлива и влюбена"!Да си я взима мама и да си води стоката в Лондон ли,Занзибар ли,все ми е едно.Между другото,попаднах на един такъв спойлер
Скрит текст:
Суна щяла да разбере за намеренията на Ифакат да отрови леля и и щяла да и попречи.После щяла да разкрие на всички намеренията и.
Струва ми се,че има логика,защото това ще е начина по който Суна абсолютно сигурно да елиминира Ифакат като господарка на имението.Дали ще го направи поради осъзнаване или за собствена облага,не знам.Но в следващия епизод ми се струва,че ще има драма със Сейран и отравяне.Даже вече си му е време.Ферит диабетни кризи и припадъци ли не преживява,куршуми ли не бяха,а Сейран и един грип не изкара.

# 564
Поне “най-добрите приятели” хубаво се поцелуваха снощи! 🤣🤣🤣

# 565
Какво сравнение 😍😍😍
С едни от най-гледания сериал и филм
Сейфер завладяха цял свят 🥰
https://www.instagram.com/reel/C5JKBOxozdx/?igsh=MTFhZm8yeDl2NGtqbw==

# 566
Прелест в розово! 💗

# 567
Добър вечер, момичета! Simple Smile
Да си кажа и аз мнението по повод рейтинга. Според мен причината е в сценария, който е в някаква безперспективна безизходица. Затова се вадят скелети и духове от най-старо минало, отиват си и се връщат герои, които се мотаят като мухи без глави и ... в края на краищата всичко пак и пак се затваря в конака и кой да наследи властта на пашата. Най-смешно ми е поведението на жените в него. Седят официално облечени жени (че даже и костюмирани) и интригантстват. Мъжете се занимават с любов и отмъщение... Ще рече човек, че гледа двореца на султан Сюлейман. Аз не знам какво не им харесва на турските зрители, но 60 и повече серии - това нещо, ами досадно става вече. И никаква харизма на главната двойка не може да върне рейтинга от първи сезон.
Между другото, погледнах една-две серии по диагонал на сериал с много висок рейтинг - "Бахар". Имат идея и цели хората ... привличат зрители, макар и без красиви артисти.

# 568
Според мен Абидин не постъпи правилно,като не каза веднага на охраната да тръгват след Кая и Ферит с право му се скара….Кая е Корхан.Я, Суна как командва Лятиф😂….И според мен Ферит тръгна да спасява именно Кая,а не лошата Пелин….Щото Пелин е лоша…мноооого лоша.
По всичко си личи,че тази “актриса” е силно поддържана и този,който я поддържа най-вероятно вече разбира колко е сгрешил,но така или иначе историята се завъртя покрай нея така,че сега ще трябва да я направят силно отрицателен герой,за да й спасят кариерата …../само бъдещето ще пакаже в какви други проекти ще вземе участие и дали ще бъде успешна/….От там предполагам е и голямото объркване в сценария…От там и режисираните състояния на Ферит и други странности.И най-вероятно сюжета ще тръгне в поска да спасяват Кая от Пелин и брака им със Суна..
В едно съм убедена Ферит повече не иска да я вижда около себе си и семейството си.
И Пелин и Зерин ще се сгромолясат зрелищно и много силно на 7 юни.

Толкова сме свикнали Ферит да се бие заради Пелин,но този път той искаше да накаже Сертер заради Кая….и го каза и преди това и на самия Сертер.Това видях аз….Ако има объркване мисля,че ефекта е търсен нарочно…Само дано не я превърнат в мъченица.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:01 от Melody19

# 569
Може ли да ми разясните, защо госпожа Зерин се бута на Кязъм, и коя е тази Фазилет, и защо толкова мрази брат си ,и се усмихваше като разбра, че е умрял. И какво стана с дъщерята на Латиф, нали искаше да разкрие чия дъщеря е.

Общи условия

Активация на акаунт