Отговори
# 180
Нагиш в сериала ,това ще е страхотно

# 181
Дано е вярно и това малко сладкишче да влезе и пред камера официално.

Семейство Корхан/Демир Grinning

# 182
Де да можеше и Кязъм, като се ядоса, да сочи вратата на дъщерите си вместо да ги заключва и бие.
Може би Сейран нямаше само да мечтае за своята независимост, а вече да я е постигнала.
Не знам, колко пъти чух Халис да казва на домочадието, че ако не им изнасят решенията му могат спокойно да напуснат имението. Ама те не щат Grinning Що така Thinking Обикалят си го като мухи л@йно- може да смърди, но ги храни Smirk
Вероятно Халис заслужава децата си, но те не заслужават своите. И Ферит, и Кая не веднъж са демонстрирали безрезервна любов към Орхан и Нюкхет, въпреки че бащинството на Орхан е далеч от същността на тази дума, а от миналия епизод съм на мнение, че и майчинството на Нюкхет е същото.

Имам надежда, че Орхан ще се промени и ще започне да цени семейството си. Но, Нюкхет много ми се наби в очите Sunglasses
Тя пристигна със заявка за отмъщение и си тръгна със същата. Моят проблем с нея е, че от опитите й да натрие носа на баща си, пострадаха преди всичко Ферит и Сейран. И, докато бедите ги застигаха, тя се хилеше отстрани. Лудостта й не я извинява, защото в повечето моменти беше с ясно съзнание и никога не съжали за действията си.
Надявах се, че поне преди да си замине ще поговори с Ферит и Сейран, не да си признава или извинява, чак толкова не съм очаквала, но да ги помоли да приемат Кая за брат. Да се подкрепят взаимно... Щях да го сметна за вид разкаяние от нейна страна.
Нюкхет повери акциите и сина си на единственият друг човек, освен нея, в чийто очи чете ненавист към Халис.
Никакви терапии няма да излекуват психиката й, докато в душата й има толкова отрова.
Думите й, че иска да види баща си самотен, окаян и страдащ преди смъртта, говорят красноречиво за самата нея.

И, Сейран има хиляди причини да ненавижда баща си, но никога не я чух да казва, толкова тежки думи. Даже напротив, винаги е грижовна дъщеря. И, Ферит е влизал неведнъж в челни сблъсъци с деде- ожениха го насила, заключваха го, принуждаваха го да се откаже от любовта си..., но сега иска булка за Халис и искрено му се радва.
И, Гюлгюн е била невидима цял живот за мъжа си и има сто причини да отмъщава, но тя не го прави.
Който умее да обича, намира и път към щастието.
Всичко си е до човека. Нюкхет просто си е лоша Sunglasses Дано Орхан не поеме подадената щафета.

# 183
И още един спойлер от мен Heart :
Скрит текст:

# 184
Ферит ще й подари кученце, а Сейран на него - бебе? И без друго Ферит има много енергия нощем. Simple Smile

# 185
Аз пак ще помоля за малко ъпдейт със сюжета - каква е историята с жената на Тарък, която е заключена в къщата ? Аз не успявам да гледам всички епизоди, попревъртам, та затова имам някои дупки:) Но последните серии              (Сейран замина за Антеп, а Ферит беше заключен в склад)  нищо не се споменава и се зачудих.
И знаете ли в дали ще излъчват веднага и втори сезон в БГ? Сега са към края на първи и би трябвало да продължи, докато в един момент се изравнят с епизодите в Туржия.

# 186
За какво е това в Х?

# 187
Аз пак ще помоля за малко ъпдейт със сюжета - каква е историята с жената на Тарък, която е заключена в къщата ? Аз не успявам да гледам всички епизоди, попревъртам, та затова имам някои дупки:) Но последните серии              (Сейран замина за Антеп, а Ферит беше заключен в склад)  нищо не се споменава и се зачудих.
И знаете ли в дали ще излъчват веднага и втори сезон в БГ? Сега са към края на първи и би трябвало да продължи, докато в един момент се изравнят с епизодите в Туржия.
Втори сезон доколкото разбрах започва да се излъчва началото на април по БТВ Стори. Тъй като Тарък и семейството му не продължиха във втори сезон, така и не разбрахме историята на заключеното момиче 🤷‍♀️

# 188
Бел, кой ги знае, подхванали са пак защитна акция за Рамо Grinning

Ох, големи джумбиши има в епизода, не спирам да се смея Grinning

# 189
  • София

И аз не разбрах каква е идеята този път...

Скрит текст:
Снимат на лодката с Айшен и Абидин, много странно защо и те са там

https://twitter.com/seyfer2323/status/1771916534396387347

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 17:36 от MysteryG

# 190
От вас разбирам и ми е много интересно, че всъщност сериалът се снима и пише в реално време ..т.е.спрямо рейтинга може да се променя и адаптира ?
Явно и с Тарък така-решили са да премахнат тази сюжетна линия и е останала недовършена.
А актьорите, които играят Суна и Абидин наистина ли са двойка и в живота понастоящем?

# 191
  • София
От вас разбирам и ми е много интересно, че всъщност сериалът се снима и пише в реално време ..т.е.спрямо рейтинга може да се променя и адаптира ?
Явно и с Тарък така-решили са да премахнат тази сюжетна линия и е останала недовършена.
А актьорите, които играят Суна и Абидин наистина ли са двойка и в живота понастоящем?

Берил и Ерсин са заедно в реала, въпреки, че скоро четох, че се били разделили. Нямам идея дали е така, бях чула, че живеят заедно.
За Гьозде и Емре също се говореше така, скоро нищо се съм чувала и за тях.
Общо взето много двойки в реала от този сериал засега Simple Smile

Иначе снимат спрямо рейтингите, редактират, променят сценария в движение, доснимат и т.н.

# 192
Тази Гьозде ( Гюлгюн) е страхотна и много ми прилича на Ернестина Шинова-по—младата и хубава версия Simple Smile но и Емре-то никак не е лош, нямах идея , че са заедно.
Наистина не подозирах , че е такива зарибявка сериалът. И то даже не толкова като сюжет, на мен не ми пречи, че знам долу-горе какво става, просто е много приятен за гледане ..
Пелин в началото ми се стори много хубава, има една нежност и мекота, обаче наистина е монотонна и доскучава като образ. Истинската находка обаче е Ферит, невероятен младеж и актьор .

# 193
  • София
И то даже не толкова като сюжет, на мен не ми пречи, че знам долу-горе какво става, просто е много приятен за гледане ..

Ще ми е любопитно мнението ти като загледаш втори сезон по бтв Стори.

Аз ако съм сега от 37-ма директно на 62-ра JoyJoyJoy С добавка откъси от Мармарис Simple Smile
Добре, че по телевизията бързо вървят сериите и не трябва да се чака много.

# 194
Е, явно доста го разводняват с измислени интриги , ама нали си е сапунка все пак Simple Smile И като има рейтинг, все нещо трябва да измислят за два-три сезона.
Може би са попрекалили с разтягането, ама като се има предвид , че се чака 70 серии до първата нощ заедно , мога да си представя какво ще е по-натам.
И натам ли са толкова малко интимните сцени ?

Общи условия

Активация на акаунт