Отговори
# 225
  • София
И малкият Ферит е бил там, какво ли са снимали

# 226
Рускините пишат, че днес фраг няма да има Confused

# 227
Рускините пишат, че днес фраг няма да има Confused
Още се борят за рейтинг, би трябвало да пуснат.

# 228
И аз си чакам фраг, дано дадат Blush

# 229
Толкова оплескаха сериала ,че се "тежкареят " и за фраг.........Самочувствие -ДА-  но да е с мярка !!!

# 230
  • София
Уразбулбени звъняла в Стар ТВ да пита за фрага, не бил пристигнал още. Като го получат ще го излъчат.
Снимат в имението тази вечер. Коментират в Х колко щяла да е хубава серията, а дано Simple Smile

# 231
Уразбулбени звъняла в Стар ТВ да пита за фрага, не бил пристигнал още. Като го получат ще го излъчат.
Снимат в имението тази вечер. Коментират в Х колко щяла да е хубава серията, а дано Simple Smile

Уразбулбени я следя и аз, но хич не знам каква е тя.. просто фен ли е или е малко по-навътре в нещата?

# 232
# 233
  • София

Уразбулбени я следя и аз, но хич не знам каква е тя.. просто фен ли е или е малко по-навътре в нещата?

Уж е просто фенка на сериала и на АфРам, но мисля че има вътрешно инфо за много неща.
А и Бирсен преди време издирваше истинската й самоличност, че я обвиняваше за спада в рейтингите. Мисля, че беше преди да върнат Гюнгер.

Браво за песента, доста се хареса, а и покрай сериала се популяризира още повече.

# 234
Привет. Честита нова тема.

Благодаря  за всичко споделено момичета.
Нямам много време напоследък, но ви следя.
Хормоните на щастието и любовта в тялото на  Ферит може да са  го излекували от диабета Heart Eyes  Хубави са  вибрациите около Сейран. 

# 235
Жилището, в което са се преместили АфРам било в затворен комплекс, далеч от досадните журналисти!

За лека нощ! 🥰

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 23:47 от BELL-

# 236
Абе аз да питам , защото никъде не съм засичала новина ,Шахмаран ще излиза ли на екран скоро?

# 237
И аз съм в очакване на втори сезон на Шахраман, но не ми е попадала информация за дати. Ако някой знае, да казва бързо.😀
Много ми се искаше да има фраг днес, дано утре да ни зарадват. Но поне имаме снимки и сторита:

# 238
Здтавейте, момиченца! 🫶 Много тихо днес! Всички са в очакване! 🤘

🧿🔥❤

# 239

Общи условия

Активация на акаунт