АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 809
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Чета ви, че сте подхванали Кралицата на сълзите и Бегача. Вторият май още не е приключило излъчването му, или греша?
Проф, ще приключи в края на май, мисля че на 27ми. Рускините са  превели излъчените 8 серии, вероятно утре ще имат превод и новите 2 от днес и вторник, дните от седмицата, в които се излъчва в ЮК. Аз току-що изгледах 8-ма и много ми хареса, истински се забавлявах с ГГ. 

Света печка направо я разсипах тези дни, освен Великден, вчера имахме и друг  празник, та едва днес си починах аз от света печка, както и тя от мен🤪

ПП Честит празник на имениците!

# 601
Вече има руски превод на 9-ти епизод на Бегача.

# 602
  • Русе
Добре, че прескочих да се похваля с приключването на "Чумон" и ...хоп...изненада - 2в1 съобщава да бягаме при Бегача. Simple Smile
Благодаря, 2в1!

# 603
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
"Взеха" ми компа, така че всякакви планове за гледане на туй-онуй отлетяха безвъзвратно. Чак сега се добрах до клавиатурката. Поне ще ви оставя за сутрешно раздвижване малко почти кротки ставни упражнения Grinning 

и див ритъм за начало на работната седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
Бегачът все още е на автопревод и озвучаване и се зачетох в коментарите на рускините под превода. Нещо явно съм пропуснала, защото те коментират че Сол има право само на три връщания в миналото. Това кога и как стана ясно.

# 605
  • пак на Рив Гош
За мен това е показано с цифрите на часовника- преди първото връщане показваше 03:00, преди второто - 02:00 и след второто - 01:00

П.П. Профи, твоето начало на работната седмица, за мен е край Joy (от утре съм в мноооого дълъг уикенд). Дано скоро да си получиш компютъра.

# 606
В страниците на преводаческите групи вконтакте го има и с читав превод, не автоматичен. Първо си го качват там, но вече го има и в дорамата.

Който има време и желание може да си направи една сутрешна разходка в Градината на утринното спокойствие.

# 607
Във ВКто съм, но търсачката не реагира на заглавието, а бутон видео не ми се активира. Не знам какъв е проблема при мен.
Съвсем не съм обърнала внимание какво пише на часовника. Явно така се разбира. Хитро. Обаче същия часовник го има и СонДже и ако го вземе директно от него дали няма да има още три опита?

# 608
  • пак на Рив Гош
Часовникът, на който са възможностите за връщане във времето, е този на Сон Дже, не са на нейния.

# 609
Рори, влез си в дорамата. Най-долния линк на Азалии.

Ако искаш си запази страницата на Храм Дорам вконтакте. Там също качват сериалите почти веднага след излъчването. Просто там пускат и друга информация и трябва да скролваш.

# 610
Да, на СонДже, но тя го е купила на тург и после като се връща в миналото един и същ часовник имат и той и тя. Даже при второто си връщане в съвременността тя вече не разполага с него. Мисълта ми е, че след като един и същ часовник съществува по едно и също време два пъти, то е възможно и двете му съществувания да дават по 3 възможности, значи общо 6.Обаче пък може този, който още е на ръката на СонДже да го прати в бъдещето вместо Сол в миналото.

# 611
  • Русе
Часовникът, на който са възможностите за връщане във времето, е този на Сон Дже, не са на нейния.
Ето още нещо , което не съм разбрала. Ама тя се връщаше със своя часовник, а той имаше същия и й го каза в предните епизоди. Сега ,в последния 9-ти епизод ,тя разбра от приятеля му, че той е загубил своя. Дали полицаите не търсеха като улика неговия часовник в склада, дето гореше?

# 612
Бабата за втори път се държа така сякаш знае, че Сол пътува във времето и то с часовника и сякаш знае, че той отново ще й трябва. Въобще цялата работа с пътуването във времето по някакъв начин е свързана с бабата на Сол. И в тази серия ясно показаха 3 на часовника преди първото пътуване и 1 след второто връщане за блейки като мен.
Затова казвам, че за мен е по-добре когато предварително знам общо каква е историята и като гледам успявам да видя повече детайли.
Преди да почне да пътува във времето тя не е имала часовник и си го е купила на търг като фенка. Но след като се върна в миналото заедно с часовника втория път го е изгубила на местопрестъплението и полицаите са го взели като улика, а после са го върнали и бабата го е пазила. Даже ми се стори, че и погледът на бабата беше особен сякаш казваше, че знае защо го търси.
И този път някак избърза с връщането в миналото. Можеше той да не умре, да се възстанови след операцията. А с това връщане случилото се в 8а серия все едно че не се е случило.
Но и тази серия беше много хубава и завърши много сладко. Главната вече си е съвсем нормална и ги харесвам двамата като двойка. На това момче много му отива такава роля. Сега той като знае, че тя е от бъдещето ще може да му разкаже всичко и заедно да се справят с уиеца. Само че имам чувството, че убиецът също пътува във времето. А и назад в сериите май имаше момент, в който показаха че той има същия часовник. Нямам търпение за 10а серия. Сериалът не е нищо особено като история, но е много емоционален и на мен много ми харесва.

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 16:14 от Рори72

# 613
  • Русе
Гледам снимки на едни от най-важните награди в Южна Корея, 60-тите награди Пексанг на страницата на Азиатски сериали. Много наши любимци - И До Хьон, Намгун, Ю Йон Сок ( ох, в бяло), Бо Гъм,  Най-добрият съпруг на Корея Бек Хьон У и най-лошият съпруг Пак Мин Хуан седят един до друг Simple Smile и мн. други. Очаквано Намгунг Мин печели наградата за най-добър актьор. “My dearest” печели наградата за драма на годината, а Десангът (най-голямата награда) за телевизионен сериал  спечели “Moving” на Дисни +

# 614
Уинона, от изброените "познавам" само Бо другите може ли да ги обясниш със сериалите/филмите от които са ни познати?

За Бегачът прочетох, че в началото феновете на Шайни са призовавали да бъде бойкотиран, защото са вярвали, че героят СонДже е изграден върху трагедията на член на групата - Джонгхьон. Изглежда, че момчето се е самоубило, а в анонса към сериала  се казва, че СонДже се е самоубил. Сериалът започва да се излъчва на датата на която е роден Джонгхьон и феновете му са смятали, че това е гавра с паметта му. Наистина никак не им е лесно на хората от развлекателния бизнес в ЮК с техните откачени фенове.

Общи условия

Активация на акаунт