Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 14

• 59 668
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
VITA40
Код за -40% за VITAGOLD
Валиден до 2.04.2024

# 211
Здравейте!
 Някой има ли код за Remix, понеже moda43 вече е невалиден? Много ще бъда благодарна 😊

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 00:22 от Index_daniela

# 212
Здравейте,
Някой има ли код за Bianki, връщам жеста, след като поръчам.
Благодаря предварително Simple Smile

# 213
Код за отстъпка в Parfium.bg ?

# 214
  • София
Код за отстъпка в Parfium.bg ?
Над 100 лв. RCV120DD 10%
RCV60SD 10%
ubb7 7% над 70 лв.
ty5, parfium5, PBG5 - 5%

# 215
OZONE.BG
15% на детски книги с код KIDS15.
От 01.04. до 03.04., при онлайн покупка.
Не важи за книги на издателства Книгомания, Рибка, Лисиче, Егмонт, Orange books, Давид и книги с мисия.

# 216
Аз търся код за Практис.Ако има назад публикуван и е за многократно ползване,пишете.

# 217
  • София
Здравейте,
кодът на първа страница за Fashion Days работи ли? На първа стъпка от поръчката го одобрява, но след това при доставката дава, че "Ваучерът не е приложим към избрания метод на доставка." независимо каква доставака избирам.
Досега не съм имала проблем с тези кодове.

Аз имам същото съобщение, ни ме позволява да приложа кода. Знае ли някой решение?

# 218
Здравейте,
кодът на първа страница за Fashion Days работи ли? На първа стъпка от поръчката го одобрява, но след това при доставката дава, че "Ваучерът не е приложим към избрания метод на доставка." независимо каква доставака избирам.

Аз имам същото съобщение, ни ме позволява да приложа кода. Знае ли някой решение?
Пробвайте да смените метода на плащане,понякога кодовете са валидни само при плащане с карта.

# 219
  • София
Здравейте,

Пробвайте да смените метода на плащане,понякога кодовете са валидни само при плащане с карта.
Оказа се, че кода се хваща само когато избереш начин на доставка Easybox, а таза опция е видима до определена сума на поръчката. Просто си разделих поръчката на две и стана.

# 220
кодовете за магазин ozone до края на месец април:
BLUEPOINT20 - 20% от оригиналната цена за продукт - комплект ел.четки за зъби Oral-B - Pulsonic Slim Clean 2900, сива/бяла
BLUEPOINT15 - 15% от оригиналната цена на продуктите валиден зa категория Хранителни добавки и категория Пъзели - за марките Black Sea и Trefl;
BLUEPOINT10 - 10% от оригиналната цена на продуктите валиден зa категория Спорт - Водни спортове;
Кодовете не важат за продукти в промоция.

10% за philips-eshop, валиден е многократно
с код AF-PROMOONEU10

15% за Ремикс - валиден е еднократно за поръчка над 55 лв.
TFYEQ7ZC

# 221
  • София
Здравейте, някой има ли код за букинг, моля Purple Heart

# 222
Дали има кодове за Айко? Изпуснах едно нещо, което бе намалено до вчера и сега умирам от яд.. Simple Smile

# 223
Някой да е срещал нов инфлуенсърски код за 25% за About you?

# 224
Някой да е срещал нов инфлуенсърски код за 25% за About you?
GABIS25

Общи условия

Активация на акаунт