💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 119
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Вчера се беше облякла като труженичка. На синхронните почти съм сигурна, че щеше да ѝ се види... Полата беше неподходяща

# 316

Сисито ми е като новоизлюпена снобка. Довчера сменяла квартири и чакала да я свалят, но като не се случило тя започнала да сваля Светльо...Пораснала ѝ е работата, чак изражението ѝ е едно таково нагло и самодоволно.

Вчера и едно изказване на Дарина за Сияна ми направи впечатление. Каза, че в началото се е държала все едно не съществуват, не е искала да си говори с тях. После вече като е видяла, че се вписват, е започнала да им говори. Точно новоизлюпена снобка е. Ако не беше влязла с типаж като Светльо, щеше да е една от най-подиграваните, но сега сигурно си вярва, че всички я харесват точно нея.

# 317
  • София
Сияна има едно дете, което май не е много малко, така че едва ли има много задължения вкъщи. Някак не си е представям да чисти и да готви.

Ивана и Ивайло не ги харесвам, но след такъв тип игра никой не трябва да си ходи. Понеделник с какво изобщо ще бъде свързан залогът или всеки ще си го спечели?

Май София само мен не ме дразни.

Като бяха на крана Крис пусна някакъв коментар за килограмите  на Марго, сега дали е било на шега, не знам, но и там не се знае каква е истината.

# 318
Сияна ми е сихсркс отвсякъде. Изглежда по- възрастна. Много е чувствителна и студена спрямо другите. Не я харесвам въобще

# 319
Не знам за вас, но аз трудно ще продължа да гледам предаването без да си мисля как Йордан смърди всеки път, когато го покажат 😁 има наистина хора, които нямат нужда да се къпят всеки ден, за да са свежи, но голям мъж, който по свои думи тренира със сигурност не е от тия хора. А една от двойките директно си каза, че си има специфична миризма около него...отврат!

Елизабет не ме впечатлява особено, но въпреки това пак и се чудя как може да е с този миризливец, който на всичко отгоре дори не я третира особено добре от дотук видяното. От друга страна те май бяха една от двойките, където женската част е била на едва 15, когато са се гаджосвали, така че не трябва да се изненадвам на липсата на разум.

# 320
Сияна е ПР на някаква фирма, работи.

А за изневярата някой каза, че селото е малко и всички знаят кой какво с кого. Та няма да се учудя, ако е вярно.

Тениската на Ивана ми хареса, нищо не редно нямаше. Докато както беше писал някой Сияна беше като за работна среща, а е Маргарита като за.... 🤐 Ще ме баннат, казвам ви!

# 321
Ами след абсурдния разговор на Галена с Данчо и Елизабет на масата между тях двамата, заобиколена от всички, стана ясно, че е баламурник и ми е трудно да ѝ симпатизирам.

И в играта вчера действа много нелогично, и реакциите ѝ след това бяха доста неадекватни. Дори повече разбирам защо Данчо и Елизабет им се ядосаха, отколкото как в нейната си глава точно помагаха с действията си на баламурници номер две този сезон.

Относно Маргото и Сияна - по едно време предаването беше станало много сладникаво и безинтересно, така че превръщането им в негативни герои ще донесе единствено повече цвят.

Ивайло обиди много грубо Маргото, учудих се, че не последва по-остър отговор от нейна страна или пък по-добре от Крис, който лесно можеше да му върне комплимента с нещо като, слагам в скрит текст първото, което от раз ми идва в главата, защото е леко грубо Joy

Скрит текст:
"Ти гледай твоята баба да не се разпадне след поредната подмладителна процедура" ... харесвам Ивана иначе, ако не е ясно Joy

Надявам се на по-късен етап Маргото и Крис да сложат Иво на място, защото си го проси Grinning

# 322
Много грозно се изказа Ивайло за Марго, но фактически тя го захапа първо.
Водещите попитаха Ивана и Ивайло защо не харесват Маргото и Крис, те отговориха че не са казали такова нещо, Ивайло се обади, и каза че харесва само Крис.
Тогава Марго каза: Това е доста притиснително Grinning Тоест, че си пада по мъже.
Ивайло и отвърна: Ти поглеждала ли си се на какво приличаш Grinning
Така, че до някъде тя си го изпроси.

# 323
Марго сама си е виновна, предизвика ги много. Тя само чакаше да се споменат имената им, за да си разкаже цялата история в типично махленски стил - как се мислели за повече от другите, как Ивана изяждала много банани. Те може и да се мислят за повече от останалите, но пък Маргарита като напада, да си понесе последствията. Пък и нея може да я сложи на място само друг груб човек, едва ли културните и добри участници ще я обидят. Така че се изкефих на изказването на Ивайло.

# 324
Абсолютно заслужено беше към Маргото от Ивайло. Излива си злобата и простотията към тях после защо й бил казал така. Ами грозна е първо, груби и мъжки черти има тази жена. Държание като жена и дама точно 0. Ивана може да я плюят, че е дърта, но специално от Марго изглежда много по-добре. Нейния Крис с някоя сладка мадама щеше да изглежда и той по-добре стоящ до нея. От какво я ревнува тази ума ми не го побира. Ивайло, ако качи някой килограм и оправи веждите ще изглежда по-добре от всички там мъже.

# 325
  • София
Вие сериозно ли защитавате вербалната агресия? Била си го изпросила. Може тя да се държи просташки, но тази агресия от страна на уж зрял мъж към една жена, била пък и дразнеща, е недопуснимо. Ужасно е, че именно жени приемат това за нормално.

# 326
  • Sunshine state
Тя щото Марго е света вода ненапита - тя хапе като усойница, после защо били груби с нея. Като някоя биткаджийка е. Тате й е напомпал самочувствието и си мисли, че всеки ще я ласкае, ама нъцки.

# 327
Точните думи на Ивайло след като Маргарита му отвръща с "Това звучи смущаващо" са: "Е ми, направи си сметка как изглеждаш."
Аз останах с чувството, че изобщо не се визира външен вид, а по скоро поведение. Допаднал си е и харесва Крис, но тя като поведение не му харесва.

Сега си пуснах и Сияна и Светльо, той преди няколко епизода в синхрон коментирайки някаква игра каза, че не харесва изобщо Ивана, а сега такава радост, че те наляли последното канче, чак привилегия било за тях, нещо като черешката на сладоледа. Smiley Ще излезе и той един умник, от тези дето е по-добре да мълчат и да красят.

# 328
Това, че е жена принципно изключва махленски изказ, грубост и нахалство? Какво трябваше да направи Ивайло в случая? Да си замълчи? Значи едни да нападат и обиждат, а други да мълчат по полов признак? Тя, ако беше дама, можете и той да е джентълмен към нея. Ама уви.

# 329
А не е ли вербална агресия да кажеш, че не искаш дъщеря ти да попада на мъж като Ивайло? За мен такова изказване е много крайно и би ме наранило повече, отколкото ако ми кажат "я се погледни на какво приличаш". Че и другите влязоха в тона - Петя като народен представител се изказа и зае гражданска позиция. На Марго хич не й е проблемът, че Ивайло се държи зле с Ивана, просто не иска да има друга двойка с високо самочувствие, иска да са само те и да тъпчат, тъпчат останалите.

Общи условия

Активация на акаунт