💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 729
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз признавам си че не ги гледам всичките епизоди, а и когато гледам мотам много части. Обаче днес ми остави впечатление как Румен се разчувства и сподели някои неща с Йоана, но тя се държеше много студено и без никаква емоция. Знам че и Румен си има своите кусури, обаче никой не заслужава такова отношение от партньора си и това в национален ефир.

# 601
  • София
Ще се спасят Руменови, най-бързи са..
ДиД и ЙиЕ ще са на телевизора..

# 602
Дори и да спечелят 2000,РиЙ пак са на дъното, ДиД имат към 3500.

# 603
Оу, не познах. Сдържан беше Румчо и подкрепящ. Много бързи, браво.

# 604
  • София
Дори и да спечелят 2000,РиЙ пак са на дъното, ДиД имат към 3500.
Е с такива семпли залози, като техния, е така..

# 605
Да не се мъчи Йордан да проявава чувство за хумор ,изобщо не му се получава

# 606
Бети си е взела лампа за маникюр. 😂

Иначе според мин ще спасят Румен и Йоана.
Данчо е много противен и агресивен. Ама иначе се смеят на Ивайло ..

# 607
  • Варна/Лондон
Това май е първата игра в която мъжете правят някакво усилие което им носи дискомфорт. Жените ги попиляха до сега-то не бе качване на високо, лазане на високо, кофи със слуз, потапяне в басейн и мачкане, ядене на гнусотии, бъркане в гадории, въобще, този сезон нищо чудно че мъжете са... от модерните времена.

# 608
Аз пък мисля да го похваля с едно положително качество Йордан, чувството за хумор. Чак сега усетих, че го има.
Изпуснах що са и Йонанини на елиминация, но предпочитам те да останат.
Джеронимо, явно не гледаш от първи сезон, всяка година е така. Женомразец е сценариста.

# 609
Аз си мечтая да изгонят и двете двойки ,а да върнат Ивана и Ивайло Grinning често се случва да не ми иска нито една от двете двойки на номинация да си ходи, но в случая няма да ми е мъчно за нито една. Най-вече заради мъжете,то да го бяха планирали ,нямаше да се изправят двамата най-противни мъжки обитатели на вилата един срещу друг

# 610
  • Sofia
Румчо и Данчо са в луда надпреварва за най-голямото дъно. Марианската падина бледнее пред дълбините, които достигат. И точно тези две двойки са на елиминация, която и да си тръгне ми е все тая.

# 611
Дано Румбата да си ходи

# 612
Тия пък Румен и Йоана, още не е ясно остават ли и вече ще връщат на Галена и Петър ,че не са гласували за тях . Направо ме е яд да ги гледам Rage

# 613
Галена ми е странно че гласува за Йордан и Елизабет.

# 614
Йоана и Румен, ако останат, ще има да си връщат около година на всичките двойки Joy
Страшно злобни и ограничени хора.

Общи условия

Активация на акаунт