НОЕМВРИ вече е далече- на четвърт годинка става нашето човече

• 9 931
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
   Уххххххх, ама как можа да се развали точно днес времето  #Cussing out! Тъкмо снощи си направих план на задачките за днес и не ни се очертаваше прибиране в къщи целия ден  Crazy, а то вали  #Cussing out!
  Ако все пак някоя смела мама реши да излиза с дъждобран / щото иначе не е студено / - да пише, че да знам дали да тръгвам и аз  Mr. Green!
   Честити месечинки на дребосъчетата: бебе Дани на sofkobofko, бебе Никола на Мишенце, бебе Димана на елимама, на бебе Тервел на mim4o и на бебе Михаела на ivahilator  Hug!
  Хриси, чакаме новини!

# 256
Честито на всички празнуващи бебоци !!!

Момичета, Лина е добре след ваксинацията - т.е.не е раздразнителна или много сънлива, катко пише в книгите. Само се чудя дали температурата е ок. Снощи имаше 37, 4 и тази сутрин пак. Мисля, че не е висока, даже май е нормална, но моля майките които имат опит да споделят  Praynig

Както е писала lina_d, на мен педито ми каза да и дам превантивно Панадол по 2 мл., 2 пъти. Иначе на самата листовка пише по 2.5 мл 2 пъти на ден (сиреч през 8 часа). Смятам и ние да ограничим контактите за всеки случай!

Чапелита, много тъжно, че Габи се мъчи с колики още. Сигурна ли си че е от това? На Лина и спряха, даже вече не помня какво е , но се сещам, че малко преди да престанат бяха доста силни и после хоп - няма ги! Дано при вас е така. Ти захранваш ли я с нещо?

Снощи таткото ни се прибра, но го емнах от вратата, че много ми се беше насъбрало явно. За капак пък, той само беля, след беля правеше  Joy. Пример: Викам: Хайде ти намажи деетето след баня и той: Добре. Гледам аз - едно такова лъскаво става бебчето, а кремът на мустела е като мляко. А то какво? Той взел че сбъркал тубите и го маже със шампоан  Joy Ох, скарахме се-аз много се изнвервям Лина като реве в ръце, които не са мои, ама все го отдавам на майчинския инстинкт, а той явно не го разбира това!

Бях леко ядосана и че свекито ми звъни вчера да дойдела да ми помогне. А във вторник ми отвърна, че си гледала съпруга, защото имал температура. Е как реши, че в четвъртък е безопасно за бебето, не знам!  #Cussing out  Подразних се от факта, че явно иска да идва, ама само на нея като и е удобно. И вчера я отрязох, като казах, че сутринта сме на консулт, а вечерта си имам вече помощник. А тя: Ама ти нещо от контакт ли се притесняваш, то аз не съм болна. Е, и във вторник тя не бе болна, ама не дойде! Сега и в неделята няма да видят внучката, щото казах, че лекарката ми е забранила контактите. (Благодаря на майчето дето сподели тази препоръка). Много криво ми стана, не съм права, ама щото се почувствах изоставена, нали нямам родители дето да ми помагат  Sad

Айде, излях си мъката! Сори  Embarassed

# 257
Здравейте, момичета! wavey Вчера от разходки не можах да стигна до компютъра, но днес и в Стара Загора е мрачно и влажно и ще си стоим вкъщи. Wear Umbrella
Чета, че изкарвате мъниците в дъжда...на мен са ми казвали, че не е хубаво във влажно време да се извеждат, защото тогава има предпоставки да се разболеят, т.е. влагата не им се отразявала добре?!? newsm78
TALI1, благодаря за инфото за мечетата...аз и без това не намерих талон...оказа се, че тези талони се разпространяват само в София...пак деление на провинция и столица... Rage
Моята коса също капе и направо съм се видяла в чудо newsm77...всеки ден  newsm79 , понякога даже и по два пъти - много се дразня като видя косми по ламината...
мама МОНИ, аз режа само ноктите на ръцете (веднъж вече му се беше забил нокът в кожичката, че чак до хирург стигнахме Sad )...на краката само веднъж и то на големите пръсти...
blag, както ти е казала Цвети, слузта според моето педи е край на коликите...но ти за всеки случай се допитай и до твоя лекар...аз вече нямам вяра на никой...питам по 2-3 доктори, сравнявам препоръки и диагнози...
ragtime, надявам се всичко при вас да е наред и да отшуми бързо.... Praynig
Цвети, благодаря ти за инфото за сешоарите...утре ще ходим с таткото до Технополис и ще разгледам препоръчаните от теб марки...  Simple Smile
ronja, не се коси, заради свекърва си...моята е същата...вече съм и хванала графика...идва в сряда след работа и събота следобед...сега обаче почна да ходи на курс по английски (със свекъра са разведени и няма за кого да се грижи и готви), та идва само в събота...аз най- се ядосвам като каже, че ще дойде към 14ч. и в 12 звънне и каже "Успах се, ще дойда към 17"...няма "удобно ли е", няма "да не ви обърквам плановете"...все едно ние трябва винаги да сме й на разположение, че и аз я отрязах на два пъти вече...ааааааааааааааааа, няма да ме прави на маймуна  Monkey

Честито на празнуващите месечинка бебоци! Бъдете живи, здрави и послушни! Tada

Отивам да си поиграем с Теди...той напоследък все е запечен и това ме притеснява... Tired
Целувам ви! Топъл и безгрижен ден, изпълнен с усмивки и добро настроение! lovekiss

# 258
  • София
Ragtime ,стискам палци за вас и дано всичките ти притеснения са  напразни !
Цвети, и аз,вдъхновена от твоя пример се записах на шофьорски курсове. Писна ми безумно да съм зависима от работното време и благоволението на любимия, за да се придвижа от точка А до точка Б  #Cussing out
Онзи ден , в дъжда изкуках тотално - облякох си детето, нарамих количката и.... си поръчах такси Embarassed Embarassed Embarassed за да стигна до Скай сити. Еййййй, в чудо се видях- малоумния шофьор ни наби в едно задръстване , ама си плати солено това Joy Дана започваше да пищи ката заклана всеки път, когато колата спреше да се движи и спираше в мига, в който тръгнем  Joy Тогава хич не ми беше смешно, ама сега ме напушва само като се сетя колко бързо оня малоумник си припомни шорткътите, когато излязохме от задръстването ! hahaha
Слава богу, няма последствия от тази авантюра, но след случаря се прибрах в къщи и потърсих инстуктур по кормуване.
Хубав ден от нас !

# 259
Привет!
Ох, на мен много ми се идва на срещата, ама не ми се побира количката в колата... Та се чудя ако тръгна пеша от Дианабад... кога ли ще стигна??? Ще поумувам още малко  Whistling
Но мисля със сигурност да поизлезем малко с количката + дъждобрана + термос & АМ + бебе ...
За жалост - аз не кърмя вече  Sad Онази вечер се бях сетила ... благодарна съм че поне за 3 месеца успях да се докосна до това незаменимо чувство! Просто си спомням с такова умиление за това време!!! А после какво чувство на вина изпитвах, когато давах АМ... Колко много мразмех това мляко и всеки, който ми говореше за него  Sick Ех, времена...
И аз искам мечетааа ... никога няма да събера за жерафффЧе  Tired
Предполагам че мечетата се пращат с плика който дават с книжката. Но ако нямате този плик, предполагам може да звъннете в Памперс /представителството/ и да питате дали може да пратите мечетата с обикновен плик.
Уф, и на мен ми е зор с рязането на ноктенцата... Аз правя така - докато го храня - някой държи шишето и аз режа цък-цък-цък.... така на всеки 2-3 дни
 Peace Цвети мерси за инфото за плуването. Ще се обадя тези дни да питам какви са условията. Предполагам, че когато има плуване за съвсем бебоци басейнчето е много специално, както и водата .... но ако не е така, няма да го правя гмурец малкия  Naughty
Пожелавам ви успешен, стремителен ... /и непомня какво беше още/ ден!

# 260
Соня, не се юркай мила! Ние с Марияна се поотказахме, щото ако сме само двете ще е тъпо да се разхождаме чак до там, като може пак двечките да си мотаме и в Младост  Mr. Green!
  Все пак има още време! Ако решите да ходите - пишете, че да знаем и ние да дойдем  Wink, ако не - остава за понеделник!
Сините птички от BTV обещават хубаво време за тогава  Peace!

# 261
  • София, Дианабад
Здравейте мами!
Толкова ми стана криво настроението като видях времето, че не знам!  Sad

Мацки какво ще правим? Ще се видим ли на кафенца и шопинг или не ви се изиза в това мокро време! Иначе е топло  - 6 градуса.
Тали и аз така мисля - АМ, шишета, термос и дъждобран, но нас татито ще ни хвърли до там! А мислех после и дълга разходка да си направим да му отидем на гости в офиса - Гео Милев, но няма да стане, явно с този гаден дъжд!

Мамета, кажете ще има ли някой в Ситито или да не излизаме?

# 262
Добро утро !

Момичета, аз май няма да мога да дойда  Rolling Eyes, но се надявам в понеделник да е по-хубаво времето и да се включа, ако има среща. Peace

Честито на всички месечинки !  bouquet

Дени4ка, по принцип правилно си чула. Не е много препоръчително да се правят разходки в дъжда заради влагата, но не е фатално, ако се излезе. От един път нищо няма да му стане. Simple Smile

# 263
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами, ако искате да го оставим за понеделник -   и аз имам дъждобран, но мен какво ще ме пази като завали - трудно ще ми е да бутам количката и да нося чадър  Thinking

уффф,заваля  Rolling Eyes

# 264
  Като гледам май на всички ни се иска, ама не ни стиска  Mr. Green!
  Дайте да го оставим за понеделник, че да си направим и една разходка на открито с бебоците, а не да стоим само в кафенетата  Peace! А и аз от понеделник съм сама, че татито е в командировка в чужденецията  Laughing, та малко срещички и разсейване, добре ще ми дойдат  Peace!
  И така: понеделник - 13:00 - 13:30, Скай Сити! Който иска да идва  Peace Дано е хубаво времето, както обещават  Praynig!

# 265
  • София
http://senseof.rallybulgaria.com/index_real.php
Може наистина да отложим срещата за понеделник. Днес времето е малко лошо. А е безмислено да се ходи без количка. Моичкият не признава нищо друго за престой на едно място. А някой знае ли каква е прогнозата за понеделник? newsm78

А и ние днес сме на консултация.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 10:59 от bubalina

# 266
  • София, Дианабад
Ок, мацки - в понеделник!
Стискайте палци дае хубаво времето, че много ми се разхожда и ми се вижда с вас!  Grinning

# 267
# 268
Здравейте Simple Smile

Имам спешен въпрос - може ли на бебо да му има нещо, ако аз съм с разтройство? Вчеря ядох някакъв бекон  сега ме боли корема, а гледам и Сашко се превива. Много ми е терсене  Tired

Снощи пък ходихме до едни приятели и се прибрахме в 11 ч., пеша с количката.. цъка цъка.. през два квартала Simple Smile Много се разтоварихме и сега ми едно хубаво, хубаво.. че изкукуригваме поякога със Сашунко само Simple Smile

# 269
  • София
Здравейте и от мен!

Честити месечинки на Димана на мама елимама ,Михаела на мама ivahilator ,Дани на мама  sofkobofko ,Никола на мама  Мишенце ,Тервел на мама mim4o .

ragtime, усокой се мила всичко ще се нареди.

Вчера и ние бяхме на консултации /Януари пропуснахме заради грипната епидемия/. Ивет е вече 5,900кг. и 61см. Като виждам как добре расте забравям за излишните си килограми и за това кога ще мога отново да обличам старите си дрехи.
След дълги размисли по отношение на ваксината реших-Пентаксим.
За мое учудване педито каза да не я купуваме от аптека защото при нея има. Препоръча ми след като се приберем да й сложа една свещичка / изписа й хомеопатични / и преди последното хранене 2,5ml. Нурофен /това имам в къщи/. Но аз реших да не давам нищо докато няма причина. За сега е само леко неспокойна.

Педито ми препоръча за я захраня. От днес почваме. На обяд ще й дам първата лъжичка картофено пюре.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 12:07 от Анита 1

Общи условия

Активация на акаунт