Как се купуват самолетни билети?

• 5 975
  • 53
  •   5
Отговори
# 45
24 човека е много...
Бих предложил да се обадите на авиокомпаниите, които летят по маршрута да искате групов билет и да видите какво ще ви предложат.
Иначе търсене в Уиз и Райън по 5-6 човека, но като надхвърли бройката на местата цената ще започне да се вдига. Така ще имате няколко групи с различна цена...

# 46
24 човека е много...
Бих предложил да се обадите на авиокомпаниите, които летят по маршрута да искате групов билет и да видите какво ще ви предложат.
Иначе търсене в Уиз и Райън по 5-6 човека, но като надхвърли бройката на местата цената ще започне да се вдига. Така ще имате няколко групи с различна цена...
Благодаря за бързия отговор!
Не мога да откря телефон на Райънеър с тел.номер в България, защото полетите, които гледаме отговарят на тази компания като часово време.
През кое приложение или сайт е най -добре да закупим билетите? Ако не стане групово поне на 3 пъти по 8 дали ще е възможно? Благодаря и извинете за досадните въпроси

# 47
В България може и да няма, но в Англия има... Вижте на сайта в стр. contact us. Или в чата за справка.
Иначе от сайта на Райънеър. Търсите за няколко човека, ще ви даде една цена и колко билета има на тази цена. Като търсите  за повече ще видите следващата цена и така.
Всъщност на сайта като търсите за 24 човека ви предлага да пуснете заявка и да ви дадат цена, така че пробвайте как работи.

# 48
Здравейте, знам че темата е стара, но се надявам все пак да получа отговор, за да не създавам нова. Закупих самолетни билети от София до Рим, но имената на пътуващите изписах на кирилица и сега на бординг пас-а имената са на кирилица. Това дали ще бъде проблем? Ако има значение, билетите са запазени в сайта на Ryanair.

# 49
  • София
24 човека е много...
Благодаря за бързия отговор!
Не мога да откря телефон на Райънеър с тел.номер в България, защото полетите, които гледаме отговарят на тази компания като часово време.
През кое приложение или сайт е най -добре да закупим билетите? Ако не стане групово поне на 3 пъти по 8 дали ще е възможно? Благодаря и извинете за досадните въпроси

Бърза проверка в WIZZ - при резервация за над 16 души, системата първо иска да влезеш в профила си, след което излиза директен прозорец с искане за резервация до съответната дестинация; получава се отговор по мейл до 48 часа.

# 50
Здравейте, знам че темата е стара, но се надявам все пак да получа отговор, за да не създавам нова. Закупих самолетни билети от София до Рим, но имената на пътуващите изписах на кирилица и сега на бординг пас-а имената са на кирилица. Това дали ще бъде проблем? Ако има значение, билетите са запазени в сайта на Ryanair.
Свържете се със съпорта на компанията и искайте промяна. Дори и да не възникне проблем (което е малко вероятно), когато излитате от България, италианците почти сигурно ще направят проблем, защото имената трябва да се изписват на латиница. Свържете се възможно най-скоро със съпорта, защото промяната на името мисля, че се таксуваше и таксата може да се увеличава, колкото повече наближава датата на полета.

# 51
За съжаление откривам единствено този номер - 02 421 0409, а в момента е недостъпен. Има ли някакъв друг начин, по който мога да се свържа с тях?

# 52
Коя компания? Райън имат чат, удобно и безплатно.
Променят се нещата, преди автоматично транслираше на латиница, сега не знам защо, ама щом го има в документа трябва да е ок.

В краен случай се изтипосвате така и твърдите че сте прави. И друг път не ползвате кирилица за нещо извън България. Аз и в България понякога пиша на латиница, тия дни се регистрирах в Спарк и специално ме накара да пиша на кирилица. Ми ако съм чужденец какво ще стане?

# 53
Благодаря за отговорите, свързах се чрез чата и оправихме нещата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт