ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 512
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Виктор го преоткрих в Dancing stars, явно в Ергенът ги правят на "маймуни" и показват някаква доста странна своя страна

# 121
Прескочих до към средата на НадкасТ с Поли. Наистина ли е чак толкова красива Васка? За мен е хубава, ама чак брутално красива, както я нарече Туджаров, не е. И сега не ме убивайте с камъни, но за мен дори Барбара е по-хубава. Явно вкусове всякакви.

Много ми е смешно, колко са натиснати Туджаров и Неделчо да не критикуват особено Габи и компанията. И разбира се, за да компенсират, критикуват Вики. 👏

Според мен и на Вики ще се мазнят, ако отиде при тях след нейното напускане.

А и кой знае.. може футболистчето да е дало нЕкой лев да кажат добра дума за малките простакеси...

# 122
  • София
Абсолютно безсмислени стават тези подкасти. Супер внимават да не ядосат някого, дали продуценти, дали участници, и гледаме скучен и посредствен продукт. Тоест, аз не гледам де, защото не могат да ми задържат вниманието.

# 123
Според мен заради новото си реалити Туджаров и Неделчо не смеят наистина да критикуват участничките. Явно се надяват те да споделят по профилите си за него.  Или това, или се припознават в персонажи тип Габи. Всеки случай е много странно държанието им.

# 124
Какво, какво? Пам е претърпяла операция за трансплантация на мозък ли?

# 125
  • София
Хаха, да. Неуспешна.

# 126
А какво означава "и с произхода си"? Как това, че е различна по произход, я прави идеална за Алек?
С това, че и двамата имат руски корени. Той не го е потвърдил в шоуто, доколкото помня, но на там клонят нещата (по моя лична преценка или пък някъде го прочетох, не помня вече, защото какво ли не изчетох).
Самият избор на Алек за имена за бъдещите му деца - Алексей и Леонид, на мен ми потвърждава предположението за руските му корени. Също и самите черти на лицето му.

# 127
За момиченце не беше ли Аврора (и Леонид)?

# 128
Аз не съм сигурна за тази теория, нито Леонид, нито Аврора са руски имена, Алексей може да мине, но една сюрия народ се казва така в България, на този етап вече не звуч итолкова чуждо и непознато.

# 129
Аврора е хубаво, но Леонид 😳...

# 130
По темата, че Алек си пада по малко по-големи от него, смятам, че явно търси по-зряла и улегнала жена, както сам каза, която си обича живота и няма да го обсеби. Ноо, това според мен не е до възраст, до човек и характер си е.

# 131
В тази посока само Нани може да проработи, Маги и Виктория си изглеждат бая обсебващи. Grinning

# 132
Дааа, много руска фамилия има Алек - Младенов. Sweat Smile Как да сбъркаш произхода му?!
Като ги засъчинявате едни...
Леонид е най-великият спартанец. Нещо като Спартак. Символ за мъжество.

# 133
Още не съм гласувала, защото на този етап не знам коя ми харесва, но Барбарон, Васка, Теа и Киара са ми много спешни за изгонване заради песента, която пееха за Виктория. Ама, нищо, той Кукушев им сипа с големия черпак като им изпя тяхната част от рефрена!

# 134
В тази посока само Нани може да проработи, Маги и Виктория си изглеждат бая обсебващи. Grinning

😀😀😀 Очаквам да видя повече от характера на Мария, лично аз я харесвам.
Екатерина също не ми изглежда обсебваща жена, пък знае ли се😀

Общи условия

Активация на акаунт