ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 593
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 260
Теа е много красиво накъдрена тази вечер.

Що за коктейл?

# 1 261
В крайна сметка според мен изобщо не е нормално да се отправят такива закани към някого, особено заради някаква си игра. Това е мутренско поведение.

# 1 262
Горджъса беше *най-наплашена* и застрашена. Тя вдигна парата и оттам всички патки се разкрякаха, /без да се налага да спасяват Рим/. В яда  и самозаблудата си Силвето дърдори същите глупости като*аз съм най-красива, най-прекрасна, интелигентна*, странно как се хващат за тези думи, че и се плашат в къщата... Тя кинта и двайсет, 40+кила, камери отвсякъде...Голям страх! Глезли.
Горджъса трупа ли, трупа към славата си в единствения възможен звезден миг...

# 1 263
Цяло предаване за Силвито Joy

# 1 264
Еб*ло си майката тая вечер!
Алеко като се зададе от къщата и все си мисля какво е правил вътре.

# 1 265
ох - Криси сега пък да изкаже "другарчето"

# 1 266
  • София
Едно е да гледаш от дивана, едно е да си в изолация. Вярват си на лудостите

# 1 267
Мисля, че три жени, които са я слушали няколко часа, могат да различат дали някой просто си вентилира гнева или има плашещо поведение. За мен Силви не е добре и е още едно "попадение" на Ани Владимирова.

# 1 268
Ох, тази Силви е като в детската градина-веднага се оплаква на госпожата, че някой и е взел играчката. Както и преди съм писала виждам Силви като бившата зубрачка на класа, която топи всички наред и не се вгражда в никакви групички. Не знам кой и е насадил тоя нарцисизъм, но е отблъскващ. Все пак е юрист, не е някой гении с откритие на световно ниво.

# 1 269
  • тук и там
Мале,стана много грозно..Хора,сериозно,тез' моми с ментални дефицити ли са всичките?

# 1 270
  • София
На мен вече ми стана досадно. Олеле, колко ме е страх, как ще спим...много елементарно мислене и реакции.

Силвито може да е куку-пипи, но е най-красива от всички там.

# 1 271
Ся ще гони ли Силви?

# 1 272
Сега и убийство имаме, и убиец Joy
КУга бе..докат пуших ли, кога?????
Joy
Забавно е..как се самонавиват, преекспонират....и излагат най-вече...

Вариететната праграма тази вечер е забавна..разведрих се Grinning

ПС..сайта ми забива нещо, само при мен ли?
Сигур е от магията на колежката...или от кубчето ми...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 273
В крайна сметка според мен изобщо не е нормално да се отправят такива закани към някого, особено заради някаква си игра. Това е мутренско поведение.
Така е. Колкото и да си ядосан, не е нормално да говориш, че ще поръчаш да го пребият, да го залеят киселина и пр.  Затова съм склонна да вярвам, че може би такива неща са били казани. Но пък и Силви веднага да се оплаче, а уж се справяше със ситуацията.

# 1 274
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ех, защо не вкараха Силви в първи сезон при Александра и Капитонова, сто на сто щеше
да ги изкарва редовно извън кожите им, епично щеше да е  за гледане. Сега трябва да търпим бездарните
опити на Горджъса и трубадура и Милена. На Надка-младка мед и капе на сърцето, че е таргет,
сега остава Алеко да надене едни доспехи и да я защити, Горджъса ще им свети.

Общи условия

Активация на акаунт