ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 392
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 335
Силви как разкри плана на Криситина за преместване в лагера на четворката ха, ха! А Кристина е толкова доволна да е в центъра на вниманието и да мачка, ли мачка (точно като от маалата в "Съдебен спор" се държи), че не се усеща как пресолява яко манджата. Милена (, която очевидно има някакви проблвми) не ме изненада особено, но не й прави чест да се прави на "уплашена за живота си" и да припява на Горджъса. Добре де, хубаво й е да й обръщат внимание и да казва по повече от две думи на епизод. А Надето как наблюдава с усмивка целия цирк, който се разиграва в нейна чест...Психопат до психопата, но най-големият резил са сценаристите и монтажистите.
Кака пак награби момчето, но тя какво прави при пантерките...?

# 1 336
Силвия според мен го е казала, като се е доверила на Криси под ефект на играта. Тя се възползва от ситуацията да изгони Силвия и тя да остане още една седмица.
 През цялото време не изглежда да я е страх, но определено е успяла да наплаши Милена която е лесна мишена. Нани също не вкарва някаква драма и страх в казаното от Силвия.

# 1 337
  • София
Дъвче си едно, че не е говорила с Надя. Ама Надя не твърди, че ги е казала на нея! Другите твърдят, че ги е говорила тия работи по адрес на Надя, не на нея, а за нея. И с това се надява да се измъкне.
Точно така. Тя само повтаря, че не е говорила с Надя. Никой не го е и твърдял обаче. Хлъзгаво се измъква. Много ми е неприятна и то не, защото мисля, че ще си изпълни заканите (разбира се, че не), а за самите думи. Колкото и човек да е афектиран, си има граници и те категорично са престъпени.

# 1 338
Много евтин панаир, направо не ми се коментира, а аз винаги имам какво да кажа Expressionless
Дано си е заслужавал хонорарът на Алеко.

# 1 339
Щом и Барбара я е страх от Силви - значи има сценарий в тоя хорър

# 1 340
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Хайде сега и музика от Лебедово езеро изкараха, всичко е цирк, само че
изпълнителките не са подбрани добре този сезон, жалко за Алек.

# 1 341
Силви е като Роуз - преследвачката на чичо Чарли. Понеже много я споменавахме в миналия сезон и сега хоп, направиха подобен сценарий. Много влюбената и крейзи Силви. Обаче е кофти ако е юристка, така да я завихрят. Какво работи Силви?

# 1 342
О, ма Алеко е жив ли уаа..мислех че е з@кл@н вече....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 343
Силвия според мен го е казала, като се е доверила на Криси под ефект на играта. Тя се възползва от ситуацията да изгони Силвия и тя да остане още една седмица.
 През цялото време не изглежда да я е страх, но определено е успяла да наплаши Милена която е лесна мишена. Нани също не вкарва някаква драма и страх в казаното от Силвия.
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1 И продукцията се възползва от ситуацията. Но има нещо неадекватно в Силви, за да ги казва тези работи заради някаква си игра. А за Горджъса...Циганска постъпка.

# 1 344
  • София
На Йоана и трябват един тон по-тъмни вежди.

# 1 345
  • София
Силви е като Роуз - преследвачката на чичо Чарли. Понеже много я споменавахме в миналия сезон и сега хоп, направиха подобен сценарий. Много влюбената и крейзи Силви. Обаче е кофти ако е юристка, така да я завихрят. Какво работи Силви?
Черни магии прави, промотира се и тя.

# 1 346
Баба казваше: всеки си е башка луд! Та и тия, коя от коя по не е на център. От Силви почваме, през Виктория, Горджъса, Нанито, Магито и нататък поред...

# 1 347
С Маги са като учителки.

# 1 348
Ахаха, не, не мога с тази Виктория...

# 1 349
Ох, хармоникатааа, не мога! Laughing И коментарът на Алеко кърти - нещо не можах да я разбера...Flushed

Общи условия

Активация на акаунт