ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 218
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 440
Чудя се аз на Надя и Магдалена наистина ли си вярват , че ще  си създадат имидж на изкусителки, ще увеличат шансовете си сред мъжката си   таргет аудиторията , като се натискат, като тинейджърка  по пейките и обменят лиги с “ с  любовта си от пръв поглед “ в някакво безумно предаване  . Едната чак напуснала работа Simple Smile  Ще покажат хубави тела и кухи кратуни и това е . ( допускам , че им дават някакъв хонорар , но може ли да компенсира малоумното им поведение )  Другите кукувици предполагам , че разчитат на последователи в соц . мрежи , рекламодатели , салфетки в тяхна чест по чалготеките .

# 1 441
Значи. Силви е за психиатър. Валерия и Милена за психолог. Пам - не мога да преценя. Защо са в предаването? Въпросът е към продукцията.

И аз мислех, че гледам Ергенът, но явно по-скоро е нов проект, наречен Психотрилър.

# 1 442
Епизодът ми остави тягостно усещане. Омерзена някак се чувствам. То бива да липсва положителна емоция, бива, ама такова чудо... Смеем се на простотиите им само.
Кринджави пейкинги - мляскат се като невидели и плещят баналности, превърнали са целуването в състезание.
Скандалджийски коктейли - ни грам нормален разговор и поведение. Едни пият и мълчат, други пият и врещят. Радостно оживление настава само, ако като глутница се нахвърлят върху някоя.
Ергенът пък се е превърнал в бюро "Жалби", бърчи съчувствено чело и целува за утеха. Как и на него не хрумна някоя тема за разговор на тая пейка или при среща?!
Толкова тъпо, та чак вдлъбнато и в ББ не е било.

# 1 443
Магдалена е олицетворение на жените, които отказват да приемат възрастта си и се правят на 20 годишни, което е доста отблъскващо..
много криндж беше като каза ' аз съм момиче с късмет'  на игрите... абе, какво момиче си на 36?! кажи жена, не се прави на вела пеева..и ергена все нарича 'момче', сякаш е застинала някъде в тийн годините си и не е мръднала емоционално от там..
при другата - Надежда, същата история - хубавка, но освен да си хубавее инфантилно на срещите и да се целува като осмокласничка с първо гадже, нищо друго..
това ако са фаворитките, оле мале.. то други не се и очертават май де..

Мда, напълно съвпада с моето мнение от преди няколко страници. Но щом злите езици и спойлерите до тук говорят толкова уверено и толкова отдавна, че двете са на финал без категорично да се знае коя е победителката и дали има пръстен или не, то най-веероятно ще е така. Гледам, че двете не се обичат много много, а щеше да им отива да са дуо алекови каки. А Магдалена наистина се мисли за 20 годишна, сигурно за това се намърда при пантерките...Третата на финал подозирам ще е Мария, ако  не оплете конците дотогава. Сега са вече само 13 същества в имението, преполовихме сезона.

Магдалена е може би най-голямото разочарование. Само като й слушам разговорите с ''момчето'', като й гледах ''срещата'', нищо интригуващо няма в нея. Изглежда ми на моменти като някакъв кърлеж, който се впива в теб. И като каза''Никога не съм се влюбвала така''...Вече тотално ме загуби.

Не, не. Скандални са този сезон. Не мога да спра да го повтарям. Grinning Искам си Валерия и Елена. Grinning

# 1 444
е, Надежда поне е единствената която директно си призна, че е безработна.. Joy

# 1 445
Този сезон не е ли като първия? Значи има надежда за следващия.

# 1 446
Този сезон не е ли като първия? Значи има надежда за следващия.

Не мисля, че е точно същия. Този май е по-зле от първия. Александра успя да ни излъже, че е топ и докрай имаше фаворитка, която да победи ''злото''. После върна розата и съвсем закова образа си. Имаше съспенс там по някакъв начин, тук дори съспенс няма. Нищо няма. Празно.

# 1 447
Хайде само още нещо, което ми направи впечатление и ви пожелавам спокойна нощ, дами! Flowers Rose
Та, със самото идване на Алек на коктейла, Силви му каза, както на церемонията в миналия епизод, че иска да го види. Той обеща и се направи на разсеян, за да ходи да се цАлива с кака на пейката, после Силви му напомни какво е обещал и той пак потвърди, че ще се видят, но дори и при уговорката, че само той ще кани тази вечер, тя трябваше да му се моли за внимание трети път, на който той от немай къде вече откликна. Грозно беше да се държи така, а уж големият джентълмен бил... Силви не я слуша главата - факт и няма да развивам теорията си за това, просто ще кажа, че е цвете пред Горджъса и сие .

е, Надежда поне е единствената която директно си призна, че е безработна.. Joy
Да, но тя натърти макар и на шега каква жертва е направила, за да се запознае с Алек. Всъщност тя, а и много други още със стъпването си в имението не само не са безработни, но и от ден първи осребряват присъсътвието си там. Ето, семинар две в едно организира госпожица Нани на промоция за 500 и не-знам-си-колко лв. на калпак. И то, за да те научи да си слагаш очна линия, ОМГ! Яко като за безработна, а? Пък и защо й е да е "работна" като Алеко е виден бизнесмен милионер!

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 01:34 от FreakOnALeash

# 1 448
Значи, като заключение искам да кажа, че ако бях спонсор на предаването, щях да си искам парите обратно. Grinning
Това предаване трябва да изплати много вредни на много хора тази година.

# 1 449
Значи, като заключение искам да кажа, че ако бях спонсор на предаването, щях да си искам парите обратно. Grinning
Това предаване трябва да изплати много вредни на много хора тази година.
Да, включително и на нас, предлагам да заведем колективен иск към срещу продукцията за нанесени неимуществени вреди. В тази връзка, мъжът ми снощи ме пита: Е как може да го гледаш това? Казвам-ами то е като зависимост- знам, че ми умират мозъчни клетки като го гледам, но не мога да не гледам.

# 1 450
  • софия
Кръв са лей, глави хвърчат. Метлите се преплитат в бой и зверски крясъци. Сатанински пламъци обхванали имението. Сал кака Мага вперила жаден поглед в невръстното Саше се облизва и точи брекетите. Вижда го сервиран топъл за вечеря на нейната маса и ич не и дреме за апокалипсиса и как 12те му конника галопират през глава около нея.

# 1 451
Докато всички дружно изпращаха Силви и ги беше страх, Валерия си похапваше 🍿. Това за съжаление не е доказателство, че всичко е сценарий.

# 1 452
Кръв са лей, глави хвърчат. Метлите се преплитат в бой и зверски крясъци. Сатанински пламъци обхванали имението. Сал кака Мага вперила жаден поглед в невръстното Саше се облизва и точи брекетите. Вижда го сервиран топъл за вечеря на нейната маса и ич не и дреме за апокалипсиса и как 12те му конника галопират през глава около нея.
СлаБе, защо ме караш да цвиля от смях по нощите? LaughingLaughingLaughing
ПП: Много точно казано.

# 1 453

Силви наистина няма връзка с реалността. Благодари на Барбара, защото показала, че е истински приятел Rolling Eyes

И за 28383837 път повтори колко прекрасна жена била. Когато само ти го твърдиш…..има шанс да не е истина, Силви!

# 1 454
Докато всички дружно изпращаха Силви и ги беше страх, Валерия си похапваше 🍿. Това за съжаление не е доказателство, че всичко е сценарий.
Абсолютен сценарий и фарс беше всичко, за съжаление само Силви не осъзна това и докрай вярваше, че всичко е реално. Дори и да й е било загатнато нещо от сценаристите в посока развитието на нещата, голяма е вероятността да се е поласкала и да го е изтълкувала като поставяне на фокуса (в представите й интересен и положителен)  върху перфектната й особа, затова нейното демонстрирано самочувствие, захранвано всъщност от неопитност и наивност не й позволи да прозре всеобщия замисъл на продукцията. Затова прие и изпращането от пантерките по този начин, на тях не им пука и мляскат пред нея, а тя си мисли, че я изпращат, защото са разстроени и ще им липсва.

Силви наистина няма връзка с реалността. Благодари на Барбара, защото показала, че е истински приятел Rolling Eyes

И за 28383837 път повтори колко прекрасна жена била. Когато само ти го твърдиш…..има шанс да не е истина, Силви!

Е, интервюто не беше нищо особено, просто това си е Силви от ден първи, та до края. Това, че Алек ще си понесе последствията не свързвам със заплаха, но нали го казва Силви, дайте да му придадем сатанински смисъл, тъпо заглавие за генериране на трафик.
А иначе точно първият сблъсък на Силви след този с Християна за липсата й на хигиена и култура на хранене, беше именно с Барбара, когато тя открадна срещата на Надежда с Алек и Силви я обвини, че не е женствена (което ще гледаме и ит Тея в другия епизод видно от промото). После на играта с балоните Барбара полу-шеговито, полу-подигравателно се съгласи със Силви, че й е приятелка, после на коктейла пак и хоп - "О, скъпа приятелко Барбара, благодаря ти!" Ами, Силви, това е положението при теб, не е розово, но все пак има някаква светлина в тунела, мисля аз. Дано имаш семейството, за което мечтаеш! От интервюто на Наум разбрах и че Силви не живее с мама и тате в Бургас, а е в София, за което й стискам ръката, защото ако беше иначе, положението щеше да е още по-зле.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 01:37 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт