ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 288
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 590
Хладнокръвното говорене и маската, която си е сложила, докато се сасмовъзхвалява на синхроните се бият с неспособността да се овладее часове наред. За мен това е психопатско поведение – използвам го в разговорния смисъл.
Току-що се показа в сутрешния блок в целия си блясък – щяла да държи изпит за адвокат, за тази професия било много важно човек да е хладнокръвен и т.н. С това каменно изражение може само да плаши хората около себе си, но реално си е достатъчно лудичка. Нейно право е да си мисли, че е по-красива от другите жени, по-умна от околните, но нека поработи върху гнева си.

# 1 591
Фен е на ПП Атака и ПП Възраждане, фен е на Путин и е върла християнка. Може да работи във Възраждане.
E това, ако е вярно... доста ми пада в очите.
Скрит текст:
Да не говорим, че Путин се е сетил да стане християнин евентуално след 1990. Преди това ... ченге от КГБ и твърд поддръжник на атеизма и на Сталин, който е разрушавал всички храмове, а свещеници са били избивани и заточвани по лагери в Сибир.
Но да, по-добре да няма политика в тази тема. Силвето че я хапе кучето... е видно отвсякъде. Но 100% е пре-пре-преекспонирано всичко. Те я изкараха психопат, па и ножове криеха... И този другарски съд от хиени.. това си беше чиста вербална агресия.

# 1 592
Гледам Силви. Не ѝ вярвам. Прекалено много говори за доказателства. Какво се е видяло. Никаква емоция не показва. И съм съгласна с Пам - и аз щях да съм доста емоционална.

# 1 593
А и още нещо - да оставим Криси, Милена и Надежда, че поддържат една и съща теза. Барбара включително и тя каза, че е чула Силви да казва: ще отрежа главата на Надя и ще я набуча на кол. Е, щом още един човек потвърждава какви идиотщини говори Силви,  как още има хора, които не вярват, че е казала и другите неща.

# 1 594
Ако имаше нещо скандално в епизода вчера, е изявлението на Надежда, че уж е напуснала работа, за да сваля непознат 29-годишен, представен като бизнеснен.

Цялата жалка акция нямаше да е толкова грозна, ако не беше факт, че въпросната има дете, което явно е във важен етап от живота си. Докато първокласникът тръгва на у-ще, майка му се натиска по пейки в национален ефир… и така повече от месец вероятно. Моля ви, не почвайте с умилителни разкази колко ви е било хубаво лятото на село при баби и дядовци. Различно е.

Инфантилните изразни средства като носленцето, коремчето и т.н… още повече карат Надежда да олеква. Тя се държи като 7-годишна, но изглежда като отчаяна жена, която спешно търси спасител. Време е да се събуди от фазата “нани-нани, бебе”.

Това че продукцията мисли за интересно да прави сеир на гърба на хора с анорексия и биполярно разстройство, които очевадно са лабилни, не е ок. Без коментар.

# 1 595
  • София
Виктория е супер злобна  и да вземе да си оправи зъбите.
Била в процес да си намери добър зъболекар.

Дано да няма много Силвита в реалния свят - за чар, не мога да отрека, че си има и в тяло е добре, но само дотам. Аз също имам образования и постижения в живота, но винаги съм била на мнение, че е по-важно какъв човек си - духовно какво имаш и колко си богат.

А и още нещо - да оставим Криси, Милена и Надежда, че поддържат една и съща теза. Барбара включително и тя каза, че е чула Силви да казва: ще отрежа главата на Надя и ще я набуча на кол. Е, щом още един човек потвърждава какви идиотщини говори Силви,  как още има хора, които не вярват, че е казала и другите неща.

Барбара е от хората, които си падат по сеира, или поне така изглежда...

# 1 596
Каква изненада съученичка с Ивелина от предния сезон. Добре, че не са ги вкарали двете. Представяте ли си дует - едната пее, другата на хармониката. 😱😁😭

# 1 597
Ако имаше нещо скандално в епизода вчера, е изявлението на Надежда, че уж е напуснала работа, за да сваля непознат 29-годишен, представен като бизнеснен.
Напуснала е работа, но сега си отвори салон. Така че далеч не е само заради Алек, тя също е изчислила предварително как да използва популярността от участието си в предаването.  Няма какво да се лъжем, всички са там с идеята да монетизират, пък ако се получат нещата с ергена, това е само бонус.

# 1 598
  • България
О, да, напускането на работа на Надежда е много скандално и несериозно!
Не й вярвам, че играе конзолни игри или компютърни игри. Не харесвам изкуствения й мини маус глас. Не мисля, че е хлътнала - харесва й вниманието на Алек.
В този сезон са видяли, че ергенът не е влюбчив и са наблегнали на Биг Брадърската линия.

Маги много грозно се разкрещя на Силви като защитаваше Горджъса.
Теа доста грубо и силно заби пая в Йоана с мощните си ръце. Тя отначало още ми се струваше дебеличка дунда.
Киара беше много гореща на танца с Алек. Любимият ми момент от този епизод.

# 1 599
  • София
Напуснала е работа, но сега си отвори салон. Така че далеч не е само заради Алек, тя също е изчислила предварително как да използва популярността от участието си в предаването.  Няма какво да се лъжем, всички са там с идеята да монетизират, пък ако се получат нещата с ергена, това е само бонус.
Абсолютен коментар в десетката. На някои им се получава доста добре, но мисля, че след няколко месеца ще са позабравени, предстоят и други формати, пък ..и всяко чудо е за броени дни.

# 1 600
Мда, отворила е бръснарница… щеше да ме изненада, ако беше детски кът.

# 1 601
Мда, отворила е бръснарница… щеше да ме изненада, ако беше детски кът.

Нормално отворила си е каквото се търси. Вие какво предлагате 2024г. видеотека ли?

# 1 602
Виктория е супер злобна  и да вземе да си оправи зъбите.
Била в процес да си намери добър зъболекар.

Дано да няма много Силвита в реалния свят - за чар, не мога да отрека, че си има и в тяло е добре, но само дотам. Аз също имам образования и постижения в живота, но винаги съм била на мнение, че е по-важно какъв човек си - духовно какво имаш и колко си богат.

Цитат

Барбара е от хората, които си падат по сеира, или поне така изглежда...

И така да е, пак повтарям. Сумати хора казват що за чудо е тая Силва и дори са от различни “лагери” и нямат причина да се поддържат помежду си.

А Силва в Преди Обед пак си знае едно и също: няма доказателства.
Не спря да обяснява колко е важно да запазиш самообладание и как се “вижда” че тя стои спокойно и кротко. Разбира се - като знае, че я снимат пази поведение, а като не я снимат….. И извинението й, че другите лъжат, защото я виждали за конкуренция и й завиждали. Моля те,Силви. Теб точно едва ли някой те смята за конкуренция за сърцето баш на Алек. Смешна е с тая измислена завист

# 1 603
Не мисля, че е хлътнала - харесва й вниманието на Алек.
Аз не мога да разбера как изобщо някой може да хлътне така. Познаваш някой от месец, говорили сте си 4 пъти по 10 минути на някоя пейка, с камери навряни в лицата ви… И изведнъж… Пеперуди в ”корема”, спиране на “въздуха”, ще ходим заедно на края на света и т.н… А, и го гледаш как се натиска с още 5, освен с теб. Дори само последното на мен би ми било достатъчно да се откажа. Вярно, че изолацията променя гледната точка, но чак пък толкова…

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 12:52 от Lilly_85

# 1 604
  • София
И аз снощи чух "оценям" поне на два пъти. Жалко за претенциите за интелект...
Още по-страшното е, че го пише "оТценЯМ". А снощи някой беше качил клипче, в което беше написала "Любилей", смяла съм се със сълзи по нощите. Не че е смешно. Представям си какъв юрист е и как точно е чела, при това ниво на грамотност. Да не дава Господ човек да трябва да зависи от професионализма на подобни индивиди!

Горджъса и тя със сигурност понякога получава факсове от кораба-майка. Кой нормален човек ще си измисли такъв идиотски псевдоним и ще се представя с него на хората при запознанство?!

А в Маги, освен безкрайната престореност, страшно ме дразни това непрекъснато зяпане с широко отворена уста. Изглежда като абсолютно малоумна.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 12:53 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт