ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 093
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 740
  • somewhere over the rainbow
За мен е странно колко много специалисти -психолози и лекари- психиатри пишат в темата тук, и поставят диагнози... Wink
Не мисля, че е нужно да си лекар, за да ти стане ясно, че Силвия я хапят калинките. Както например, че ти е болен кракът. Вижда се с просто око в определени ситуации.
Дори имам подозрения, че майка ѝ беше с нея днес в БТВ, не точно, защото я подкрепя /както Силвия каза/.
А тук по-наблюдателните момичета още в първите 20 сек. на представянето ѝ усетиха нещо нездраво в нея.

# 1 741
За мен е изненадващо и много притеснително количеството коментари в подкрепа на Силви. От първите епизоди личат дефицитите в поведението ѝ, които са минимум за психолог, по-скоро за психиатър.
Не оправдавам ничие поведение, но имаме немалко примери, че никоя ситуация от подобен тип не бива да се подценява, защото няма как да знаем от коя наглед безобидна случка ще изскочи “филмов” сюжет. Факт е, че докато нещо не ни се случи, то съществува само по книгите и т.н.,  но всеки е свободен да подмине или не.
.....

Те психопатите-убийци  принципно не говорят за намеренията си .
Куче, което лае, не хапе...

За мен е странно колко много специалисти -психолози и лекари- психиатри пишат в темата тук, и поставят диагнози... Wink
Не е точно така. Миналата година беше убит психолога Иван Владимиров - Нав. За останалите убийства няма да пиша.
Много често за психичните проблеми на един човек се разбира чак когато извърши престъпление.
А психологията е в кръвта на хората. При някои народи е по-силно изразена, при други по-слабо изразена.
Всеки човек освен права на тази Земя има и задължения.
Но много лесно се забравя за задълженията и повече се набляга на правата.
През средновековието различните са ги "лекували" на кладата. Другаде са ги давели, бесили или убивали по най-различни начини.
Сега живеем в демокрация и такива методи са неприемливи.
Много често хората с проблеми не се лекуват и правят "пакости", често завършващи с убийства.

# 1 742
В блиц интервюто Теа казва, че е Скорпион. Тя май е на 22 ноември.

А Силви е Козирог и й личи доста. Като намекна, че Барбара е мъж и после на синхрона - "Това е моето мнение и изобщо не ме интересува какво казват другите!"
😄

# 1 743
Ма то в тази тема насилието било на почит, кво да се чудя аз на Валерия, че щом не е потрошена до безсъзнание, не било побой... И в темата така - то куче, което лаело, никой не бил чул, ма не била казала директно на Надя, то всеки тъй си говорел като се ядоса... Гнус. Няма да ни се промени манталитетът скоро, пазим си го тук насилието, дума няма.
Това е положението. Чакаме да стане най-лошото, преди това са само оправдания. “Ама той почна малко повечко да пие, то затова”, “Ама тя така си говори”, “Ама той просто си изпусна нервите”. Винаги има АМА…

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 20:06 от Lilly_85

# 1 744
В блиц интервюто Теа казва, че е Скорпион. Тя май е на 22 ноември.

А Силви е Козирог и й личи доста. Като намекна, че Барбара е мъж и после на синхрона - "Това е моето мнение и изобщо не ме интересува какво казват другите!"
😄
Проблемите не идват от зодията.
Ако е отключила заболяване трябва да се лекува, а не да се бута в ТВ предаване.
Ако е играла роля, някой трябва да каже.
Възможно е и намеса да има лошо възпитание през първите 7 години.
Колкото и будно дете да е била си трябва добро възпитание.

# 1 745
Аз се включвам леко off topic, но дали някой е видял статията със старите снимки на Виктория (може да сте ги публикували, но съм нова и още не съм изчела темите)? Била е симпатична.

https://hotarena.net/media/1/2024/03/29/16982/original.jpg

# 1 746
И тези снимки са пипнати според мен. 😁 Но повече и отива с малки устни, да. А ако освен това оправи зъбите и качи няколко килограма, ще започне да изглежда доста добре.

# 1 747
Кое не е вярно...не само диагнози поставяте, но и отивате отвъд ....предвиждате бъдещето и виждате, че Силви е способна на убийство ??
Такива внушения се правят...
 Била странна...ами и аз съм странна. Това значи ли че сме способни на убийство, щото тука това се твърди...че тя е ВИД социопат или психопат беше, способен точно на убийство...

За мен се преиграва и в темата с реакциите на ситуацията...лично виждане е това   ....просто не успяват някои да отделят театрото от реалността..

Но! Ако някои от вас смятат наистина, че момата с хармониката е опасна, нека действат по каналния ред.

Simple Smile

# 1 748
Това, което видяхме снощи наистина беше вербална агресия ... от Горджъса. Което не означава, че оправдаваме Силви, ако го е казала ... спрете да ни изопачавате думите, тук не е съд и дори в съда никой не го съдят по такъв начин. Не може да се посочи някого с пръст и всички да скочат върху него. И доказателствата са доста противоречиви  ... само като се сетя как показаха луната и на нейния фон смехът на Силви, това с ножовете и унижението с куфарите няма да го коментирам, дано вече са се успокоили, ама надали. Не може така, преди векове са горили по този начин жените на кладата, ами прекалено е. Нали се махна какво повече, ако и била опасна е трябвало да преценят предварително и да не я вкарват вътре.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 20:19 от T.Valcheva

# 1 749
...
Проблемите не идват от зодията.
О, не, аз изобщо не го пиша във връзка с поведението на Силви. По-назад съфорумка беше написала, че Теа, Горджъс, Милена и Силви са една и съща зодия - Стрелец.🙂

# 1 750
Момичета, във вчерашния епизод, когато Горджъса разказваше за вечерята си с Алек, Виктория имаше много симпатичен аутфит. Някоя дали има идея къде мога да намеря или поне нещо подобно.
Скрит текст:

Взимаш си такъв зелен клин и бяло горнище и си готова, к'во па толко невероятно има в този комплект!
Ето нещо подобно, но с тениска
https://www.angelostyle.bg/p/damski-leten-sporten-komplekt-rf1080-2/

# 1 751
Теодора от миналия сезон също прекали, че даже се сби - от продукцията не реагираха. Направиха си цял епизод от това и чак тогава съдникът Евгени я изрита. В други риалитита такива ги гонят веднага и без много много обяснения. Аз си мисля, че след вечерта момичетата са се оплакали на продукцията от думите на Силви и те са им казали, че това всичкото трябва да го повторят пред камери, за да бъде изгонена. Тушев & Ко няма да пропуснат да направят рейтинг.

# 1 752
Кое не е вярно...не само диагнози поставяте, но и отивате отвъд ....предвиждате бъдещето и виждате, че Силви е способна на убийство ??
Такива внушения се правят...
 Била странна...ами и аз съм странна. Това значи ли че сме способни на убийство, щото тука това се твърди...че тя е ВИД социопат или психопат беше, способен точно на убийство...

За мен се преиграва и в темата с реакциите на ситуацията...лично виждане е това   ....просто не успяват някои да отделят театрото от реалността..

Но! Ако някои от вас смятат наистина, че момата с хармониката е опасна, нека действат по каналния ред.

Simple Smile
Всеки човек който не може да контролира лудостта си, го обявяват за луд.
Докато е в състояние да се контролира е "здрав", макар че за околните е "странен", а може и да го виждат като куку. Свят широк, хора всякакви.
Много лесно здрав човек става убиец. За болен да не говорим. Темата не е за това.
В древността като не е имало медицина хората как ли са живели?
Я по-сериозно. Simple Smile

# 1 753
Доста пошло ми се струва от страна на психолог да изпълни такова задание. Едно е "съдби на кръстопът" не знам как се казваше предаването на Ани - там може да има измислици ама тук това е live и е режисирано.

Още от първи епизод дават тази музика и кадри с полюлеите, това е един вид темата на сезона.
Сега разбрах, защо Ани Владимирова са я наели от Продукцията. Казали са й да подбере само кукувички. Перфектно се е справила. Една нормална няма в този психодиспансер и така трябва да бъде. Нормални хора, там нямат място, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш, налЕ...? Съмнявам се и в Сашко, все пак и той през Ани Владимирова е минал вероятно. Сега си обяснявам инфантилния му смях с широко отворена уста....

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:51 от toplomliako

# 1 754
Какво убийство пък сега? Силви е социопат и това не е болест, както явно си мислите. Като ви кефи някой с часове да обяснява как ще се чупят крака и глави след предаването и колко пари струва услугата, ваша си работа. Ама да се пените колко е нормално - ще ме извинявате.

Общи условия

Активация на акаунт