ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 086
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 830
Алек какво е учил и къде? (ВисшУ)

# 1 831
Скрит текст:
Много я дъвчем тази Силви. На мен вече не ми е интересна.

Коя мислите, че Сашето харесва наистина?
Надежда, но може да не е лъжица за неговата уста.

Хора стига с тези Надежда и Магдалена-не ви ли се струва бабоебско ?!
Аз съм за Надя,Йоана ,Катето -нещо по-нормално и естествено-какво им е на момичетата?
Втръснаха тия рециклирани лелички ,за Бога!
Не ми се струва.
Какво и има на Надежда? Красива, стройна, симпатична, умна и т.н.
6 години им  е разликата - само.
Малките са симпатяги, но още не знаят какво искат.
Надя и Йоана са тръгнали по пътя на старите моми.
Не харесвам жени програмистки - скучни са ми.
Йоана излъчва студенина - отблъсква, а и не е много умна.
Аз казвам моето мнение, но Ергенът си ги избира, не ние.

# 1 832
Нито една от момите не е от кръговете, в които Алек движи според мен. Просто не си пасват и не виждам коя би могъл да представи на родата и приятелите си без да го е срам. С изключение на Йоана, Надя и Екатерина. Йоана най-вече.

Той е млад, добре изглеждащ мъж от заможно семейство, завършил елитна столична гимназия, работи син на баща си. Естественият му хабитат е сред себеподобни. Такива като него си взимат или някое естествено красиво трофейно момиче, или техния женски вариант — млада, добре образована жена от подобно на неговото училище, семейство с възможности и евентуално учила в чужбина. В неговия случай може и някоя балерина или бохемка от ВИТИЗ, тъй като го влече артистичния живот. Ама нещо тип тип Глория Петкова, не Мила Михова.

Виктор например си беше от една черга с Дениз примерно и биха се срещнали в някоя дискотека или фитнес. Евгени и една Елена или Микаела могат да се засекат в хипстърските места за брънч в София. Тук освен Васка да му продаде нурофен в аптеката или Маги да му сервира кафето на Витошка, ако сервитьорката ѝ е в болнични, не виждам допирни точки.

Най-точният коментар в цялата тема!

Типът момичета, с които Алек има какво да си каже и които могат да му задържат интереса, абсолютно никога, за нищото на света, няма да влязат в този формат и водят съвсем друг живот. Една Надежда, която се води най-симпатична, умерена, женствена и т.н., щяха да я изядат за закуска. С нищо нямаше да изпъкне.

На Виктор можеше и да му се получи с някоя, но на Алек - абсурд. Имам чувството, че те през половината време не го разбират какво им говори, и накрая май и той се отказа и се отдаде само на плътското.

Но той си е решил да влиза, сега ще ги търпи. 😀

# 1 833
И аз смятам, че Теа я държи като приятелче, както Виктор си държеше Денис почти до финала. На тези мъже им се налага са слушат по 20 истории на вечер ,коя от коя по-драматична и със сигурност имат нужда от някоя шматка,която просто да не ги занимава с глупости Grinning
Иначе съм готова да се обзаложа,че между Алек и Мария виждам почти животинско привличане. Това момиче като седне на пейката до него и излъчва чиста похот,което няма как да не повлияе на всеки мъж.
Другите ,които са решили да свалят мъж с набръчкани нослета, нацупени джуки и мяукащи гласчета тип мики маус, изобщо нямат шанс при мъж с поне една мозъчна гънка.

# 1 834
Каквато ще да е Силви, визуално е много красива, сега го оценявам. Има естествена, неподправена и екзотична красота, невероятни очи и страхотна коса.

# 1 835
По мои впечатления доста мъже харесват леко инфантилни жени. Бръчкащи се нослета, меки гласчета и т.н. Буди някакъв инстинкт в тях.

В Надкаст казаха, че бившата приятелка на Алек била някаква хипарка. Била умна и нямало лоша дума за нея. Явно си пада по артистични натури.

# 1 836
Мария определено му въздейства. Има особена красота. Но откакто позволих на един фейсбук коментар да ми вкара мухата, че е транс, вече я гледам с подозрение. Извинявам се, ама и аз очаквам всичко вече.

# 1 837
  • София
Много я дъвчем тази Силви. На мен вече не ми е интересна.

Коя мислите, че Сашето харесва наистина?
Надежда, но може да не е лъжица за неговата уста.

Хора стига с тези Надежда и Магдалена-не ви ли се струва бабоебско ?!
Аз съм за Надя,Йоана ,Катето -нещо по-нормално и естествено-какво им е на момичетата?
Втръснаха тия рециклирани лелички ,за Бога!
Гнусничко!
Не отношенията между Алек и Надежда/ Маги

# 1 838
Разглеждах на Мария Инстаграм профила, защото се оказа, че имаме някакви общи познати (нищо интересно не ми казаха, освен че "била много тъпа" в реалния живот, сякаш ядрени физици биха влезнали 😂).

Ето я преди филърите, за мен е много по-симпатична и приятна, нооо нали сегашната й визия се котира добре сред някои...:

Аз съм някъде на годините им с Алек, затова й ми беше по-скоро забавен техният флирт, особено "усещам първичното й желание към мен и това много ме кефи". 😀😀😀 If you know, you know.

И аз съм съгласна, че Силвия с добър стайлинг е прелестна. Разкошна коса и стойка:

Донякъде мисля, че Алек е влезнал за майтапа и защото се нахвърли на тунингованите, инстаграмките, ретро фолк дивите. Нищо лично против Надежда, но с тия абсурдни импланти, твърде големи за тялото й и с такава дупка между тях (направо да иска парите си обратно, честно), не виждам нищо нежно и женствено в нея. Екатерина много добре се вписва в тази роля, обаче не му задържа интереса много. Ама може и такъв да му е вкусът наистина, хора всякакви.

Киара щеше да е красива, ако не беше това ужасно просто излъчване, което има. И все пак бих искала да я видя на среща с Алек. То и Васка искахме да видим, ама whatever.

Но не, не мога да му простя, че нарече Валерия най-крехката там. И аз съм му сърдита. 😄

# 1 839
  • София
Не мога да преценя Алек коя харесва, според мен се възползва от ситуацията.
Не вярвам да харесва истински Мария, а само за малко. Grinning
Вчера ми направи впечатление колко много Надежда не го харесва, при целувката така се стегна…
Маги също не го харесва според мен , тя си е човек на продукцията и играе за финал.

Виктория може би го харесва, много се самозалъгва, което е типично за хлътнала жена… или самовлюбена без реална самооценка.
Той може би харесва Йоана, ама това заради вчерашния епизод, до преди това не ми правеше впечатление.

Леле колко пъти написах харесва:joy:

# 1 840
Тъй като всички нарочиха Маги за баш фаворитка , в същото време критикуват и тълкуват всяко нейно действие под лупа. Ако се цупи -фалшива е , ако се смее пак е фалшива , ми се струва, че заради това тя спря да се държи естествено , а започна да анализира всяко свое действие. Притеснението , как ще изглежда от страни и "какво ще кажат хората" От там и сковаността и в отношенията с Алекс , които се тълкуват , като "роля". Ясно ми е , че продуцентите я виждат , като главна героиня , която от предишен опит , вярват , че ще е любимка на публиката. Не е модел или надуваема с*екс кукла. Има шини . По -зряла . Абе не е красавица , да предизвика завист, интелигентна на фона на много от момите там . Е да , ама не . Явно този сезон ще съм си сама в тим Маги (предния поне имаше още няколко дами в тим Валерия) Сега да не ме отритнете тука , и да ме карате да пиша вън от темата Joy
Та симпатична ми е . Има поне характер. Надежда също ми е сладур, но малк безхарактерна. Магито въпреки, че се намести в единствената група , в която я допуснаха, на няколко пъти им противоречеше , абе не блее съвсем в стадото.
За Алеко, мисля , че харесва най-много Мария

# 1 841
И аз съм съгласна, че Силвия с добър стайлинг е прелестна. Разкошна коса и стойка:
На стара мома. Не мерси.

# 1 842
Тази хич не ми прилича на Мария! 😳

Силви е хубава, да.

# 1 843
На стара мома. Не мерси.
Какво общо имат къдриците й с излъчване на стара мома? 😀
Тази хич не ми прилича на Мария! 😳

Да... Добре, че е фигурата й за ориентир.

2020:

2023:

# 1 844
Кристина 2017
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт