ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 038
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 040
Промяната означава и че не си ок със себе си. Въпрос на интерпретация.

Тук само ще вмъкна, че тези с модерните вежди сега ги рисуват или татуират. Забавно, нали?

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 22:30 от eli_to55

# 2 041
И как знаете как е изглеждала Силви преди 12 години, че казвате как нищо не е променила у себе си за толкова време?
Фейсбук.
Може ли линк? Мислих, че няма или си е направила след като е започнало предаването, или я бъркам с друга.

# 2 042
  • Plovdiv
написах трябваSimple Smile)),защото ако не си от "готените" ще си от "смотаните" Simple Smile))Силви стана тоталния аутсайдер,поне една приятелка не си намери...за мен това е без коментар?!??От 20 жени ?!?
Готин, смотан, няма значение. Аз виждам съвсем друг проблем в това толкова години да не промениш нищо в себе си. Повечето хора, че дори и топ моделите, честичко имат нужда от промяна. Това е следствие на нормалното желание да се подобриш, да се надградиш… Самият факт, че тя за 12 години (може и повече) не е видяла нуждата да промени визията си - нито дори нещо мъничко като стила на обличане, веждите или прическата… Говори за нарцисизъм.

да

# 2 043
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
За мен Силви е най-красивата този сезон. Има си ясно изграден стил и си го следва, явно се харесва така и не се влияе от де що има моди, браво за което. Не коментирам характер и поведение, а само външен вид показан в предаването.

# 2 044
Попаднах на това видео: Защо Ергенът е изгонил Васка, ако ви е интересно.https://vm.tiktok.com/35ZGeoAntd/

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 20:43 от akksy

# 2 045
Може ли линк? Мислих, че няма или си е направила след като е започнало предаването, или я бъркам с друга.
Заповядай. Доста старичък акаунт и още го поддържа. Напоследък шерва само неща за предаването, но по-старите ѝ постове са голям миш-маш. Смесица между молитви, пророчества, музика (обикновено чалга) и отвреме навреме някоя снимка на благо усмихнатия Путин.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 22:38 от Lilly_85

# 2 046
  • Варна
Силви като излъчване напомня малко на певицата Райна (друга форумна "любимка"). Красива, но със специфично "ретро" излъчване.
На мен Силви ми харесва визуално, защото има подчертан собствен стил. Има нещо едновременно диво, странно и загадъчно в нея.
Ще ми се само да не беше толкова луда.
Скрит текст:

Теа например може да има самочувствие на млад, модерен човек, но излъчването й на "кръчмарка" не може да се скрие и под най-красивата рокля.
О, не, тръпки ме побиват като я гледам с тия косища.

# 2 047
  • Plovdiv
Промяната означава и че не си ок със себе си. Въпрос на интерпретация.

Тук само ще вмъкна, че тези с модерните вежди сега ги рисуват или татуират. Забавно, нали?

хайде сега,откакто свят светува жените са носили,гривни,гердани,обеци,и какво ли не само за да се издокарват и да са красиви за мъжете а и за себе си.Във всеки музей може да се види.Само модата се променя с времето.Сигурно и Фараонката Нефертити от древен Египет не е била ок със себе си щом си е гримирала очите с черен въглен за да иглеждат по-изразителни.Стига глупости.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 10:54 от Penelope77

# 2 048
Носили са, да, защото бижутата са били израз на престиж (примерно). Затова и до ден днешен се носят същите бижута в кралския двор. Друг аспект - едни от най-богатите хора се обличат възможно най-семпло, без модни тенденции, големи лога и парадиране.

Веждите си ги татуирате, защото:  1. Навремето бяха модерни тънките вежди и тренда има трайни последици или 2. Физиологично не растат толкова дебели, колкото е модерно.
Относно перуките по медицински показания, те са равностойни на протеза за мен, и не е желание за промяна, а за съхранение.
Вижте, тези, които ги носят просто така, не ги разбирам.

И все пак не разбирам логиката Ви. Голяма част от хората сме ок със себе си - като постижения, лайфстайл, начин на обличане или визия. Просто хората сме различни.

# 2 049
Силви има селска хубост, на мен изобщо не ми харесва, но пък явно си има фенки.
С тия присвити очички и чорлава коса, хич не мога да кажа " красива". Може би защото не е чаровна.
Всичко това нямаше да има значение, ако беше супер готина като държание...ама не е.
Цялостната картинка е cringe.

# 2 050
Не се възмущаваме от поведението на Силви, при което си има много дефицити, не коментираме образованието и професията й, а... дали била trendy. Боже господи.

Ако й махнем излъчването, което всеки разбира различно, кое й е ретрото и скандалното във визията? Носи си естествено къдравата коса, грим с нежни цветове, дрехи, подходящи за фигурата й (шок, ама не всеки нов тренд в кройките подхожда и харесва на всяка). И татуировка има даже. Толкоз.

После ревем, че нямало естествено красиви момичета в медийното пространство, дивим се на акъла на мацките с филърите и силикона, че ходенето по калъп убива естествения чар.

Габриела и Памела бяха най-най-най-trendy този сезон, без изобщо да преувеличавам. Харесваха ли ви?

Какво лошо има човек да си има собствен стил, с който се чувства добре? И изобщо по-важно ли е от поведение, характер, хумор, успехи?

If it ain't broke, don't fix it.

# 2 051
Габриела и Памела бяха най-най-най-trendy този сезон, без изобщо да преувеличавам. Харесваха ли ви?

If it ain't broke, don't fix it.
Двете сестри са другата крайност. Конкретно Памела си е била красавица преди корекциите. Нежни черти, женственост, приятно излъчване. Сега женственото се е превърнало в гротескно, а излъчването е пошло. Има много начини да промениш визията си и да изглеждаш добре, без да се налага да прибягваш до скалпел и игли. Такива интервенции за мен са за хора с наистина проблемни зони, а не за всяка пишман инфлуенсърка, която чула от някоя Кардашиянка, че е готино.

# 2 052
Силви е наясно със себе си и няма комплекси от външността си. Затова има самочувствие на хубава жена.
Тези наблъскали се със силикон и надули джуки, са комплексирани. Гледах снимката на Нани, тя от филтри не прилича на себе си.

# 2 053
Тя няма самочувствие на хубава жена, а на богиня. Нямало друга такава жена “никъде по света”. Хайде, бе. 😉

# 2 054
Христиана яко прекали, но посланието си беше точно. Плюс това този скандал не е почнал от нищото. Две от изгонените вече казаха, че е имало многократни молби към Силви да си отделя храната, ако ще яде с ръце. Нещата са ескалирали чак след това. Отделно случката с маските за лице, отделно как постоянно не е спазвала графика за баня и е стояла по 1 час, съответно няма топла вода за тези след нея и т.н. Не знам, много хора я оправдават - всеки има право на мнение. Аз лично виждам един агресивен егоист със самочувствие без покритие. Бих я избягвала в къщата, ако бях там.

Общи условия

Активация на акаунт