ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 423
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 285
Скрит текст:
Зрителите на bTV ще станат свидетели и на първото сериозно разцепление в състава на „Малките пантерки“, предизвикано от конфронтация между две от най-изявените лидерки там.
Теа и… Коя е другата лидерка?
Валерия

Скрит текст:
Между други две от претендентките за сърцето на Алек, които делят едно общо легло в имението на любовта, също ще се отвори огромна бездна, която ще доведе до неочакван сблъсък очи в очи.
Горджъса и още някоя, това изречение се чу в дългото промо на 1-ви епизод.
Силвето Grinning

# 286
# 287
Попаднах на това във Фейса, Вики отговаря в коментар:

# 288
На мен Капитонова ми беше известна от преди предаването. Не я следя в ютуб и Инстаграм, но я знаех коя е. Сега стана още по-известна. То това й беше и целта. А, нейното гадже как я е пуснало? Тя му е любовница, а не гадже. Не го показва никъде, но се говори, че е около 50-годишен.

# 289
Дали е на 50 или на 30 - все тая, като е женен. Тя и Габа така… Не била гадже на Вердон, а на друг футболист от Лудогорец. Ама не иска да му каже името. Т.е. дори по някакво стечение на обстоятелствата да повярваме, че не е Вердон, значи е някой друг женен. Защо иначе ще го крие - особено след скандала, който се разрази?

# 290
Всъщност какво значение има вече кой е гадже на Габриела? Тя е аут така или иначе, ако не си беше отишла заради лъжата, щеше да излезе заради агресия. Надявам се де, че като гледам този сезон трудно вадят агресивните, по-скоро скучните изгърмяват в началото.

# 291
  • София
Какво става сега. Утре да неби Барбаронът да отвори шамарената фабрика, че момите да се притеснят за живота си, или Силвито да извари вуду кукли и да ги ръга с шила ?

# 292
Не знам, аз се отчайвам. В миналия сезон имаше жени с изразени качества. Виктория, Меган, Валерия, Елена - всички си имаха поддръжници. Дори Айлин. Този сезон е само една Надежда, която не че е блеснала с нещо, ама поне не се излага… И това е. “Ергенът” е на дъното дори за мен, а уж съм почитателка. 🙄

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 17:41 от Lilly_85

# 293
Александра Гърдева, Виктория Капитонова, Елена, Пам Велидис, Валерия и Айлин са единствените разпознаваеми имена и лица дотук, спечелили някакви дивиденти и допълнителна слава от Ергенът. Ще видим как ще се развие третият сезон.
И Джия

# 294
Скандалът тази вечер мисля,че ще е между Теа и Барбара от младите пантерки. Защо ли се мисля,че Горджъса може и да се заапе с Милена или не?

# 295
Александра Гърдева, Виктория Капитонова, Елена, Пам Велидис, Валерия и Айлин са единствените разпознаваеми имена и лица дотук, спечелили някакви дивиденти и допълнителна слава от Ергенът. Ще видим как ще се развие третият сезон.
И Джия

Това е доста относително, защото гореспоменатите не са запомнени с особено хубави неща. Аз примерно все още следя Ирина, Поли и Микаела, както и моите познати. Елена я махнах, защото вече много ми досади.
В миналия сезон със сигурност имаше по-позитивни образи, но в този също има няколко комерсиални, които от сега ги бутат. Това че са комерсиални обаче.. не значи, че е хубаво хаха

# 296
Във фейса са написали…
Скрит текст:
Извънредна ситуация в имението налага Алек да вземе категорично решение!
Щях да им се вържа, ама този сезон вече е трета уж извънредна ситуация. 🙄

# 297
Защо ли се мисля,че Горджъса може и да се заапе с Милена или не?
Тя е толкова безинтересна, че ако ще и за г*zо да се заапе, въобще няма да ме впечатли по никакъв начин.

# 298
Не се бъзикайте с Горджъса. Тя е всестранно развита личност. Певица, актриса, сценаристка, треньорка, гримьорка… И май нито едно от тези не прави добре. 😁

# 299
Охх, големи сте сладурки значи, само заради вас гледам тая тъпотия. Разсмивате ме. И аз мисля, че Тея и Барба ще се заапат и че разочарованата ще е Виктория, която явно си изигра ролята.

Общи условия

Активация на акаунт