ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 320
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 810
ако не излезе сега, все си мисля, че я гласят за роля по-нататък. както беше михаела или другото момиче с любовника миналия сезо. до половината сезон дума не бях обелили, ама после до финал
Кое е момичето с любовник от миналия сезон Flushed

# 811
  • here and now
Васка искрено страда, че ѝ свърши курорта с дружките..

# 812
Силви извади сатъра, така де хармониката. 😂😂😂

# 813
Мисля, че Васка е една от 3-те вътре, за които се спекулира, че са с гаджета и вероятно затова са я шитнали набързо след фиаското от миналата седмица. Иначе съм забелязала да се връща от поне 1 пейка среща, без да е излъчена, и не виждам друго обяснение.

# 814
  • Viena
Драма яко.

# 815
Според мен Силви се гаври с момичетата.

# 816
Кои са трите жени с гаджета? Аз само за Габа и Васка разбрах. А тя иначе е имала срещи на пейките с Алек, някоя от участничките го беше споменала.

# 817
Залагам, че ще остави Васка. Тя действително е статистка, но поне е една от малкото красиви там и мисля, че визуално много му радва окото.
С грим наистина е много хубава, а и с тази почти безупречна кожа и тен е един път, ноо е толкова глупава, елементарна, скучна и адски повърхностна, че за всеки средно интелигентен мъж дори, съм сигурна, че това колко е красива, няма абсолютно никакво значение вече, особено за мъж Водолей.
А за тези дето всички се чудим защо остави и тази вечер и защо още са в предаването е ясно, че правят или предстои да направят я някой цирк или някаква интрига.

# 818
Тука лизан ал гаиб какво показва????

# 819
Тука лизан ал гаиб какво показва????

Начално положение за цигански шамар ..

# 820
Васка обаче има страшно перверзна физиономия. Според мен Алек е надушил, че и тя не е там заради него или другата опция е с нещо да се е издънила. Радвам се, че си тръгна.

Не мога да разбера какво толкова ги плаши Силви, всички там са възрастни, зрели хора, не ми се вижда нормална истерията им.

Алек харесва истински най - много от всички Нани. Личи си още от първата им целувка.

# 821
Силви е биполярна, с по-чести епизоди на маниакалност. Личи си доста на моменти.

# 822
И какво, Пиянката се оказа права още в ден 1 за Силвито.
Не бях го гледал 2 седмици, но следващия епизод ще се гледа 😀
Не е само тя. Всички изгонени до тук, които съм гледала някъде след това, казват, че не биха могли да са в приятелски отношения със Силви.

# 823
Като ги строят на партикабъла, Силвито е най-дребна от всичките, дори Горджъса ми се вижда малко по висока, а тя определено е миньон. Дори Милена, която гледа света по друг начин, е притеснена за живота си!? Ц, ц, ц нямам търпение да дойде утре. Този път ще си сипя джин. Имам розов.

# 824
Продукцията пак си прави шоу на гърба на психично болни хора, ако наистина Силви не е на център. Този сезон е дъно. Явно любовната им история хич не струва.

Общи условия

Активация на акаунт