ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 302
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 840
Силви не знае каква е. Религиозна ли е, пророк ли е, путинист ли е, юХист ли е… Всички тези неща се блъскат едно в друго.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 00:10 от Lilly_85

# 841
https://www.tiktok.com/@severin4o/video/7345493758122708257?_t=8kgD7PvD8mO&_r=1
Това клипче ме разби Joy
Относно Силви и аз да се обадя, според мен има нещо, но не мисля че е биполярно. Биполярното се редуват депресии и мании, не помня Силви да са я показали депресирана. Това дето се превъзнася и изказва ми бие донякъде на инфантилност + нарцисизъм + някаква социална пречка да се вписва в колектив. Мен ме забавлява, пък каквато ще да е. Според мен си има някаква травма момичето, и оттам този възглед в нарцистичното балонче, не е толкова рядко срещано всъщност.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 00:25 от *moonstone*

# 842
Абе хора, Горджъса не е ли онази, която преди години изпя " Кен ли ? " хахахахахахахахаахахха

# 843
Тука лизан ал гаиб какво показва????

Каква е тази синина на ръката ѝ?

# 844
Силви още на кастинга  сигурно са я питали с какво ще бъде интересна - астрология, таро, хармоника, висшО, опълчване на всички. Взели са я.

А Ергенът не го обсъждаме много, много. Само дамите. Явно е скучен.

# 845
Не знам дали е пяла Кен ли Горджъса, обаче тя ми е по - странна от Силви с това бавно говорене.

Искам да похваля Алек за пореден път за начина по който откликна на "шоуто" на Теа. Веднага й влезе в темата и много адекватно реагира. Това ако беше Евгени представям си как щеше да се чумери и да се чуди накъде да хване. Обаче и ще го критикувам за забележката към Валерия, че си е "махнала" жалбата. Като цяло е прав, но някак си много настойчиво я укори. Не може винаги да се изисква от пострадала от насилие жена да се оплаква пред полицията, ако самата тя не е готова за това по различни причини. В случая на Валерия обаче тя си е евтина манипулаторка и затова му прощавам.

# 846
Алек не ми е скучен, но какво толкова да му обсъждаме? Има акъл, но е вкаран в зверилник. Както беше казала някоя по-рано - Омбудсманът. 😁 Определено най-много ми харесва от тримата ергени. Единственото гадно е, че целува дори когато видимо не иска. Но нищо чудно и да е подтикван от продукцията.

# 847
  • софия
Е, да изгледаме и утре какъв ще е филмът със Силви. Има си нещо момичето де, докарва го на автентично психо. Да видим  дали и синхронът на Миленка, че от ангел се превръща в демон, се отнася за нея или пак е кръпка от друг момент.
Ужасни са монтажите и на този формат.
И как за бога  съумяха да заснемат 100 процентов обем скучни срещи, недоумявам наистина. Rolling Eyes
И пейките са скучни, ама за индивидуалните да бяха вложили малко поне. Ами кино бре хора, малко илюзия, магия с монтажите, хич ли го не можете, егати и скуката. Imp
Язък, че Алек е приличен актьор - провалят му ефирната изява, ех!  Joy

# 848
Какво да му обсъждаме на ергена... В началото ме стресира буквално с тези озъбки, дето при него минават за усмивки, но му свикнах. Свястно е момчето, реагира адекватно. За съжаление, често му се налага не според предпочитанията, а според очакванията.

# 849
  • Варна
Наречете ме романтичка, но с Нана има нещо. Начина по който я гледа как светят очите му(и не, не е от алкохола, онова е друг блясък😄) и позицията на тялото...
С Магда го няма това, само ръси клишета и чака тя да го напада и прегръща.
Само се чудя как не я погълна Нана като миналият път, но може би още му е било некомфортно от целувките на Виктория. 😁

За мен тя е фаворитката. Просто си личи, че много я харесва.

# 850
Интересното от “След церемонията”.

1. Васка наистина трудно връзва изречение.
2. Имала е няколко пейка срещи с Алек, обикновено инициирани от нея.
3. Наум каза, че е стояла повече от месец.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 00:55 от Lilly_85

# 851
Алек го раздава психотерапевт с бонус - целувки....Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегата настрана, но темата за насилието над жени някак си ужасно много ми олеква и дразни сред безсилните опити за оригинални сюжетни линии и "романтика" от тазгодишните сценаристи. Само дето не награди и Валерия с целувка, че си променила мнението.....

# 852
Хора, от всичките 5 теми, след този епизод най-малко коментари. Смятайте колко е скучен епизода Grinning
Моите хора си легнаха и аз си пуснах епизода. До средата съм.
Не беше лоша срещата на Маги и Алек. Не съм гледала срещата с Катето - по-хубава ли беше? Спрямо последните 3 срещи определено е много по-добре за мен. До скоро бях готова да се закълна, че Магдалена наистина е хлътнала. Но след като разбрах, че познава Габриела от години вече не смея да предполагам.
Не мога да повярвам, че 90% са по-млади от мен, аз тази година навършвам 33. Особено Горджъса.
Тоя път четворката ми идва в повече. Вече те правят това, в което обвиняваха Шуши Груп - набелязват си нова жертва. Сега е наред Магдалена. И мислех, че Надя е тарторката, но ще се окаже, че е Йоана.

# 853
Ако имате здрави нерви, гледайте видео от днес в YouTube на Емо Каменов, казва се " В ергена всичко е нагласено".
Според мен няма спойлер, а интересен коментар за една от лелите.

# 854
Така, изгледах всичко.
1. Магдалена май забрави Шуши Груп как се държаха с нея, че се наговориха да ѝ откраднат среща, подиграваха ѝ се за възрастта. И не идваше само от Габриела.
2. Надя тамън беше взела да ми се струва прилична след оня коментар по време на дебатите и днес доказа, че наистина е злобна клюкарка
3. Смятам, че в четворката сивият кардинал е Йоана, оказва се по-злобна и манипулативна от първоначалните ми впечатления
4. Срещата с Виктория на мен ми хареса и не смятам, че на Алек му бе неприятно да я целува. С други целувките му бая по-пресилени ми се струваха. А тя наистина е хлътнала и си гълта граматиката покрай него.
5. Валерия има много разбита психика. Наистина трябва да работи с терапевт. Това момиче има патологични реакции за много неща. Алек ѝ каза нещо много вярно - че е направила грешка, дано наистина го е осъзнала.
6. Барбара става все по-отвратителна
7. Теа е тотално дъно. И ми се стори, че на Алек не му бе особено приятно да я целува.
8. Силви наистина е хахо, но не мисля, че е злобна, просто няма връзка с реалността
9. Мария според мен Алек я забелязва само, когато е имал среща с нея и тогава тя събужда някакво първично физическо привличане в него. В другото време според мен почти не се сеща, че е там.
10. Васка не става за актриса грам, даже една фалшива сълза не успя да пусне, само наведе очите и се престори. Good riddance
11. Горджъса ми става все по-противна
12. Алек според мен ще поразкара още няколко от шуши Груп - тези, които подозира, че са знаели истината за Габриела и Памела, та залагам (и се надявам) следващата, която си ходи, да е Барбара или Киара
13. Ясно си личи, че истински интерес Алек има само към Надежда и Маги. Но според мен Надежда ще го спечели повече с това, че не му възлага очаквания като Магдалена
14. Надежда според мен много добре си е направила стратегия и с момичетата в къщата как да се държи, и с Алек. Все казват колко обиграна е Маги, но за мен Надежда мнооого по-добре оглежда и преценя ситуацията и си играе картите
15. Със сигурност няма да си ходи Силви утре, промото щом е фокусирано на нея, няма да е тя. Ако пълнолетни жени наистина вярват в магии и вещици, та чак да се плащат, то спешно трябва да минат психиатрична оценка.

П.П. От четворката единствената, която за мен е оправдана да е толкова негативна към Магдалена, е Виктория. За мен тя до някъде има право да е негативно настроена към всички, които си мълчаха за песничката. Защото беше адски грозно. Ако аз бях там, нямаше да замълча, па ако ще най-противната да ми е Виктория. Мен са ми се подигравали много за външен вид, знам какво е и колко болни му е на човек да се надява някой да каже "Това не е ок", а околните да мълчат - това наранява и обижда не по-малко от самите подигравки. Та, Виктория от части я разбирам защо не харесва Магдалена и съответно се драка с нея. Ама Надя и Йоана от къде на къде ръсят такава злоба, не знам.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 04:30 от holly_mac

Общи условия

Активация на акаунт