ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 107 976
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 150
На мен Мария ми е грубовата и не ми харесват като двойка с Алек.
По го виждам с Йоана, въпреки че и там не баш.
С останалите няма какво да коментирам, с нито една не ми се мачват.

# 151
  • София
Габриела я виждам като политик… от ПП ДБ.
Хахаха този коментар е точно в десетката, искрено ме развесели, но за съжаление има огромна доза истина в него.

Тиражира се, че и Васка има приятел? В интерес на истината в началото преди да си отвори устата и да покаже умствен капацитет, ми допадаше.. визуално е симпатична.

Мария ми хареса .. в епизода когато с Алек имаше цуни - гуни, много добре я бяха направили.

# 152
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Има дар слово Габриел, ама в някоя друга вселена. В нашата не знае значението на елементарни думи. Имаше няколко безсмислени изказвания, освен всичките абсурдни.
Сега се сетих, че в първи сезон имаше една игра с въпроси от обща култура, ниво трети клас. И хем много ми се иска да направят такава в този сезон /ако направят, много ще съжалявам, че Памела и брат няма да вземат участие/, хем ми е бедна "фантастиката" да си представя какви глупости ще ни чуят ушите. След играта в първи сезон една седмица давах заето и не можех да се ориентирам къде се намирам. Joy
Май само в Ергенът може да се види такъв безумен свят.

# 153
Хора,опасни сте! Половин ден ме нямаше ,а тук гъмжи от новини! Браво на вас😍много ме радвате! Само не давайте идеи на Габи за професионално развитие,че току- виж взела,че ви послушала🤣

# 154
Не мисля, че Алек непременно търси по-зряла жена за съпруга. Но от интересите му се вижда, че с по-зряла дама наистина би имал повече допирни точки и теми за разговор. Чисто физически вече не знам.
Габриела няма дар слово. Просто се е научила да лала с тон, не търпящ възражение и оттам чувството, че умее да се изразява. Твърде ниска култура има, за да се нарече плямпането ѝ "дар-слово".

# 155
За момиченце не беше ли Аврора (и Леонид)?
Да, вярно, че беше Аврора. Бащата беше Алексей, което е разпространено руско име.

# 156
На мен ми е интересно какви са отзивите от бюти- бара?
Те вместо наистина да му изпишат вежди, според мен избодоха очи.
Но тъй като сме в ерата на силиконките и междуушния вакум, не бих се учудила наистина да имат клиентки.

# 157
Миналата година, когато вече беше известно на медиите, че Маги ще участва, въпреки че не беше публично потвърдено, а снимките бяха приключили, тя си пускаше сълзливи сторита в инстаграм с картинки от “Спящата красавица”. Беше нещо от сорта на “нашата приказка ми беше любима”. Сега разбирам защо. Joy Даже бях публикувала и скрийншот в старите теми, ако някой иска да провери.

Не знам дали си спомняте, но в тази приказка принцесата се казва Аврора. Плашещо е как се обсебва тази жена. Типична Pickmeisha. Mask

# 158
  • софия
Отворих известията и доволна установих, че имам само тридесетина коментара за четене. А те моля ви се, нова тема спретнали и натъркаляли 11 страници.😂
 Ай да ни е честита и благодарности към домакинята ни.
 Ванката чуден разбор е направил в Ауткаст и е единствения, който без да се притеснява изкара всички факти. Евалата!
 Нямам отбор, който да подкрепям. Отделни личности още са ми интересни, ще видим как ще се развият.

# 159
  • София
Мен в Мария ме стряскат веждите ѝ. Мода, мода, ама на нея биха ходили едни по-фини и оформени вежди, тя е с деликатна структура и тия гъсеници....бррр. Иначе взе да ми харесва като поведение, а в последния епизод на коктейла даже ми се видя хубава - грим, коса.

За Васка откога още ви казах, че ще се изложи и тя, да не ѝ се радвате прекалено Grinning.Ми, познах. Ужасно селско и плиткоумно поведение. Голяма радост и смях беше с простотиите на "прислужничките" и тъпата песен.

# 160
Мария трябва да даде малко вежда на Васка Laughing

# 161
Какви мръсни пари и от къде може да има Оливчето, че да е нужно да ги пере чрез Габион?

От маслини Simple Smile

# 162
И на мен не ми харесват веждите на Мария. В началото ми се стори доста грозновата, но в последно време показа женственост, нежност, такт и започнах да я харесвам.

Не приемам почти 10 г. разлика в полза на жената, наречете ме старомодна.
Алек има нужда от някое младо момиче, с което да създаде семейство, не жена клоняща към 40. Аз съм на възрастта на Маги и не бих се хванала с 28г, който иска 5-6 деца.

# 163
  • София
Аз също не приемам за себе си да съм с мъж 10 или повече години по- млад. Но въобще не ми пречи ако други хора направят такъв избор.

# 164
Ма какво дар слово има Габриела, " говори, говори и сама не си вярва" /Алек/, има агресивния капацитет да напада, и да не казва нищо - зеро, газлайтинг, с аргументи, на които и смисълът е труден за разбиране за самата нея, ма нали сама си вярва...

Общи условия

Активация на акаунт