ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 457
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 210
Твърди, че допреди 2 години била 120+ килограма… Пък сега е 65. Показвала е снимки от преди години - доста по-пълна е била, но чак 120 кг… Вижда ми се преувеличено. На мен ми изглежда сякаш е била по-скоро 85-90 кг.

# 211
  • София
На фона на това, което е била , е доста отслабнала да. Слаба и отслабнала с две различни неща, но доста хора свалили 40-50 кила никога не стават слаби според общоприетите схващания, което не обезмисля труда им и усилията.
Но ако ще продава чайчета  или хапчета… хайде няма нужда, не мога да повярвам че още има хора, които се връзват на такива неща.

# 212
До месец... ясно, сега още измисля режима. 😁

# 213
Мисля си, че ще е нещо от сорта на фастинг. Съмнявам се нещо ново да е открила ХриситУ.

# 214
Едва ли е фастинг, нали уж без диети. При Неделчо и Туджаров обясняваше, че си хапвала сладко и хляб на корем, пиела си газирано, алкохол и отслабнала 60 кг. Нещо магическо ще да е. 😁

# 215
С наркотици.

# 216
Някак си не мисля, че са 60 кила. Наистина е отслабнала, но мисля, че е в порядъка на 20-30 кг. А и в момента не е слаба.

# 217
По снимките преди може би е била към 90кг. Сега да е около 65-70. Предполагам с Глюкоф. и Оземп.

# 218
  • here and now
След месец я я помни някой, я не. Аз взех да я забравям вече.
Ама нямам и зор да отслабвам де...
Да отбележи някъде, че  се отслабва и интелектуално и ментално с нейния метод, да е коректно, не че не видяхме...

# 219
Тя цялата противопоказна за гледане, седнала начини за отслабване да ми рекламира.

# 220
И аз това се замислих - нещо не си е планирала нещата като хората, то вече позамря интересът към нея, пък след месец съвсем. Не мисля, че става въпрос Оземпик или Глюкофаж - откъде ще ѝ дойде печалбата тогава? От едното книжле? За силни лекарства, написано от немедицинско лице? Голям е оптимист, ако мисли така. Да не говорим колко е опасно да се рекламират такива продукти. Все още много лекари отказват да ги предписват - освен ако не става въпрос за диабетици, разбира се, или за сериозно затлъстяване, което застрашава здравето.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 23:00 от Lilly_85

# 221
Коя си тръгна днес или още не е свършил епизода

# 222
Днес е вторник. Няма епизод.

# 223
😅😅😅 аа, е значи не съм изпуснала още нищо ,сори

# 224
Споко, всеки ден е подходящ някоя да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт