ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 459
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 195
  • here and now
За някои "девойки", сутеньорът им е любовта на живота им.
Нищо не ме учудва вече.

# 196
Страхотно. Алек не го заслужава. То е ясно, че няма да намери любовта там.

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 20:26 от Smile12

# 197
Докато вървяха снимките, самият мъж на една от участничките се беше похвалил пред ММ, че жена му е вътре. Така и не разбрах коя е, но явно възприемат предаването като голям бъзик. 😁
Стига, бе...Егати подигравката!
Този мъж грам самоуважение няма.
По-скоро грам не уважава нея....жалко.

# 198
Ако някой се интересува какво се е случило с Памела
Скрит текст:

Боже....
Коледа 2022 ме оперираха по спешност заради 9 см киста, която буквално беше 'изяла' яйчника ми и да, болка има, ама чак да се влачи по земята за 6 см киста...
А и какво значи фобия от игли? Тия джуки, цици и лифтинги с котешки езичета ли ги е правила?
Боже, какво ли не правят шафрантиите за внимание....

# 199
  • тук и там
На мен Васка ми прилича малко на Ребека Фергюсън( от Дюн майката). Но пък и да прилича чисто визуално, липсва и излъчване и присъствие, а като си отвори устата и съвсем пък разваля картината .Жалко.Има нещо покрай нея,по-скоро ми се струва че е близка с някой от продукцията,като Ния в първи сезон .

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 20:35 от Кайсия

# 200
  • София
Неделчо от Надкаста твърди че са я орязали за отмъщение, защото ги е ядосала с нещо. Опция от мен - наистина си има гадже и отказва всякаква близост и флирт, а е супер дърво на срещите с ергена. При нея наистина режат и рози и пейкинг, бая се набива на очи. Той Неделчо не е ли гадже точно с Ния?

# 201
На мен Васка ми прилича на Емануела.

Скрит текст:

# 202
Зачетох се в един жълт сайт. Преписвали яко от тук за Габриела и Васка, ама не са си направили труда дори да научат имената на участниците. Ергенът бил Александър Миланов. 😁

# 203
Щом Виктория е "Цър-Пър", другите може да са "Пръц-Пръц" Trollface

# 204
Ребека в никакъв случай. Емануела може би. Нанси Карабойчева прилича на Ребека.

# 205
  • България
Карабойчева и Ребека са красавици с различен характер, на Емануела и Васка им липсва онова специалното омайно излъчване, изглеждат скучно, едната с корекциите е пошла. Васка е сива мишка и ми е най-голямата статистка в сезона.

# 206
Христиана е постнала видео, че ще разкрие тайната на отслабването си до месец. Без диети и без спорт. “При едни ще подейства, при едни - не, разбира се”. Хахах, какъв е шмекер. 😁

# 207
  • България
Памела е участвала в чалга клип и е написала как не е фен на този жанр! ПовЕрвахме ѝ.

Христиана е постнала видео, че ще разкрие тайната за отслабването си до месец. Без диети и без спорт. “При едни ще подейства, при едни - не, разбира се”. Хахах, какъв е шмекер. 😁

Оземпик?

# 208
По-рано беше казала, че ще е книга. Аз си представям някое мъничко книжле с описание на магически кюстендилски билки, които съвсем случайно Христиана продава. 😁 Всъщност в Надкаст тя сама си каза, че планира да монетизира от това си отслабване.

# 209
Христиана е постнала видео, че ще разкрие тайната на отслабването си до месец. Без диети и без спорт. “При едни ще подейства, при едни - не, разбира се”. Хахах, какъв е шмекер. 😁
Ама Християна за слаба ли се има/двете с Барбарон са в отбор Пехотинец😉/? Ако нейното е “слаба” за пример и подражание, по- добре да не разкрива “тайната”си, че много наивни девойки ще я търсят да я уволняват!
И за да не е празнодумие и безпочвена критика от моя страна, ще напиша, че 31 години и едно дете по- късно, тежа точно 3 кг повече от 49 кг, колкото бях на 18. Смятам да конкурирам Христиана😀

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 22:15 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт