ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 465
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 90
А какво означава "и с произхода си"? Как това, че е различна по произход, я прави идеална за Алек?
С това, че и двамата имат руски корени. Той не го е потвърдил в шоуто, доколкото помня, но на там клонят нещата (по моя лична преценка или пък някъде го прочетох, не помня вече, защото какво ли не изчетох).

# 91
  • София
Предположението само на база, че се казва Алексей ли е?

# 92
И защото Алек има топчесто лице с бузки - руско излъчване.

Инстаграмът му е много стерилен. Вече не е важно да споделиш забавни спомени, а да изглеждаш безупречно на снимките. Колкото по-малко на брой и повече пипнати, толкова по-добре. Боже, в какъв свят живеем... Няма ли хора с нормални снимки? Чак ми залипсва снимката му с чантата от Била. 😂

Последна редакция: вт, 26 мар 2024, 00:10 от Alucard

# 93
  • София
Благодаря за новата тема!
Гласувах, че не подкрепям никой от отборите, но по отношение на последния разврат на събитията с гаджето, съм на страната на четворката. Ако не бяха го казали, онова чучело Гибона още щеше да е в предаването, да не дава Господ! 
Но като цяло кастът е ужасен тази година, така че не вярвам да гледаме интересни взаимоотношения между момичетата. А и за втори пореден сезон ергенът си избра момата още на слизането от лимузината, така че и там не очаквам някакви вълнуващи драми и обрати.

# 94
Ако някой се интересува какво се е случило с Памела
Скрит текст:

# 95
Бързо възстановяване на Пам. Леко откъсване от Габи също ще ѝ се отрази много добре. Wink

# 96
  • София
А от операцията за слагане на силикон в бюста не я беше страх...

# 97
Този пост потвърждава съмненията ми,че Пам може би е с нещо като паник -атаки(аз съм така ) и затова е поискала да влезе със сестра си. Аз се припознавам,понеже също имам нужда от подкрепа от близък,когато посещавам нови места.
Ако някой се интересува какво се е случило с Памела
Скрит текст:

# 98
Не разбирам защо човек с паник атаки и хранително разстройство ще се бута да влиза в риалити със сестра си, което 100% ще генерира обсъждане и коментари, които ще подействат като тригър. По-мъдро ми се струва да си гледаш живота отвън, но какво ли разбирам.

Съжалявам, но хич не мога да и приема страховете от болници и игли сериозно. Като си е бола устата и е легнала под ножа да си слага силикон явно не я било страх.

И аз не харесвам Мария. Физиономията, излъчването, целият и фасон - не.

# 99
Поведението на Шушитата било детинско според Неделчо и Туджаров. Ами трябва да си сверят часовника. Да обиждаш жена продължително за външен вид и то в национален ефир не е детинско, а злонамерено и безсърдечно. Тук говорим за жени, не за деца. Дъно са всички от тази клика. Аз ще съм по-крайна, за да компенсирам опитите да се гали а перце тяхното поведение.

# 100
Това за подкрепата към сестрата малко се изтърка. Влязли са да рекламират салона, това е. Само че БТВ цензурираха името, но не ѝ професията на гаджето на Габриела и хората събраха 2 и 2. Сигурно си бие главата в стената. А че е страшно обсебваща е ясно.

# 101
  • here and now
На тез двете госпожици сестри, би трябвало да им е ясно, че това което сътвориха(по Памела), колкото повече го чоплиш, толкова повече смърди.
Ама, ей на... чоплят ли чоплят...

# 102
  • България
Бързо възстановяване на Пандела!
Обаче както тя не повярва на Виктория, когато Виктория беше с наранена китка, така и аз сега ще прожектирам панделското поведение и ще се усъмня в истинността на страха й от игли, кръв и болнични заведения.
Каквото посееш, такова ще пожънеш, миличко зайче!
Защо обаче си снима абоката и решава за нужно да осведоми 54к аудиторията си в Инстаграм за крехкото си здраве? Според мен това е причината да лъже, че се е "преработила" - не може енергично и усърдно да практикува професията и да задоволи прищявките на работодателите. Дали заради самото естество на работата си не си е влошила здравето и да е била заразена от нещо по-сериозно?

# 103
Шуши Груп, вместо да се пооправят малко като се махна Христиана, станаха в пъти по-зле. Една по една да си ходят… Барбара е най-спешна.

Още се чудя дали нещата, които разправяше Христиана в Надкаст по повод на хигиенните навици на Силви, са истина. Неделчо и Туджаров така и не попитаха никоя друга от отпадналите, за да се потвърди или отхвърли. Поредното доказателство, че и те почнаха много да играят и коментарите им вече не са обективни.

# 104
  • София
В потрес съм от изповедта на Пам, ако въобще има нещо вярно. Отлагаш отстраняване на киста, защото те е страх от игли, ама за джуки или силикон го преодоляваш. Приоритети!
Тези сестри 2 изречения не могат да вържат без второто да противоречи на първото.
Да се възстановява Пам, ама има спешна нужда да си промени генерално средата, че всичките и проблеми не са от нищото.

Общи условия

Активация на акаунт