ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 456
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 240
В интервюто Габриела беше максимално предразположена да изложи своята гледна точка, защото и риалититата извъртат нещата, факт. Подобно на съд, всеки има право да се защити, вероятно затова водещите избират да са неутрални, докато водят интервюто. Можеха да бъдат по-твърди и сериозни, и аз съм на това мнение. Само да кажа, че не съм им фенка.

Иначе още докато слушах интервюто, мнението ми за Габриела  е изключително крайно и граничи с характеропатия. Лъжи, за постигане на целите, чувство за безнаказаност и липса на разкаяние. Вие как го определяте това?!

# 241
  • софия
Не са по договор в студиото им. Момичетата ходят по собствено желание.
 Винаги са казвали, че задължително ще се отнасят с тях с уважение,  така и трябва. Това, че не са ги посочили с пръст и не са се нахвърлили върху тях за мен е ок. Достатъчно ги дъвчем по форуми и други см. Идеята на подкаста е да ни ги покаже извън шоуто, пък изводите сами да си направим.
 Винаги се усеща отношението им, но в нюанси. Долавят се, аз поне ги улавям. Пак ще дам пример. Дечо в интервюто с Габриела: ти все пак имаш и хубави качества. Призна си. Друг е въпросът, че Габа изобщо не схвана, как и сипа с големия черпак. И Винаги е казвал, че не вярва на дамите, когато започнат да се оправдават извън предаването.
 Ако искат/ме да видим ергениките след шоуто, това е начинът. Поне за мен.

# 242
Аз в цялата ситуация с гаджетата за друго се чудя - хубаво, тя няма да се натиска с Алеко, обаче реално колко те обича този мъж отвън и колко точно държи на теб, за да няма нищо против девойката да се появи в предаване, в което публично ще се бори за съвсем друг мъж. Примерно дълбоко се съмнявам мъжът ми да се съгласи на това, дори когато бяхме гаджета.
Именно. Точно това е гнусното. Значи този човек, дето ти е гадже и ще приеме на драго сърце участие в "Ергенът" е с теб поради някакви материални подбуди: да речем импресарио, мениджър, сутеньор, PR, но не и човек, който те обича. Даже не говорим за ревност в случая, а за най-елементарна хигиена на отношенията. Представям си иначе колко е приятно и за него да чува: Аа, ето го Пешо, дето приятелката му се натиска с Ергена по телевизията.

# 243
  • София
В интервюто Габриела беше максимално предразположена да изложи своята гледна точка, защото и риалититата извъртат нещата, факт. Подобно на съд, всеки има право да се защити, вероятно затова водещите избират да са неутрални, докато водят интервюто. Можеха да бъдат по-твърди и сериозни, и аз съм на това мнение. Само да кажа, че не съм им фенка.

Иначе още докато слушах интервюто, мнението ми за Габриела  е изключително крайно и граничи с характеропатия. Лъжи, за постигане на целите, чувство за безнаказаност и липса на разкаяние. Вие как го определяте това?!

Нямам нищо против това да са неутрални, напротив. Така трябва, сред зрителите също рядко има единодушие. Не желая и да нападат участници. Но искам да се задават всички въпроси, дори неудобните, искам да не се затварят очи при явни противоречия и лъжи, и да не се стъпва като на яйчени черупки. Всичко това може да се случи без да са груби и да показват неуважение. Иначе за мен просто няма смисъл. Става една трибуна, на която участниците да си замажат излагациите с всякакви средства, докато водещите кимат покорно с глави, и самите те изглеждат отегчени. Това също не е неутралност, между другото.

# 244
Единственото, което е нормално да е забранена тема за водещите, е самоличността на любовника. Темата е чувствителна и са намесени хора, които не са се показвали в ефир, за да бъдат разнищвани. От там нататък този тип подкаст няма никакъв смисъл, ако целта му е участничката да има трибуна, в която да си излага тезите като радиоточка, а водещите да са като "дръжки на микрофони". За тази цел Габриела можеше да направи лайв в инстаграм и да си говори колкото и каквото иска с типичната ѝ логорея. Миналата година участнички минаха през надкаст, Неделчо и Туджаров си разшириха аудиторията със зрители на Ергена (и до днес видеото на Елена е най-гледано с много пред останалите им видеа) и не помня да са галили с перце някоя събеседничка, както направиха с Габриела, с шеги, закачки и комплименти какъв лидер и стратег е и колко гордо е постъпила.

# 245
  • софия
Лимонче, че тя си беше лидер и стратег. Всички малки ги въртеше на малкия си пръст, че и вършеха и мръсната работа.
 Що ме карате сега пак да го гледам този подкаст?😁 Кои въпроси са и спестили?
 За мен зададоха всички въпроси, това, че отговорите бяха лъжорея е друг въпрос.
 Ама и аз какво скочих да ги защитавам, все едно са ми първи другарчета.
 Ай, не остана. Да видим довечера какъв разврат на събитията ще ни спретнат или боза. Залагам на второто. Освен да спретна една баница.

# 246
С Недкова що така леко минаха темата за вербалния булинг? Но иначе Виктория била много лоша. 🙄

# 247
Постфактум вече, като се събра цялата информация и стана ясно какво е правила Габриела и къде е към днешна дата, още продължава да ме учудва следното: Колко трябва да си неоправна, че да не можеш да поднесеш нещата както трябва.
Да беше казала приятели сме с въпросния футболист; иначе имам приятел, да.
Не е задължително да уточнява за един и същи човек ли става въпрос.

Проста, проста, супернеоправна.
Не знам някой да си е вкарвал такъв автогол в риалити у нас досега.

# 248
Лимонче, че тя си беше лидер и стратег. Всички малки ги въртеше на малкия си пръст, че и вършеха и мръсната работа.
 Ай, не остана. Да видим довечера какъв разврат на събитията ще ни спретнат или боза. Залагам на второто. Освен да спретна една баница.

Ох, недей, Слабе. Не си заслужава да си я причиняваш наново Simple Smile Разбирам гледната ти точка, зрителите проектираме върху тях очакванията си да бъде разнищена, което могат да си позволят тези интервюиращи, при които участничките нямат избор дали да отидат. Другото - да я притиснат фино, което беше възможно и ни се иска, е висш пилотаж, а тези момчета явно нямат уменията.

# 249
Явно се стъписа и не можа да заеме правилната позиция в първия момент. И от там нататък, каквото вече и да кажеше, щеше да си личи, че клинчи.

# 250
Не е това. Те просто не са искали.

Ох, недей, Слабе. Не си заслужава да си я причиняваш наново Simple Smile Разбирам гледната ти точка, зрителите проектираме върху тях очакванията си да бъде разнищена, което могат да си позволят тези интервюиращи, при които участничките нямат избор дали да отидат. Другото - да я притиснат фино, което беше възможно и ни се иска, е висш пилотаж, а тези момчета не са журналисти.

# 251
  • София
По повод отслабването на Християна , както се твърди, че е станало без режим и спорт, а с ядене и пиене на всичко, освен с наркотици, друг вариант не виждам.
Хайде да става 20:00 , че да започва разврата на събитията.
Искам да видя какво ще покажат картите и Силви в цялата и прелест.
А някой разбрали, на коя Виктория , каза, че ще падне под масата, за цър пър. Тея ли е ?

# 252
С Недкова изиграха донякъде ролите, които имаха миналата година и тогава. беше печелившо - да си разделят ролите - и Неделчо доста настъпателно постави под съмнение лакардиите на Недкова. И на мен ми остава усещането обаче, че са конформисти тази година, заради собствените си интереси. Какви са те - връзките с бтв или друго, можем само да гадаем.
Не е това. Те просто не са искали.
Скрит текст:

Ох, недей, Слабе. Не си заслужава да си я причиняваш наново Simple Smile Разбирам гледната ти точка, зрителите проектираме върху тях очакванията си да бъде разнищена, което могат да си позволят тези интервюиращи, при които участничките нямат избор дали да отидат. Другото - да я притиснат фино, което беше възможно и ни се иска, е висш пилотаж, а тези момчета не са журналисти.
[/spoiler

# 253
Надкаст с Габа гледах до момента, в който Габа изтри сопола си с ръка /тогава го спрях и не мисля да го доглеждам/. Така че нямам пълен поглед върху въпросния подкаст.
Но ми звучи нормално Неделчо и Туджаров да не са нападателни към този, когото са поканили да им гостува. И защото са в ролята на домакин. И защото, ако са нападателни, биха загубили част от евентуалните си бъдещи гостуващи. Освен това, гостите, по време на гостуването си, на практика „работят” за водещите на съответния подкаст. Така че водещите май би трябвало да са премерени към всеки гост, независимо от мнението им за него.
Канят всяка ергенка. Дават и трибуна за изява. Зрителят/слушателят сам може да си направи изводите и да оцени видяното/чутото.

Гледах в Надкаст май почти всичките обезрозени през този сезон. Много от тях ми направиха много по-добро впечатление, отколкото в предаването. Не дотолкова, че да се размечтая някоя от тях да бъде в приятелския ми кръг, но видях по-друго тяхно лице от лицето, видяно в предаването. От по-отдавнашните напуснали, например, и Гълъбина, и Мартина, и Шермин ми харесаха като дар-слово. Габи – пожарникарката – фикусче в предаването, в Надкаст също ми направи доста приятно впечатление – леко притеснителна, но също добре говореща, нормално разсъждаваща, без силно изразено его, мила и добродушна.

Докато при Габон видях, че гадния образ не е плод на монтаж или в следствие на неестествените условия и среда, в които е попаднала там. Видях, че тя просто си е точно такава, каквато ни я показаха – проста, злобна, нагла и винаги оправдаваща абсолютно всяка простотия, която направи, с някакви уж благородни подбуди или някакви нейни хипотетични героизъм, саможертва, себеотрицание…

Ако бях стигнала до там, където са и казали: „Супер си, Габи” или каквото там са и казали, може би щях да се подразня и аз, но те май на всички го казват това и израза най-вероятно  просто е част от тяхната любезност към госта и е плод на възпитанието им.

/Надкаст с Поли Недкова не съм гледала и нямам отношение./
Кастът е много зле тази година , миналите имаше и красиви момичета , имаше и някаква интрига , в този май най-обсъждането ще е Габи и дали има връзка с този футболист.
Няма да бъде най-обсъжданото нещо за сезона. Тази вечер след 20:00 ч ще ни излъчат някоя друга простотия или простачка в действие и обсъждането ще се пренасочи към нея. До изтичане на „15-те минути слава” на Габа остават няколко часа.

# 254
Нормално е да да се държат мило с тях, но те и въпросите почнаха да филтрират… Както и да е.

Драмата тази вечер явно ще е провокирана от танците на Теа, но честно казано даже промото ми се видя скучно… А то обикновено е по-добро от самия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт