ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 427
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 255

16 часа, като 8 от които са спане. Но според мен е свалила по друг начин.

Още като влизаше й се тресяха бутовете и горната част на ръцете и казах на мъжа ми, че тази е била доста дебеличка преди. Та явно и с фитнес не ги е свалила, а само с глад. Като се сваля само с глад, така се тресе после излишната кожа. А е прекалено млада, за да не се възстанови кожата при свалени килограми. Ако беше тренирала, щеше да се постегне поне малко малко. Гладувала е като куче и сега ще продава някое вълшебно хапче/чайче.

# 256
Като погледнах въпросното видео, имаше маса коментари, които я молеха да сподели тайната по-рано, че искали да отслабнат за лятото. Така че шарани за такива продукти - бол.

# 257
  • София
"Суета. Любимият ми грях."

# 258
Знаете ли кое ми харесва в този сезон, в сравнение с предишните два. Че няма изявени главни герои, а сюжетът се развива впоследствие с всеки следващ епизод. Този път и момичетата, и ергенът са просто марионетки с ръцете на сценаристите. Сюжетът си върви, чийто ред дойде да е под прожекторите, той бива извикан, преди безславно да залезе..

Помните ли по какъв начин възприемаше себе си Християна след излизането си от шоуто? Тя се биеше в гърдите, че е тартор и стратег...сред група от 25-годишни с поведение на пуберки. Открояваше се обаче - определено правеше впечатление на човек, дълго време злоупотребяващ с алкохол. Лицето й я издаде.. Хвалеше се дори😆, че искат да откупят фразата - "ще те заАпа" за чалга клип.. О, боже мой!🙄
А в момента някой да я помни Християна??

# 259
Жената на този Оливие няма ли някаква реакция в мрежите? Жал ми стана, макар че явно не му е за първи път да кръшка, и явно си знае стоката.

# 260
  • София
Постфактум вече, като се събра цялата информация и стана ясно какво е правила Габриела и къде е към днешна дата, още продължава да ме учудва следното: Колко трябва да си неоправна, че да не можеш да поднесеш нещата както трябва.
Да беше казала приятели сме с въпросния футболист; иначе имам приятел, да.
Не е задължително да уточнява за един и същи човек ли става въпрос.

Проста, проста, супернеоправна.
Не знам някой да си е вкарвал такъв автогол в риалити у нас досега.

Не й щрака толкова бързо мозъкът. Като се изправи срещу интелигентен и овладян противник, който не може да натисне само с агресия, релето й засича - видя се и с Йоана, и с Виктория. С Алек също изсипа цяла несвързана тирада. Като има време да се подготви, нещата са по-навързани, но пак си личат противоречията и само наивник би се вързал на доказана лъжкиня. А в Надкаст нямаше и отпор, просто й дадоха трибуна за защитна пледоария. Неслучайно свитата й се състоеше от най-глуповатите и простовати момичета в къщата, а по-интелигентните се отцепиха.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 11:54 от Лъвица

# 261
Знаете ли кое ми харесва в този сезон, в сравнение с предишните два. Че няма изявени главни герои, а сюжетът се развива впоследствие с всеки следващ епизод.
То герои няма изобщо. Само антигерои и статисти. 😁 А Христиана я помнят много хора - като гледам в ТикТок има повече последователи и реакции от почти всичките. Както казах - шарани бол.

Жената на Оливие не е казвала нищо по въпроса, но е спряла да го следва в Инста, поне така четох. В много гадна ситуация я поставиха.

# 262
Дайте още 2-3 седмици слава на Християна, скоро ще е напълно забравена. Все едно до днес някой помни Венета или Мони Зенгинер?

# 263
Сакън, да не поречи да се самопромотира човек. Joy

Онзи ден гледах едно видео в стил как да познаем коя ще спечели Ергенът още на първата вечер. И в него се казваше, че такива които влизат в роля на "изобличителки" много рядко успяват да избутат докрая на предаването. Обикновено си изиграват ролята и после ги изпидуркват. Интересно ми е, ако Вики наистина е била подготвена уж, както намекнаха някои от момичетата, защо бърза да влезе в тази роля?
На мен наистина ми се чини, че тя най-много го харесва...

От групичките съм за "Великолепната клюкарка", въпреки че и тях не харесвам много. Малко са "Годзила срещу Конг" тази година лагерите. С нетърпение чакам на Силви следващите изяви Joy Като ще е гарга, да е рошава, само да не е Теа.

# 264
Може вече да е искала да си ходи. Както разбрахме, условията са кофти. Ако се усеща, че не е фаворитка, защо да се мъчи до края?

# 265
На мен ми изглежда, че още въздиша по него в предаването, а още миналата седмица подхвана изобличителската роля, че и сама се набута в нея. Но може и да не се сеща с какво друго да изпъкне, и да я е страх, че ще я изгонят, ако седи като храстче.

# 266
Дайте още 2-3 седмици слава на Християна, скоро ще е напълно забравена. Все едно до днес някой помни Венета или Мони Зенгинер?
Наистина ми отне минутка да се сетя коя беше тази Венета. 😁 А Мони имаше пълния потенциал да задържи славата, интересът към нея беше голям. Пее доста добре (със сигурност по-добре от Киара и Джия). Тя дама се прецака като почна да иска пари за интервюта и участия в предавания, в резултат всички медии я отсвириха. А можеше да направи нещо.

Мисля, че голяма част от участничките имат план какво да направят, ако решат, че искат да бъдат изгонени. Габриела според мен много искаше да си ходи, затова си призна. Иначе можеше да отрича и да прави циркове, за да остане. Видяхме как Алек се умилява, като някоя жена пусне сълза и се оплаче, че клюкарят за нея.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 13:54 от Lilly_85

# 267
За Мони се сещам, само когато чуя Шермин или Тутанкамон.

# 268
  • София
Габриела не мисля, че искаше да си ходи, по-скоро видя, че няма да й се размине изобличаването, и реши да изпревари другите версии. Само че нейната беше толкова зле скалъпена и избълвана в неспирен монолог, че дори Алек не намери причина да й се върже. Хич не й се понрави, че я хванаха и изтопосаха така публично, ама сега ще се усмихва и маже, това са й опциите.

# 269
Барбара вчера се е дипломирала от НСА. Да ѝ е честито. И дано сега има повечко свободно време да поработи върху характера, че не всичко е шамари в този живот. 😉

Общи условия

Активация на акаунт