ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 273
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 960
Абе не е така. Не може да разгласяваш личния живот на някой, която информация имаш покрай, както самата тя каза, "професионалните й ангажименти и познанства". Особено да го правиш в тон и с цел да предизвикаш скандал. Махленска клюкарка е Виктория. Имаше по-културен и професионален начин да заяви, че е наясно, че Габи е обвързана и че лъже в предаването и да спре до там. Но Виктория няма усет, няма ниво. Жената е много комплексирана и джафка наред.

# 961
  • София
Оф тръгнах да пиша и за Влади Стоянов и за прекия шеф на Виктория, ама все пак темата е за Ергена, та няма значение.

На мен Нани си ми изглежда на годините си, Маги ми изглежда по- голяма, ама примерно на 40. Йоана и Горджъса ми изглеждат значително по- големи отколкото са.

Вчера  Теа ми беше като пингвин изпълняващ еротичен танц. Пародия е това момиче!

Аз също не го разбирам това да си отиват визуално. Само ако мъжа е по- нисък от жената или по- дребен ми е странно Grinning
Също винаги се смея на въпроса - ама какво вижда в нея? … явно нещо, което не вижда в теб.

# 962
Абе не е така. Не може да разгласяваш личния живот на някой, която информация имаш покрай, както самата тя каза, "професионалните й ангажименти и познанства".
Точно. Това си е конфликт на интереси.

# 963
Аз си мисля, че Габа е помолила продукцията да не му казват името и те са се съгласили. Тя си е мислела, че в в безопасност. Те обаче издадоха, че в футболист и хората сметнаха 2 и 2. Всичко беше премерено и изчислено от продукцията, за да се получи такъв ефект.

А това за майките и децата сме го дъвкали много. Според мен нищо няма да им стане 1-2 месеца без тях. Аз като бях дете, ходих по лагери по цяло лято. И не само аз, почти всички деца бяхме така. Нито сме виждали, нито чували нашите (мобилни телефони нямаше, само кабинки със стотинки, често на километри разстояние). За нас децата беше даже кеф да се откъснем малко и да сме си едни с други. Другата крайност - майките орлици, които не могат да пуснат дори и за седмица, нанасят много повече вреда. Мое мнение.

Не говоря за орлици.
Аз с кеф и по 10-15-20 дни съм прекарвала без баткото като е бил на море с баба си и дядо си, сега като са две деца, още повече искам малко почивка. Детето ми е много самостоятелно, надявам се, че и второто ще расте такова.
Но 2-3 месеца снимки в друга държава, без никаква връзка - не мога, няма да спра да мисля дали са добре, последното нещо на акъла ми ще е мъж или скандалите с тумба змии. Не знам, според мен едно е да може да запалиш колата и като решиш да идеш да го видиш, да отреагирали при ситуация, друго е да си на снимки в друга държава, без никаква връзка с детето и да не знаеш какво се случва.

# 964
Знаеш, че всичко е наред. Щом не са ти се обадили. Продукцията е длъжна да те уведоми, ако има сериозна семейна ситуация.

# 965
Надя с този коментар за 37 годишните и как нещо не били в ред, ще разбере евентуално след време, че това дали си омъжена или не, като станеш на 37 точно, не те описва като човек и не ти определя качествата. Ама е малка. Струва й се че това е на светлинни години от нея. Впрочем тя също бидейки необвързана, някой може да й зададе въпроса - е хубаво, старите, че са стари не ги взимат, по твоята логика, ама теб, младо момиче, хубаво, защо не те искат Grinning

*смених коментара, че ми писна с тази Виктория. непрофесионалист е, простее и това е.

# 966
  • Бургас
Не знам защо се определят Йоана и Надя като злобни.Това са единствените нормални момичета, момичета, които не се страхуват да кажат истината.Откога да казваш истината е злоба? Девойчетата са доста по-злобни и гадни. И много добре се владеят, изразяват се смислено, изглеждат добре.Единствено те биха му подхождали, Мария също, но явно него го влече друго. Много ми е странен, не все пак е Водолей, явно е доста толерантен.

Теа=Андреа, простотия до шия, някой трябва да я светне, че мъжете никога не се женят за такива като нея, само ги употребяват за развлечение.

# 967
"Дамите", които претендират, че са "дами", наричат в лицето някой друг цър-пър. Едно е да наричаш някой зад гърба му по определен начин, но да си завършил вече училище, и да наричаш някой с обидни епитети в лицето, говори за изключително ниска култура.
Всички говорят зад гърба на останалите. Абсолютно всички. Всички имат злобни изказвания, включително ние тук във форума. Не смятам, че само четирите момичета клюкарят. Но редакторите ни показват основно тях. Усещам се, че всъщност съм съгласна с голяма част от изказаното от тях.
Аз съм над 45 /демек съм с двата крака в дърти-кърти/ и гледайки двойката Маги-Алек, виждам огромно разминаване. Аз съм по-голяма от двамата, т.е. и двамата трябва да ми се струват млади, но това усещане за младост и свежест не ми лъха от Маги. Зле изглеждат като двойка. Голяма показност от нея още от първите епизоди.
Засега от трите сезона, най-хубавите срещи според мен са на Александра с Виктор /втората среща, макар, че и първата им беше хубава/ и срещата на Елена с Евгени /там видях най-много страст/. В този сезон още не съм видяла хубава романтична среща. Надявам се да предстои.

# 968
И Мими, и Надежда са разведени все пак, а и говорим за лятото. Децата им не са пеленачета, предполагам, че бащите им могат да понесат такъв страшен товар. А и двете обясниха, че не са в лоши отношения, съответно, със сигурност често се случва децата да прекарат някоя лятна или друга почивка с бащите си.

За това с Виктория сме на различни мнения, но ще го кажа така - дори и да оставим работната етика, никога не ми се е струвало адекватно да намесваш трети лица, ако ще и да са самият Дявол, в публичен скандал, без ти да имаш каквато и да е връзка с посочените лица.

# 969
Аз нямам никакви предразсъдъци за това дали Нани си е оставила детето за два месеца. Тя вероятно го е оставила на баща му и на баби и дядовци. Нищо няма да му стане. Но веднъж й гледах стори в инстаграм и ми направи впечатление на инфантилна в разговора със сина й. Сякаш той диктуваше тона, а не тя. Може да е било моментно поведение. Но се връзва с профила й - откъде да е зряла, като е била жена на мъжа си досега.

# 970
  • София
Аз не бих разчитала за пълна и навременна информация за близките ми на продукцията. В ИВ Гатьо колко време изкара притеснен за детето си, на което му предстоеше операция. Май някъде след две седмици успя да научи как са.
Но всеки си шета на акъла.

# 971
Аз на лагер ЦЯЛО лято не съм ходила, пък не е да не са ме пращали. За по десеина дена-две седмици си бяха...

# 972
Гледам сега едно стори на Надя с възможните вероятности за извънредната ситуация, за която говорят. Нещата май клонят натам Силви или друг да са използвали хладно оръжие.

# 973
Теа=Андреа, простотия до шия, някой трябва да я светне, че мъжете никога не се женят за такива като нея, само ги употребяват за развлечение.
Все повече се женят даже, щом и за Миа Халифа се ожениха и за Диана Габровска, и за Мара отварачката и т.н.

# 974
Утепали са Горджъса 🤣

Общи условия

Активация на акаунт