ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 183
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 455
Силви е спряла на 17 и там ще си остане завинаги дори и като се сбръчка...

Магладена като каже "момчето" и... да той е момчето, а тя е като класната, която се влюбила в ученика си и главата и напълно изветряла. Мъжът ми има един такъв случай - негов съученик се оженил за една от учителките им, две деца имали хората и живели там щастливо някакво си време докато знаел нещо за тях. После как е продължила историята им, не се знае. Ама до днес го разправят като се съберат съученици.

Надежда... ох, нимоъ просто. Мики Маус го изпидуркаха, остана Мини Маус! Да гледат и да знаят всички от 35 нагоре, да не се прават на 16 годишни лиглички, че е жалко просто.

Ужасна вечер! Просто отровна. Кухите хралупи като Теа и Барбарела не ме дразнат толкова, колкото малоумните коментари на Виктория, и Горджъса. Пълен и тотален криндж! Не мога да го асимилирам още това, което видях днес.

И едно Силви за лека нощ
https://vm.tiktok.com/ZGeaYjGwy/

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 00:55 от dia4ti

# 1 456
  • София
Пуснах си линка с интервюто на Наум със Силва след напускането. Тази жена наистина не е на център и си живее в собствен свят. Не виждам как ще завъди мъж, тя няма никаква връзка с реалността.
Разбира се, заглавието от сайта на БТВ е силно манипулативно и извадено от контекст. Изобщо не беше казано като заплаха от Силва!

Подозирам, че нещо подобно е било и с приказките пред Горджъса и Милена. Да, Силви ги е говорила тези неща - тя сама го потвърди, защото повтаряше как нищо не била казала на Надя, но тя не е говорила на Надя. Тоест, не можа да излъже, а извъртя. Но в какъв контекст, с какъв тон... Дали е било сериозно, дали е било вентилиране на събрана фрустрация... Има разлика, въпреки че не оправдавам такива приказки. На Горджъса доверие нямам, защото е отчаяна да се впише и да се направи на интересна. Миленка е добронамерена, но не мисля, че има адекватна преценка за много неща. Алек има органична непоносимост и към Силви, и към Горджъс, та все тая коя какво, и двете са еднакво бити карти. Дано Г-то е следваща, че опротивява екрана.

Иначе съм съгласна, гледаме махленски сбор. Не се получиха от миналия сезон, че е интересно, когато интригата се върти около това, кой ще спечели симпатиите на Ергена.  Повечето срещи доносничат. Да си вземат бележки, че са изключително некадърни в писането на сценарии, и след първи сезон були фест, след който почти се бях отказала да гледам, сега са напът да финализират нещата.

# 1 457

Магладена като каже "момчето" и... да той е момчето, а тя е като класната, която се влюбила в ученика си и главата и напълно изветряла. Мъжът ми има един такъв случай - негов съученик се оженил за една от учителките им, две деца имали хората и живели там щастливо някакво си време докато знаел нещо за тях. После как е продължила историята им, не се знае. Ама до днес го разправят като се съберат съученици.

Щом са били щастливи, няма значение, че ги обсъждат.

# 1 458

Е, стига де, тъкмо написах, че има светлинка в тунела за Силви и тя ме застреля с образован, фин, елегантен и женствен правопис. Ех, Силви, Силви, голЕм ЕнтелЕгент си ти, классс!

# 1 459
  • София
Помня, че на онази игра със сърцата и пайовете Милена даде сърце на Кристина (т. нар. Горджъс), та се зачудих защо и какво толкова е харесала в нея. После в някаква друга ситуация, когато обсъждаха нечие агресивно поведение, същата Кристина ѝ се разкрещя адски грубо без никакво основание, направо си го изкара на нея.

# 1 460
Барбара изпращаше Силви мило (доколкото ѝ е възможно), за да остави последно добро впечатление и да не я прокълне "вражелицата" на тръгване. Пантерките наоколо и те така. Доста  по-зле са с измислените си суеверия, в които явно вярват, отколкото трите съквартирантки на Силвето, които е трябвало 3 часа да слушат изобретателните ѝ отмъстителни фантазии.

# 1 461
Страшен филм са направили тази сезон "Психиатрия Стоунхърст" ряпа да яде. Да бяха го кръстили "Психиатрия Ергенът".

# 1 462
  • София
Тази вечер съвсем изтърваха козите, психодиспансерът беше във вихъра си. Положението е "хвани едната, удари другата". Като българската версия на класиката "Психо", но не по Хичкок, а по Ани Владимирова. 
Трябва да се забрани със закон на продукциите да си правят рейтинга на гърба на психично нестабилни хора, хора с диагнози и умствени ограничения. Не мога да си представя нещо по-грозно!
Дано след като изгониха Силви да се поуспокоят нещата и да влязат в рамките на нормалното, но едва ли. Казвам го и сама не си вярвам. Joy

Аз по принцип от цялата менажерия най-много харесвам Надежда, не като външност, а като поведение. Харесва ми, че е обрана, мила, усмихната, изглежда с лек характер, закачлива, шеговита. Но тази вечер ме подразни държанието й на срещата. Какви бяха тези странни муцунки, все едно е петгодишна глезла? Не й отиват на възрастта. Все едно не знаеше какво да му каже и запълваше тишината с физиономии, но не беше добра идея.

# 1 463
И на мен са ми странни жени, които се държат като малки момиченца. Теа също обича да му говори като 5-годишно. Чудя се има ли мъж, който реално може да бъде привлечен и да се възбуди от това.

# 1 464
Хора, не знам какво гледах... Ужас. Ако и първите сезони са били така, не знам как си причинявате трети път да гледате...
Според мен Силви в яда си е казала някакви неща, останалите го преекспонирана, а Милена са я дофилмирали с коментари. Което не прави дори под афект да каже такива неща ок. Ако Барбара, Христиана или Габриела ги бяха казали, тук коментарите щяха да са различни. Просто Силви не бива приемана сериозно.
Всичките са дъно. Тази вечер всички до една ме подразниха.
Пейка срещата на Надежда и Алек принципно беше хубава, личи си, че той я харесва, но за мен "Ето, останах безработна, за да те срещна" е едно драматизиране и вменяване към него, че трябва реципрочност. Магдалена се държи по подобен начин и тя.
Горджъса продължава да ми е адски противна. И не знам как може да мисли, че тази среща е била нещо специално.
Между другото, някои момичета са напълнели - Теа, Киара, Барбара, мисля и Миленка малко е качила.
Дано другата седмица не е такова дъно, че съжалих, че започнах да го гледам това предаване...

# 1 465
Ох, само не знам как накараха и Милена да участва в тая сапунка😳😲.
Аз не мога да повярвам, че тази Силви е говорила, че ще наеме някой да я пребива или залее с киселина тази другата.

Тая Кристина от къде изведнъж и дойдоха тези факсове и ги започни тия истории😂.
Тая вечер беше много смешна с физиономиите си  и как се перчеше на Силвитуу 😆.

Ох, на всеки коктейл има и много красиви рокли, аз това им гледам 🤭 Радичев ли е дизайнер на всички, знаете ли?
От всички момичета на мен Надето продължава да ми е най-симпатична и красива, макар и с корекции. Малко в профил като я снимат и изглежда странен носа, но е много нежна и има много хубави очи.

Разбра ли се тази Христиана какво ще продава? Добавки за отслабване ли или хранителни програми? Много ми е любопитно какво е измислила ? Хитра е, хванала е оборотна линия.

# 1 466
Ох, само не знам как накараха и Милена да участва в тая сапунка😳😲.
Аз не мога да повярвам, че тази Силви е говорила, че ще наеме някой да я пребива или залее с киселина тази другата.

Тая Кристина от къде изведнъж и дойдоха тези факсове и ги започни тия истории😂.
Тая вечер беше много смешна с физиономиите си  и как се перчеше на Силвитуу 😆.

Ох, на всеки коктейл има и много красиви рокли, аз това им гледам 🤭 Радичев ли е дизайнер на всички, знаете ли?
От всички момичета на мен Надето продължава да ми е най-симпатична и красива, макар и с корекции. Малко в профил като я снимат и изглежда странен носа, но е много нежна и има много хубави очи.

Разбра ли се тази Христиана какво ще продава? Добавки за отслабване ли или хранителни програми? Много ми е любопитно какво е измислила ? Хитра е, хванала е оборотна линия.

Роклите като цяло наистина са красиви, но някой път изобщо не са подходящи за конкретната жена. Пример - Барбара в сряда

# 1 467
Натрових се със скандали и простотия и ще детоксикирам с австралийските ергени!

Силви, като юрист, би трябвало да е наясно колко сериозни са тези заплахи и какви последиции би имало за нея. Надя е в правото си (с цели трима свидетели) да подаде жалба в полицията и, ако прокурор прецени, срещу Силви би могло да бъде повдигнато обвинение за заплахи. Изобщо не е шега. Не мога да повярвам, че Силви е юрист, или че е учила право изобщо, че юрист би си позволил репутационното петно да изрича подобни заплахи!

# 1 468
Аман от простотии в тоя сезон. Силви щяла да поръчва Надя! Тази ли Силви, дето като трябваше да забие пай в лицето на Тея така внимателно и лекинко и го допря за да не и причини нещо. Както беше и при играта с пайовете. Всички забиваха само Силви едва едва го постави с извинения и явно неудобство..Колко пъти някой я видя да агресира, да злобее, да одумва; да интригантства, да коментира зад гърба...да обижда..докато видяхме това недоразумение Горджъса как просташки, мутренски реагира като метна възглавницата по Милена и изръмжа " аре млъквай па ти там" и с походка на мутра се отдалечи...Просто с м изумена колко лесно хората се поддават на манипулации. Да, Силви определено има нереална самооценка но си личи от километри, че е благ човек, който и муха няма да стъпче камо ли ножове да използва или да поръчва...Игра честно и се държа достойно. И когато си тръгна всички бяха като насрани.  Видях го и в погледа на отвратителната Крисистина. Погледът и каза всичко. А тая Милена, която всички жалеха толкова много ми падна в очите. Досега се въздържах от коментари за нея но честно се чудех какво толкова я превъзнасяте. Отвратена съм.

# 1 469
Гледах промото за другия епизод. Най-накрая Теа разбра, че всички и се правят на  приятелки, но говорят зад гърба и и се подиграват. Нищо повече не е и от Силви тя. Маги веднага в Шуши груп от няма и къде, вместо да си остане самотен вълк стоически. Много бързо забрави и тя кой я  обиждаше. Като глутница вълци са - явно Теа е новата Силви.

Общи условия

Активация на акаунт