ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 164
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Силви е спряла на 17 и там ще си остане завинаги дори и като се сбръчка...
Магладена като каже "момчето" и... да той е момчето, а тя е като класната, която се влюбила в ученика си и главата и напълно изветряла. Мъжът ми има един такъв случай - негов съученик се оженил за една от учителките им, две деца имали хората и живели там щастливо някакво си време докато знаел нещо за тях. После как е продължила историята им, не се знае. Ама до днес го разправят като се съберат съученици.
И къде е проблемът със щастливото семейство не разбрах Thinking
Тези пророчески тълкувания са ми много интересни.

# 1 471
Запазвам си и аз час за преглед... Цялата история със заплахите от Силви е супер преекспонирана, извадена от контекста, ако въобще са били казани подобни неща. И идеално се допълва с акцента върху насилието над жените, дето ни представят този сезон. За Горджъса работата е ясна - медийно внимание на всяка цена. Милена ми е в групата с въпросителните, нищо не сме видяли от нея, освен трогателната история, поднесена с треперещ гласец. За сефте тази вечер се активизира и излезе от образа на жертвата. Нани пък изобщо не беше страна в случая, само накрая въздъхна уж облекчено. За мен, обаче, двете с Маги са хора на продукцията. Очаквам всичко, защото ни се струва, че продукцията много внимателно е чела дебатите за възрастта на жената, кога е момиче или не, последния влак и т.н., които си водихме след последния сезон, и се е прицелила точно там. Като съпоставка - ако в сезон 2 групата на младите и наглите беше малка и изолираната, сега е обратно. Крайния резултат е отчайващ. А Надя с тефтерчето също навежда на маниакалност.

# 1 472
  • София
Никакви вълци не са, вълците са умни животни. Групичка кокошки са, безмозъчни и невъзпитани. Нарочват някоя по-слаба и дружно я кълват.

И аз не разбрах какъв е този тефтер на Надя, дето "дори и в него" не било написано нещо си.

# 1 473

Магладена като каже "момчето" и... да той е момчето, а тя е като класната, която се влюбила в ученика си и главата и напълно изветряла. Мъжът ми има един такъв случай - негов съученик се оженил за една от учителките им, две деца имали хората и живели там щастливо някакво си време докато знаел нещо за тях. После как е продължила историята им, не се знае. Ама до днес го разправят като се съберат съученици.
Щом са били щастливи, няма значение, че ги обсъждат.
О, наистина ли! Дали, ако учителката на вашия син се ожени за него, ще смятате, че няма значение, стига да са щастливи? 🤔 Много па сте широкоскроени!

И не разбирам, защо сте издигнали Мшлена на пиедестал и смятате, че е светица ли и тя няма да се впусне никога в скандал, няма да говори глупости и няма да се държи като шашава, при положение, че тя е истински пациент на такова заведение?

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 07:36 от dia4ti

# 1 474
  • софия
Брутро, банда! След снощния зверилник най-голямото притеснение днес ми е за Дечо и Туджарката. Тази година хич не им е лесно. Де що има вълкодав ще им мине през  студиото, а те трябва да запазят самообладание и психично здраве в нормата.

# 1 475
Не че нещо, но в историята с парцала на яхтата пак имаше 4 моми дето потвърдиха лъжливата версия. Та това, че Х на брой хора казват едно нещо, не го прави обективна истина.
Там поне бе заснето, та видяхме реално. Тук не....
Което обаче НЕ попречи на отбор Габа да излъжат...и да кажат противното.

Иначе, Силви си послъга Алеко, казала го е в стаята, да, очевидно...дали в яда си, дали да се направи на интересна.

А Горджъса е двоен агент. Саботира две игри на отбора си, в полза на другия на пантерките...

Туй го написах с една ръка, че с другата нареждах Рубика си...Joy

# 1 476
Незнам Маги как диша, направо аз се задушавам като я слушам как говори на нос. Ужас..този който и е направил носа е за затвора!

# 1 477
Когато Валерия каза в лицето на Надя и пред камери, че ако иска да я нарани, ще я замеря с камъни и няма кой да я спаси, никой не обърна внимание.
Не че оправдавам Силви, ако е казала това, в което я обвиняват. Просто бие прекалено много на очи двойният аршин.

# 1 478
Много ме натовариха снощи и го спрях. Виждам, че е изпридуркал Силви, трябваше и Горджъса с нея, която спретна тази инквизиция, за да се измъкне тя от изгонване и да има още малко ефирно време. Не й била важна розата на срещата хаха айде молА.

Смятайте щом дори щастливо семейство вече с деца още е в устата на хората и се възмущават, само защото тя някогя му била учителка. Нито знаем възрастовата им разлика, нито дали той е бил малолетен, когато са започнали връзка , и дори не са спали просто, че да се възмущаваме за горкото момче... хората женени с деца и пак дразнят другите. Ми оженете сина си за някоя, която вие одобрявате да видим ще сте доволни ли, ако той е нещастен.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 08:06 от T.Valcheva

# 1 479
Бе простотия беше и похабиха Силви, вероятно не влизаше в желания образ и хоп...готово. Грозно и изкуствено беше. Но пък добре,че излезе преди повече да я окепазят. Останалите ще ги довършат съвсем.

# 1 480
  • Бургас
Сигурна съм, че Силви ги е говорила тези неща.Има хора така говорят под афект, искат да изглеждат важни и силни, да прикрият уязвимостта си, има нещо повредено.Жалко за нея, наистина е една от най-красивите жени в предаването.

Друго, което ми направи впечатление е колко добре стоят един до друг Йоана и Алек, дали наистина не са брат и сестра?  С никоя друга не си подхожда така.

Честно да си призная никак не одобрявам връзка на 28  годишен с 10г. по-голяма жена.За мен те, двете, които най-много му се слагат не са подходящи.2-3-4 години иди-доди, но 10 е много.

# 1 481
Аз гледах само началото, но Нани е страшна лигла. Голямо подскачане като зайче, мили очички и усмивки, изглежда смешно да се държи като на 15.

# 1 482
  • София
Помня, че на онази игра със сърцата и пайовете Милена даде сърце на Кристина (т. нар. Горджъс), та се зачудих защо и какво толкова е харесала в нея. После в някаква друга ситуация, когато обсъждаха нечие агресивно поведение, същата Кристина ѝ се разкрещя адски грубо без никакво основание, направо си го изкара на нея.

Горджъса просто се е хванала за Милена, защото последната е единствената в къщата, която (с извинение), е по-изпаднала от нея и й обръща някакво внимание. Милена пък е прекалено наивна и си мисли, че тази наистина й е приятелка.

# 1 483
Аз пък не виждам проблем от 10 г. разлика между партньори. Всеки има право на щастие, всеки го разбира по различен начин, и стига двамата да са наясно кой какво предлага и да са ок, драмата е излишна. Отделно от случаите около мен, че и аз в това число (по класическата схема, където мъжът е по-големият), забелязвам само положителни промени у по-младия партньор. Другото е ала-бала, какво ще кажат хората.

# 1 484
Милена забрави кога Горджъса й крещя "аре млъквай и ти", тогава Силви изобщо не се включи в скандалите. А сега Милена дори се притеснила за ножове и за живота си ! Силви явно не искаше да се обяснява пред камерите, но вече й бяха скроили шапката и трябваше да каже, че е било в момент на афект и не точно с тези думи.. не знам не си го представям как го е казала, не ми се вярва да е било сериозно, супер много пресолиха манджата и то на коктейла, а не преди това! СлучАеност? Включването на Милена към одата беше доста разочароващо.

Общи условия

Активация на акаунт