ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 153
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 485
Не че нещо, но в историята с парцала на яхтата пак имаше 4 моми дето потвърдиха лъжливата версия. Та това, че Х на брой хора казват едно нещо, не го прави обективна истина.
Там поне бе заснето, та видяхме реално. Тук не....
Което обаче НЕ попречи на отбор Габа да излъжат...и да кажат противното.

Иначе, Силви си послъга Алеко, казала го е в стаята, да, очевидно...дали в яда си, дали да се направи на интересна.

А Горджъса е двоен агент. Саботира две игри на отбора си, в полза на другия на пантерките...

Туй го написах с една ръка, че с другата нареждах Рубика си...Joy
я
Хващай хармониката с другата. 😁

# 1 486
Не мога да си обясня омаловажаването на тези думи от страна на Силви в темата. Колкото и да е противна Горджъса, не е нормално в рамките на три часа да описваш как ще наемеш хора СЛЕД предаването, за да чупят крака и глави, а след това да отричаш пред трите момичета, пред които си ги говорил тези неща. Освен това и до ден днешен никой не комуникира с това момиче, така че едва ли е било театър. Нещата там въобще не са ок. Стана ми забавно как Барбарун вика страх ме е от нея, а когато Силви я обиди преди, се набираше на дивана и викаше ти не знаеш с кого се захващаш Joy

# 1 487
Стана ми забавно как Барбарун вика страх ме е от нея, а когато Силви я обиди преди, се набираше на дивана и викаше ти не знаеш с кого се захващаш Joy
Именно, затова изглежда като сценарий. Ние не сме чули какво е казала Силви, но видяхме поведението на Горджъса, затова коментираме нея, а тя яко преекспонира и пресоли манджата. Ако е било истина точно така както го описват защо Силви ще иска да ги съди за клевета?

# 1 488
  • София
Разбира се, че не са нормални тези приказки. Просто човекът, който ги предава, е изключително ненадежден, и това поставя някаква степен на съмнение. Приказките на Барбара, Габа и Валерия, които също говореха за саморазправа, хвърляне на камъни и подобни, са същата работа, просто тях ги чухме от първо лице.

# 1 489
Е то и Силвия тука отнесе диагнозите, защото Кристина и Милена (най-вече) така казаха (в предаването със сценарий). А че Силви е аутсайдер се видя от началото. Театрото обяснява и липсата на последваща комуникация, но не и от чия страна идва отказът за нея.

# 1 490
В предишния конфликт бях на страната на Силви,че ми беше жал всички с/у един,но този път..сори,ама.. не разбирам как тук някой може да я оправдава в този случай.Сигурна съм,че е казала тези неща,защото после когато Алек и каза ''погледни ме в очите и ми кажи истината'' тя отговори '' казала съм на играта бла-бла,после като се прибрах не съм говорила с Надя'' ,а никой не е казвал,че е говорила С нея ,а ЗА нея. Т.е. каза истината,ама не баш.В яда си човек може да каже много неща,ама чак пък киселини,биячи и нз си к'во.. То и аз не бих искала да спя с такъв човек в една стая,камо ли легло.Жалко,че няма камери 24/7.Алек така или иначе нямаше никакъв интерес към Силви и тя само му се молеше за внимание на всяка роза или коктейл ,а той я игнорираше напълно,чак когато му се оплака нямаше избор вече Grinning
Играта със зарчето ми беше интересна,много жалко,че не я дадоха цялата,а бяха рязали.Предпочитам да гледам нея,отколкото психо драми Grinning
Маги и Надежда са ми много неприятни за гледане вече,то бива да се правят на малки момиченца,ама прекаляват,даже по-младите там не се държат така.Абе изкуствено ми е,кринджаво.Като визия също не ми харесват изобщо,не знам защо толкова народ се захласна по тях ,както и Алек.

# 1 491
Не зная чие монотонно нареждане ме дразни повече - на Горджъса или на Милена. Първата е толкова анти с напъните си да е под прожекторите, втората пък с ролята на плачливо говорещ храст. Маги и Надежда обсъждаме, че по-стари от Алек, аууу, скандал!, ами Милена и от тях по-голяма, но нея я жалим в случая. Нали и тя е влязла заради любовта, а не с кауза за нещастно детство.
Права е Тета, като каза, че на четири кошаревски свидетелки от яхтата повярваха, че са вършели шегички на гърба на Надя, а не гавра, че сега ли няма три да се кълнат, че Силвия ги уплашила смъртно.
Горджъса би се уплашила единствено в тоя живот муцуната и да не е на фокус в някое риалити, иначе е перде с фантазия. С каква методичност прибираше ножовете, обяснявайки възможните апокалиптични последици, които тя предотврати...Много се вживя в ролята на изобличителка и спасителка на света. Милена е толкова лабилна, че не и вярвам изобщо, а и всяко възпроизводство на ситуация е с лична интерпретация.
Силвето цял месец разхвърля високопарни слова за себе си,и да е казала нещо в посока саморазправа, пак ще е в този стил. Но защо предаването не ги излъчи тези страхотии,най -пиперливият изказ с размахването на пръст към Надя само показаха. Иначе и камъни/Валерия/, и бой и удряне по веднъж/Габи,Барбара/ излъчиха, защо скриха най-пикантното уж от Силви!? Евтин, скалъпен сценарий с последвало типичното кокоше кудкудякане.

# 1 492
Не е ясно за каква адвокатска кантора работи Силви или изобщо какво работи като юрист. Последните събития в държавата показаха, че всичко е възможно и в тези среди. Имам предвид, че прекалено конкретно беше казала (по думите на Кристина), че ще наеме някой циганин за да ... Явно такива неща все още се случват и „красавицата“ ги разбира тези работи.
От друга страна не си представям някой да подготви Милена толкова добре да изрича лъжа след лъжа, без да ѝ мигне окото.

# 1 493
  • тук и там
Силвито е говорила тези работи, къде заради афект, или да изкара напрежението, та дори и да се прави на интересна. Наистина е вярвала,че говори тези неща пред приятелки, и е очаквала всичко което са говорили в стаята да си остане там.Много кофти, и доста наивно да вярва  в приятелството точно там.Нереална оценка на ситуацията-да смята Милена и Горджиса за приятелки. Те пък , от своя страна, преувеличиха и я изправиха пред другарски съд, без всякакви угризения.Избягвах да коментирам Милена до сега, заради очевидните и психически проблеми,но грозно се получи.Някак неудобно ми е да коментирам човек, който си въобразява  някакви неща за романтика и бъдеще с някакъв капитан на туристически кораб, който е поканил две туристки при него, да наблюдават пътуването .Преполагам се случва при всяко пътуване, но с различни туристи.Та толкова за Милена и  адекватната и оценка на всякакви ситуации(включително с тази със Силви).Горджъс, от своя страна-си действа съвсем адекватно,иначе щеше тя да излезе още същата вечер, та трябваше да измисли нещо и да отклони вниманието в друга посока..Крайно антипатична ми е за гледане.

# 1 494
И при трите (Кристина, Милена, Силвия) се наблюдава някаква патология. При Силви ми се вижда най-сериозно, като тук нямам предвид темата на снощната разправия. Държанието и е нелепо, също като смеха и самочувствието и, та в тази връзка я виждам като завършен социопат. Горджъса и тя като нея е от съвсем друга вселена и няма никаква връзка с реалния живот. Миленка ми е неудобно да я коментирам, тя много се плаши от Силви, макар да се плаши и като задуха вятър, но пък за сметка на това прекарва цялото си време там с нея, не я разбирам, но и тя самата май не винаги се разбира. Ясно е, че и тази драма е скалъпена от всякъде и останалите участнички го приеха на шега, дори потенциалната жертва - Надя.

# 1 495
  • Бургас
Очевидно Силви не работи нещо съществено, иначе през акъла нямаше да й мине да ходи в туй шоу, диплома на юрист в наши дни почти всеки може да вземе, без много усилия, а в някои университетчета- даже и без присъствие

# 1 496
Мисля, че прекалено се концентрирахме тук да идеализираме Милена предварително.
И в случая не опират нещата до честност, а до обективност.

# 1 497
Не мога да си обясня омаловажаването на тези думи от страна на Силви в темата. Колкото и да е противна Горджъса, не е нормално в рамките на три часа да описваш как ще наемеш хора СЛЕД предаването, за да чупят крака и глави, а след това да отричаш пред трите момичета, пред които си ги говорил тези неща. Освен това и до ден днешен никой не комуникира с това момиче, така че едва ли е било театър. Нещата там въобще не са ок. Стана ми забавно как Барбарун вика страх ме е от нея, а когато Силви я обиди преди, се набираше на дивана и викаше ти не знаеш с кого се захващаш Joy
Аз друго се чудя, ако наистина е имало такива заплахи и момичетата ги в било страх за живота си, защо не са изкарали Силви с охрана или пък директна елиминация без церемония. Защо трябва да се стига до Сашко, който да реши. Странно ми се вижда.

# 1 498
Натрових се със скандали и простотия и ще детоксикирам с австралийските ергени!

Силви, като юрист, би трябвало да е наясно колко сериозни са тези заплахи и какви последиции би имало за нея. Надя е в правото си (с цели трима свидетели) да подаде жалба в полицията и, ако прокурор прецени, срещу Силви би могло да бъде повдигнато обвинение за заплахи. Изобщо не е шега. Не мога да повярвам, че Силви е юрист, или че е учила право изобщо, че юрист би си позволил репутационното петно да изрича подобни заплахи!
Bizzie, като колега на Силви само мога да се повторя, че дипломата по право не означава нито, че си умен, нито че си грамотен, камо ли, че си си добър юрист. А юрист, който се изтъква колко е умен и образован не ми го хвали, в юридическите факултети вече се влиза с тройки и четворки...Но си права, странно е да не знае основни неща щом е взела държавните изпити, че и правоспособност, за да се нарича "юхист".

# 1 499
Милена обаче като го разказваше този случай с капитана, си личеше, че до някаква степен се самоиронизира и не страда много от разВРАТА на събитята. Явно просто е решила да се пробва, пък каквото стане-стане. Ей така заради авантюрата. Но не изглежда като да си го слага кой знае колко. Силвия според мен е способна на такива заплахи. Горгонджъса не блетси с акъл и красота, но има чувство за справедливост. Това се видя от историята с Габи, когато искаше да е на 100% сигурна, преди да се настрои срещу нея.
А Силви Надя или Надежда е заплашвала, че още не мога да стигна до вчерашния епизод?

Общи условия

Активация на акаунт