ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 089
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Сигурна съм, че продукцията има най-малкото аудиозаписи на случилото се, и можеше да ги пуснат. Ама не, да има загадка и съспенс!! Money
Аз не се съмнявам, че Силвито е дрънкала дивотии, и че е било натоварващо да я слушаш. Но драматичният кръжок в действие на коктейла крайно ме изнерви. Мразя ситуации "всички срещу един".

# 1 501
Ама ние от къде знаем, че са преувеличили спрямо Силви? Присъствали ли сме на разговора им? Нещо съм изпуснала.

Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Много ми е стряскащо колко много хора защитават Силви, защото просто другите не са им симпатични и тия думи били преувеличени. То затова има толкова много насилие в нашето общество, ей заради такива неща. Някой ще се оплаче от заплаха и ще му казваме - преувеличаваш. И накрая бам. Направо настръхвам. А, тук главно жени коментират. Потресаващо.

# 1 502
Убедена съм, че Силви е казала тези неща, тя директно не ги отрече. Чисто измъкване и извъртане си бяха нейните отговори, без значение колко бяха преекспонирани от другата страна. По-притеснителното е, че при нея отклоненията от нормата са сериозни, отколкото на останалата част поне засега. Ако Алек оцелее, верно, трябва да му дадат диплома. Маги "направо изби рибата"   с фиксацията върху себе си  - "съществувам само аз и аз съм най-важната" почти като на Силви вярванията, че "аз съм единствена прекрасна жена, но Алек направи грешен избор. Положението е трагедия.

# 1 503
blindstar, извинявам се, ама по твойта логика отдавна трябваше да съм влязла в затвора или психиатрията. Словесно през ден организирам атентати, убила съм по някой комшия или родител от училището, закопала съм четвърт от съгражданите си, пък децата са пребити и със счупени глави. Сигурно имам проблеми с гнева...

# 1 504
Христина или някой друг беше коментирал, че Силви в къщата много псувала. Идеята беше, че за пред камерите си слага маска и е една, а без камери става зловеща и както Милена се изрази става демон.

# 1 505
Скандална е не възрастта на двете каки, а държанието им. Инфантилни лигли, които се правят на малки момиченца. Досадно и жалко е това поведение, особено за такива жени, които дадоха заявка за класа и стил... Дори "пантерките" не се държат по този начин.
Неудобно и срамно ми е да ги гледам.

Не зная чие монотонно нареждане ме дразни повече - на Горджъса или на Милена. Първата е толкова анти с напъните си да е под прожекторите, втората пък с ролята на плачливо говорещ храст. Маги и Надежда обсъждаме, че по-стари от Алек, аууу, скандал!, ами Милена и от тях по-голяма, но нея я жалим в случая. Нали и тя е влязла заради любовта, а не с кауза за нещастно детство.
Права е Тета, като каза, че на четири кошаревски свидетелки от яхтата повярваха, че са вършели шегички на гърба на Надя, а не гавра, че сега ли няма три да се кълнат, че Силвия ги уплашила смъртно.
Горджъса би се уплашила единствено в тоя живот муцуната и да не е на фокус в някое риалити, иначе е перде с фантазия. С каква методичност прибираше ножовете, обяснявайки възможните апокалиптични последици, които тя предотврати...Много се вживя в ролята на изобличителка и спасителка на света. Милена е толкова лабилна, че не и вярвам изобщо, а и всяко възпроизводство на ситуация е с лична интерпретация.
Силвето цял месец разхвърля високопарни слова за себе си,и да е казала нещо в посока саморазправа, пак ще е в този стил. Но защо предаването не ги излъчи тези страхотии,най -пиперливият изказ с размахването на пръст към Надя само показаха. Иначе и камъни/Валерия/, и бой и удряне по веднъж/Габи,Барбара/ излъчиха, защо скриха най-пикантното уж от Силви!? Евтин, скалъпен сценарий с последвало типичното кокоше кудкудякане.

# 1 506
Ама ние от къде знаем, че са преувеличили спрямо Силви? Присъствали ли сме на разговора им? Нещо съм изпуснала.

Ако някой стои и говори пред вас, че ще поръча да счупят ръцете, краката и главата на някого, ще го залее с киселина и т.н., вие няма да реагирате ли? Сериозно ли? Това, че Горджъса не е симпатична, не означава, че лъже. Това, че Милена е странна птица - също. Плюс Надежда потвърди всичко.

Много ми е стряскащо колко много хора защитават Силви, защото просто другите не са им симпатични и тия думи били преувеличени. То затова има толкова много насилие в нашето общество, ей заради такива неща. Някой ще се оплаче от заплаха и ще му казваме - преувеличаваш. И накрая бам. Направо настръхвам. А, тук главно жени коментират. Потресаващо.
Аз друго се чудя, ако е вярно защо се разиграва като евтин сеир, а не се намеси продукция и не изхвърли Силви директно. Въобще при кастингите, ако са забелязали подобни характеристики у нея защо са я избрали да живее с куп други момичета.

# 1 507

Аз друго се чудя, ако е вярно защо се разиграва като евтин сеир, а не се намеси продукция и не изхвърли Силви директно. Въобще при кастингите, ако са забелязали подобни характеристики у нея защо са я избрали да живее с куп други момичета.

Аз се замислих, че нямат микрофони по стаите. Нямаше да пропуснат и за миг да не пуснат как се е вихрила Силви, ако имаха. За още по-голямо зрелище и сеир.

# 1 508
Сега разбрах, защо Ани Владимирова са я наели от Продукцията. Казали са й да подбере само кукувички. Перфектно се е справила. Една нормална няма в този психодиспансер и така трябва да бъде. Нормални хора, там нямат място, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш, налЕ...? Съмнявам се и в Сашко, все пак и той през Ани Владимирова е минал вероятно. Сега си обяснявам инфантилния му смях с широко отворена уста....

# 1 509
Аз си ги говоря тези неща. Но не като заплаха към някои лично, с изключение на децата, разбира се. И?

В този ред на мисли много стават жертва и на нечие его, но не се фокусираме върху това, нали?

# 1 510
Едно е да подметнеш веднъж някаква реплика за човек, на когото си ядосан, съвсем друго е часове наред да описваш графично какво ще му направиш. Някои от заплахите на Силви даже не могат да се ползват като изрази, например това с киселината - направо си е чиста заплаха.
Няма запис, защото не снимат 24/7, а вероятно и не са с микрофоните постоянно. Както с боя на Теодора и Симона миналата година (писъкът не беше от тях, а беше добавен после).

За мен не е нормално да защитавате Силви, след като очевидно лъже. Невинаги, когато всички са срещу теб, те се наговарят - понякога вината е в теб.

# 1 511
Сега разбрах, защо Ани Владимирова са я наели от Продукцията. Казали са й да подбере само кукувички. Перфектно се е справила. Една нормална няма в този психодиспансер и така трябва да бъде. Нормални хора, там нямат място, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш, налЕ...? Съмнявам се и в Сашко, все пак и той през Ани Владимирова е минал вероятно. Сега си обяснявам инфантилния му смях с широко отворена уста....
Това не е ли неетично? Ако е присъствала при подбора и е одобрила участничките... И преди не я харесвах, но вече тотално се срина в очите ми.

# 1 512
  • Пловдив
Оставям това тук Grinning Много добра имитация на Маги. В профила на мацката има видеа- пародии и на другите момичета.

https://vm.tiktok.com/ZGeajBpEw/

# 1 513
  • София
Т е а т ъ р. Това гледаме.
Това не е истинско риалити. Това е сериал с елементи на риалити. Виждаме каквото ни показват. Специално върнах да видя пая в лицето на Валерия.

И тук, вече почистена, но с мокър потник.

А показаха ли ни го? Не. Защо? Защото искат фокусът да е другаде или не се връзва с някоя сюжетна линия.

А помните ли вчера гласът зад кадър на Милена, как всички сядат, гледат и представлението започва, вмъкнато насред обсъждането на Маги, а после се оказа, че коментарът е бил за изпълненията на Тея.

Също ми направи впечатление подигравателния тон на Силви по време на синхрон, докато обяснява как тя е най и се смее, сякаш имитира и пародира някоя друга, но ние не знаем дали говори наистина за себе си или само преповтаря нечии думи.

Кукувица си е Силви, ама и режисурата и монтажът са пошли и евтини.

# 1 514
  • Бургас
Силви е завършен социопат, от продукцията са били много наясно какво може да очакват.

Общи условия

Активация на акаунт