ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 188
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
В ИВ участниците са нон стоп с микрофоните, даже и в леглата. Тук да им оставят повече лично пространство?!

# 1 516
Естествено, че не е имало реална заплаха. Просто при такава пълна изолация влизаш във филма и всички чувства и усещания са преекспонирани. Което е целта на продукцията.

Не мога да си обясня омаловажаването на тези думи от страна на Силви в темата. Колкото и да е противна Горджъса, не е нормално в рамките на три часа да описваш как ще наемеш хора СЛЕД предаването, за да чупят крака и глави, а след това да отричаш пред трите момичета, пред които си ги говорил тези неща. Освен това и до ден днешен никой не комуникира с това момиче, така че едва ли е било театър. Нещата там въобще не са ок. Стана ми забавно как Барбарун вика страх ме е от нея, а когато Силви я обиди преди, се набираше на дивана и викаше ти не знаеш с кого се захващаш Joy
Аз друго се чудя, ако наистина е имало такива заплахи и момичетата ги в било страх за живота си, защо не са изкарали Силви с охрана или пък директна елиминация без церемония. Защо трябва да се стига до Сашко, който да реши. Странно ми се вижда.

# 1 517
Не,повече ги режисират.Нали трябва да извадят от контекста само скандалните неща!И ние си мислим,че гледаме предаване за любов.Дръжки! Joy
В ИВ участниците са нон стоп с микрофоните, даже и в леглата. Тук да им оставят повече лично пространство?!

# 1 518
Ще ми се да има продължение на хоръра и чат-пат да се чува хармониката от нищото. Я на някоя церемония, я на някой коктейл или среща🤣

# 1 519
Естествено, че не е имало реална заплаха. Просто при такава пълна изолация влизаш във филма и всички чувства и усещания са преекспонирани. Което е целта на продукцията.

Не мога да си обясня омаловажаването на тези думи от страна на Силви в темата. Колкото и да е противна Горджъса, не е нормално в рамките на три часа да описваш как ще наемеш хора СЛЕД предаването, за да чупят крака и глави, а след това да отричаш пред трите момичета, пред които си ги говорил тези неща. Освен това и до ден днешен никой не комуникира с това момиче, така че едва ли е било театър. Нещата там въобще не са ок. Стана ми забавно как Барбарун вика страх ме е от нея, а когато Силви я обиди преди, се набираше на дивана и викаше ти не знаеш с кого се захващаш Joy
Аз друго се чудя, ако наистина е имало такива заплахи и момичетата ги в било страх за живота си, защо не са изкарали Силви с охрана или пък директна елиминация без церемония. Защо трябва да се стига до Сашко, който да реши. Странно ми се вижда.

За да се стигне до охрана и принудително отстраняване трябва да има физическа саморазправа. В стаите си нямат микрофони, затова не са я хванали какво говори от продукцията. Нямаше да пропуснат да го пуснат, ако имаше такъв запис.

# 1 520
Милена обаче като го разказваше този случай с капитана, си личеше, че до някаква степен се самоиронизира и не страда много от разВРАТА на събитята. Явно просто е решила да се пробва, пък каквото стане-стане. Ей така заради авантюрата. Но не изглежда като да си го слага кой знае колко. Силвия според мен е способна на такива заплахи. Горгонджъса не блетси с акъл и красота, но има чувство за справедливост. Това се видя от историята с Габи, когато искаше да е на 100% сигурна, преди да се настрои срещу нея.
А Силви Надя или Надежда е заплашвала, че още не мога да стигна до вчерашния епизод?
Мдааа, изненадата на епизода - Милена!
До скоро ми беше неудобно да я гледам на екрана, защото я съжалявах и виждах как жените там й се подиграват зад гърба, но снощи прекали и тя с развяването на прословутите думи на Силвия под път и над път и с паническия си страх за собствения си живот и този на Надя, а и я виж ти как гласчето вече не трепери, а се извисява в къщата...
Историята на Милена с капитана  беше презентирана на Алек от самата нея с думи в смисъл на: "Ето, виж, и аз имам скандални истории", даже не спря цяла вечер да говори на срещата им само за това като се хихикаше доволно на собствените си приключения и смелост да захвърли всичко в името на корабната любов с капитана. Още тук тя потвърди образа си на човек (голям човек над 40 г.!), който има доста дефицити, за погледа й не говоря, бррр. Не знам защо повечето в къщата като няма какво да кажат за нея, все повтарят, че е много мила, добра и сууупер интелигентна. Пак казвам, неудобно ми е да поставям диагнози, но мястото на Милена не е в този или в какъвто и да било телевизионен формат. Чак се чудя какво би могло да стане с нея като прочете всички коментари за себе си. Иначе не мисля, че е злобна, лоша, отмъстителна или нещо такова, просто е толкова неопитна и уязвима, че лесно се превръща в играчка в ръцете на по-обиграните моми. А и хубаво й беше да бъде най-сетне част от групата на "готините" поне за една вечер. Но Милена снощи си свърши работата и според мен и тя, и Горджъс отново ще са аут от като придворни на четворката.

# 1 521
Сега разбрах, защо Ани Владимирова са я наели от Продукцията. Казали са й да подбере само кукувички. Перфектно се е справила. Една нормална няма в този психодиспансер и така трябва да бъде. Нормални хора, там нямат място, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш, налЕ...? Съмнявам се и в Сашко, все пак и той през Ани Владимирова е минал вероятно. Сега си обяснявам инфантилния му смях с широко отворена уста....
Дали Ани или друг, психолог винаги има в такова шоу, представи си главната героиня да не иска да играе повече, как ще трябва да я молят.
Нямало е голям избор, сигурно, на кастингите, прибрала е това, което може да се дава по телевизията, което може да говори. Евала, че поне по фигура ги е докарала.

# 1 522

Ами това си е пак бая работа, някой да поставя техника, пък после да прослушва, реже и монтира записи. С подобна спестовна продукция - дали ще има кой да се занимава. Мисля, че и без това не наблягат особено на спонтанните реакции и разговори.

# 1 523
Режисират ги, разбира се. Само дето не влязоха с Магдалена в тоалетната да й снимат реакцията след откраднатата среща, обаче от Силвия няма материал. Защото в действията й и думите пред камера няма сеир, а само в екранния образ. Стана досадно напориста, в същото време безинтересна и падна в продължението на "всички срещи един". Да, навярно е изкарала словесно, чрез закани, насъбраната емоция, ама чак пък толкова... Кой свидетел, кой не, всичко треперело от страх. Хайде, стига глупости.
Иначе се радвам, че има толкова фини дами тук във форума. Винаги морално и ПРАВИЛНО ориентирани, които не заплашват, не мислят лоши работи. Сигурна съм, че не се ядосвате, не псувате и стоичковата ви е напълно чужда 😄

# 1 524
Офф, защо Силви отклонявала и не си признала. А защо когато арестуват някого му четат правата и първото, което казват е "имате право да мълчите и т.н". Защо ли? Защото ако каже "Да, казах го НО не на сериозно, а на майтап .." после много удобно всичко след НО-то да изчезне и да остане само "Да, казах го". Още повече след като видя как я изпортиха и наклеветиха може всичко да очаква. А Милена не е много ясно от кого точно я е било страх, дали от Силвия или от Кристина, която веднъж вече и се озъби и замери с възглавницата, та...не бих се учудила ако Милена по-скоро от страх от нея се е съгласила да участва в оклеветяването. За псуването пак излезе от Горджъса, която явно и тук се упражнява да пише хорър сценарии...

# 1 525
След като вече прочетох всичко изкоментирано тук, и даже и аз коментирах, май вече не виждам смисъл да губя време в гледане на пропуснатите епизоди Satisfied

# 1 526
Е не, Милена говорещо храстче, вие ме разбивате Joy . Според мен омаловажаваме казаното, защото дойде too much Силви да я представят в такъв образ цял епизод, колкото и да има нещо сбъркано, но най вече защото Gorgeus-а е толкова мега противна, че и един социопат по-скоро би ми бил симпатичен, а според мен най голямата лъжа е че е горджъс е 27-годишна Grin

# 1 527
Кръв са лей, глави хвърчат. Метлите се преплитат в бой и зверски крясъци. Сатанински пламъци обхванали имението. Сал кака Мага вперила жаден поглед в невръстното Саше се облизва и точи брекетите. Вижда го сервиран топъл за вечеря на нейната маса и ич не и дреме за апокалипсиса и как 12те му конника галопират през глава около нея.
СлаБе, защо ме караш да цвиля от смях по нощите? LaughingLaughingLaughing
ПП: Много точно казано.
Слабе, пиши по-често, моля те! Grinning Grinning LaughingLaughing

# 1 528
След като вече прочетох всичко изкоментирано тук, и даже и аз коментирах, май вече не виждам смисъл да губя време в гледане на пропуснатите епизоди Satisfied
Само гледай през деня и да не правиш грешката като мен до 1-2 след полунощ да приключа с епизода барабар с хармониката и след това да сънувам кошмари. 😂😂😂

# 1 529
Сто процента съм убедена, че Милена е имала история с капитана единствено във фантазиите си.
Ако я е погледнал веднъж-дваж, и това вече е ѝ дало повод да го наблюдава тя и оттам насетне си е съчинила всичко.
Любовната история иска време, за да се развие, а и място, където да се осъществи.
Най-дългите речни екскурзии са от порядъка на 9-10 дни.
Милена, нали с най-атрактивен вид като жена, капитанът я мярнал още първия ден и оттам насетне любовно преследване по каютите.
Щото е нямало сигурно по-интересни и лесни мацки за речни авантюри.
Абсолютни фантазии са това според мен.
Милена съчетава две героини в едно - Зори Джи/по отношение на квалификации и нуждата да ги изтъква/ и Елвира/ с нейната девственост и желанието час по-скоро да се отърве от нея/.

Общи условия

Активация на акаунт