ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 056
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 800
Много я дъвчем тази Силви. На мен вече не ми е интересна.

Коя мислите, че Сашето харесва наистина?
Надежда, но може да не е лъжица за неговата уста.

# 1 801
Аз лично не защитавам Силви, а казвам, че другите не са по-добри от нея! Надя постъпи несправедливо с нея, нормално е да се ядоса. А това с чупенето и наемането нали не го приемате на сериозно?! Може досадно да се повтарям, но изолацията на един човек от колектива се нарича дискриминация и в държавата, в която живея тя се наказва със закон. Като са имали опасения, да са извикали полиция, а те я изолираха и нападнаха като лешояди! И за какво?! За да изпъкне Горджъса, която вероятно в е подклаждала предната вечер да говори!

# 1 802
Аз лично не защитавам Силви, а казвам, че другите не са по-добри от нея! Надя постъпи несправедливо с нея, нормално е да се ядоса. А това с чупенето и наемането нали не го приемате на сериозно?! Може досадно да се повтарям, но изолацията на един човек от колектива се нарича дискриминация и в държавата, в която живея тя се наказва със закон. Като са имали опасения, да са извикали полиция, а те я изолираха и нападнаха като лешояди! И за какво?! За да изпъкне Горджъса, която вероятно в е подклаждала предната вечер да говори!
И как е постъпила несправедливо? Това е една игра, всяка иска да отиде на среща с него.

# 1 803
  • София
Аз лично очаквах повече от Силви, с нейните претенции за класа, образование и какво ли още не, а то поредното неграмотно момиче. Теа ако е на 22 ноември би трябвало да е зодия стрелец, аз съм на 21 ноември и съм скорпион до мозъка на костите си. Тя клони към стрелец, те са такива артистични, екстровертни.

# 1 804
Много ми е интересна Силвиту с едно нещо.
Вярвала в Господ, но една свещ не я дадоха да запали в черква.
Но толкова е вярваща, че от голямата вяра хванала картите и "гледа" в бъдещето.
Сигурно и в миналото се "разхожда".
Християнството, а в частност и православието се отнася много зле към гадателството от всякакъв тип.
Та в какво вярва Силвиту се питам аз? Thinking
То в имението черква до черква....

# 1 805
Аз си мислех дали пък цирка снощи не е бил от отчаяние спрямо поведението на
Силви. Те и преди това бяха наскачали срещу нея,тя със сигурност не си е променила дължанието и ако е продължила да дразни всички, а продуцията заради сеира не се намесва,останалите какви опции имат ? Единствено им е останало да повдигнат въпроса на някой коктейл (защото няма как да изрежат целия коктейл)  и ползват заканите на Силви за да се усетят господата продуценти ,че нещата ескалират. Горджъса понеже няма акъл да се сети сама, някоя хитруша й е подшушнала да вдигне панаир насред коктейла,продукцията няма избор и решава да изгони Силви...
Естествено само си разсъждавам, но като знам кои са продуцентите, няма да се учудя момичетата да са се оплаквали от Силви ,а онези да са я оставили да се вихри за сеира

# 1 806
Ха сега, де – как да разберем коя харесва Сашето, като той говори едни и същи неща на всички. Снощи няколко момичета бяха абсолютно убедени, че гледа тях и иска да им каже нещо с поглед. И малкото нормални участнички ще психясат, докато се борят за него. Все едно, че е последния мъж на планетата.

# 1 807
Аз също мисля, че са се оплакали на продукцията, а продукцията е накарала съквартирантките да разиграят сценки на коктейла. Но Горджъса просто е ужасна и дразни. Толкова ме дразни, че ако ще ужасната Барбара да беше захапала, пак щях да съм на страната на Барбара, а не на Горгойлджъса.
Силви си е особена. Дали е способна на насилие не знам.

# 1 808

Според мен Маги.

# 1 809
Чувства се съвсем сама , напълно несправедливо обвинявана за всичко и във всичко което им хрумни на булитата(пример : ухапа ме пчела , Силви е виновна. ) И си фантазира , в момент на афект за армия от с*игани, които ще отмъстят за нея.
Наистина ли нормализираме такова поведение? Гаранция, че почти всеки човек тук е имал периоди в живота си, в които се е чувствал абсолютно сам срещу всички, обиден, наранен и унизен. И пак гаранция, че мнозинството никога не са си фантазирали за ц*гани с киселини. По-плашещото е, че покрай стаж / работа най-вероятно е попадала на такива случаи - дали осакатени от насилие хора или пък самите насилници. И явно не вижда нищо нередно. Дори не ми се коментира повече, оправдаваме едно изключително грозно и опасно поведение.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:50 от Lilly_85

# 1 810
  • here and now

Харесва му играта. На всички казва едно и също.
Но доста добре му се получава на момчето.

# 1 811
Ей сега ще дофтаса бандата на Виктория и ще ти обяснят, колко много се обичат. 🤣🤣
Дааа, и точно вчера са ги видели в един мол, заедно са, че как.

# 1 812

Аз мисля, че му харесват Катето и Валерия, а вече има чувства към Маги и Надежда. Според мен ще избере Маги, но като се има в предвид, че миналия сезон бях убедена, че Генчо ще избере Микаела, не бих заложила на тези си усещания.

# 1 813
Скрит текст:
Християнството, а в частност и православието се отнася много зле към гадателството от всякакъв тип.
Който иска търси начин, който не иска търси причина.
Снимките са в Гърция, а там черкви да искаш.

# 1 814
Скрит текст:
Който иска търси начин, който не иска търси причина.
Снимките са в Гърция, а там черкви да искаш.

Предполагам, че им е забранено да напускат имението, тъй че няма как Силви да ходи да търси черква.

Аз минавам само да кажа, че съм отвратена от поведението на всички и просто се вижда как падат маските на всяка една. Освен това, разбирам, че трябва да става шоу, но да се целуваш с по няколко момичета една след друга ми е леко гротескно.

Общи условия

Активация на акаунт