ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 057
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 905
Не кой знае какви лагери. Това ще го дъвчем най-много до следващия епизод.

Гаджето на Неделчо коментира последния епизод в НадкасТ.
Доста влюбено е гледа! Браво! Поне нещо позитивно от това предаване. 😊

# 1 906
  • Plovdiv
Единственото хубаво, което мога да кажа за Силви  е че е първата в този сезон, която ни раздели на лагери Grinning
Интелекта не ѝ го видях, красотата една нафталинена…

и на мен ми е много ретро,чак се чудя младо момиче като нея в кой свят живее,къде живее,не се ли оглежда наоколо,малко като кон с капаци.. живее си в балонче

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 11:44 от Penelope77

# 1 907
Милена сама се оценява като родена да живее в средновековието. Иначе ми прави впечатление, че на някои ситуации реагира с лека усмивчица и съзаклятнически погледи. Определено не е толкова наивна.

# 1 908
Що за неадекватност някой да говори за Силви, а насреща му да се подскача с - "ами Горджъса?" Горджъса също не е нормален и аз не виждам дори един човек, който да я харесва, но това няма нищо общо със социапатията на Силви! И ако още някой ревне как се мятали диагнози, моля да погледне поне в уики какво е социопатия и да намери поне една точка, на която Силви не отговаря. Ако не ви харесва уики, прочетете колкото си искате произволни статии и пак търсете прилики и разлики.

Нямаш право да коментираш по този начин мнението на други потребители!

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 11:49 от Анонимен

# 1 909
  • Plovdiv
Ооо съсигурност не е изобщо наивна,колкото и да се прикрива ,видях колко добре улавя ситуациите и как добре ги анализира,но ....аз като цяло не харесвам такива хора...по принцип...и не мисля ,че е толкова добра колкто се описва..
дааа и аз забелязах усмивчиците и съзаклятническите погледи

# 1 910
  • Варна
На Силви ми харесват само очите и то като са ги гримирали, с лек молив и сенки.

На синхроните, където е без професионален грим, ми е толкова ретро, точно нафталинена, като стилът й на обличане подсилва ефекта.

Косата й ми беше харесала като я бяха изправили. Естествената й коса не ми харесва, защото й придава вид на самодива.

Ма, тя си е самодива 😂😂😂

Потрисам се от коса до кръста, без значение естествена или екстеншъни.

# 1 911
Трябва да се замислят бюти брандовете за нови слогани. Така де, освен в различни цветове и форми, красотата върви и с нафталин... 😄

# 1 912
  • Plovdiv
аз мисля, че и затова я отбягват,защото виждат ,че не е в час...

# 1 913
  • София
Извинете, ама ми стана смешно как като прочетем някоя и друга статия в Уики, и можем да поставяме диагнози Grinning. Това психиатрите и психолозите много глупави хора, как не са се сетили да четат в Гугъл, ами учат с години!
За да не се емне някой пак да ми се кара, че защитавам Силви, не - просто обичам точността на изразяване и в случая бих казала, че да, тя се държи като социопат. Но да се изказвам като професионалист - ще се въздържа.

Google76, съгласна съм с всяка дума, която си написала!

# 1 914
Мерилото на Теа за личността на един човек са качени снимки в инстаграм профила му.😆 Освен това жената коментира на страницата на Ергенът. Явно Теа е тази, която следи кой какво пише и дали я харесват.

Оф, Елена...интелектуалката..

# 1 915
Силвиту не е намерила смелост да се появи в Надкаст. Ако беше бяла и добра щеше да отиде.
Даже от тази трибуна можеше да се защити подобаващо. Simple Smile

# 1 916
...
Проблемите не идват от зодията.
О, не, аз изобщо не го пиша във връзка с поведението на Силви. По-назад съфорумка беше написала, че Теа, Горджъс, Милена и Силви са една и съща зодия - Стрелец.🙂
Еее, четете по-внимателно, никой не е изредил и Силви 🙂 Силви няма нищо общо с другите три хиени
Грешката е моя, извинявам се!🙂

# 1 917
Аз бих искала да си изкажа мнението и за постъпката на Надя към Силви. Всички скочиха, че било само игра, дори тя самата продължава да го повтаря като папагал в постовете си. Обаче, не е точно така! Силви взе последна роза на предишната церемония и се виждаше, че е притеснена и много иска да отиде на срещата. Защо и трябваше на Надя да я отреже?! Какво си мислеше, че ще спечели?! Да виждаш, че един човек много силно желае нещо и полага усилия, за да го получи, а ти НАРОЧНО да му попречиш, за мен се нарича злоба и жестокост. Симпатизирах на Надя до този момент, но с тази си постъпка тя показа каква плитка душа е!

# 1 918
А уж беше най-романтичното шоу в българския тв ефир...
И какво стана?
Силвито разбуни духовете тук.

# 1 919
  • Plovdiv
А уж беше най-романтичното шоу в българския тв ефир...
И какво стана?
Силвито разбуни духовете тук.

не,просто ми е скучно в момента и се хванах за последната реплика написана за Силвито, и просто си убивам врмето колкото да не стоя ей тъй...и гледам след мене като започна една приказка,явно и другите скучаят...

Общи условия

Активация на акаунт