ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 023
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 2 010
Не виждам нещо ретро в Надя, изглежда ми модерна и е симпатяга на външен вид. Но и тя има черти в характера за дялкане - злобничка е. На фона на много от другите обаче е по-малкото зло.

# 2 011
Пожарникарката, която беше изгонена първа, изглеждаше симпатяга. Така и не разбрах защо така се получи с това момиче.
Тук дори и в темата няма помен от нея.
Ми то на малкия тв екран дори не можа да й се запомни лицето.

# 2 012
  • Plovdiv
На хората няма угодия, едните са модерни, ама не им харесваме устите, другите, естествените, са ретро.

Надя няма корекции по себе си,но не ми е ретро,а Силви ми е.Не знам дали разбираш разликата.
Кое е? Къдравата коса? Или и с права е така? Излъчване? Дрехите? Не разбирам... едноственото ретро, което видях беше една голяма бяла панделка, която съм виждала по снимки, че децата едно време през 70те са носили на училище.

да,излъчване ,косата,дрехите,грима,поведението,изказа,думите които използва,всичко.Има тренд,съвремени модни тенденции във всичко- книги които се четат,пиеси и постановки които са в тренда,коса,грим,дрехи,стил музкика която се слуша.Застинала е някъде назад във времето и в мислене и в излъчване и в поведение.

За Надя не съм съгласна ,че е задръстена.Дааа ,на моооометиии и на мен ми напомня я Бриджид Бардо или някоя таква красавица от 60те ,но в следващия миг изведнъж променя амплоато.
Докато Силвито е бетон!Държи една линия на поведение отначало докрай!Но не мога да определя коя година точно е нейната?Може би 80те-90те ,там някъде....

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:32 от Penelope77

# 2 013
  • somewhere over the rainbow
На хората няма угодия, едните са модерни, ама не им харесваме устите, другите, естествените, са ретро.
Угодията е по средата - без напомпани джуки да не изглеждаш като придворна дама.

# 2 014
Угодията е по средата - без напомпани джуки да не изглеждаш като придворна дама.
Убедена съм, че пак ще намерят за нещо да те заАпат 'ората. Да, няма угодия и не трябва да се стараеш за това. Правилните хора ще те оценят или най-малкото е важно да не губиш себе си, а с трендовете най-лесно става това.

# 2 015
Няма нищо старомодно или ретро в Надя. Ако не беше се издънила в началото щеше да ми е фаворитка.
Момичето е хубаво, говори добре и не е простакеса като примерно Тея.
Също така не знам дали забелязахте, но ергенът сякаш проввява интерес към Йоана, но предвид обстоятелствата едва ли нещо би се случило между тях.

# 2 016
На мен Силви не ми е ретро, красива е, но до там спирам... Дори снимката с Туджаров от "Преди обед" ми харесва,  запечатала е интересен момент... Надявам се скоро тази пластмасово-чипоносо-джукеста мода да отмине. Особено при млади хора, че при това еднообразие на подрастващото поколение ще му бъде трудно да се харесва и придържа към природните си дадености, като е заобиколено от клонинги.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 23:32 от akksy

# 2 017
  • somewhere over the rainbow
Като стана въпрос за Надя - не ви ли се струва, че има някакъв странен акцент, като чужденка?

# 2 018
  • Plovdiv
Убедена съм, че пак ще намерят за нещо да те заАпат 'ората. Да, няма угодия и не трябва да се стараеш за това. Правилните хора ще те оценят или най-малкото е важно да не губиш себе си, а с трендовете най-лесно става това.

е хайде сега да тръгнем с дългите бални рокли от 18 век,защото трендовете нямали значение.Сериозно ли?
И да спрем технологичната революция и да слушаме плочи на грамофона ?
В града в който живея има една жена която винаги се разходжда по улиците с дълга бална рокля и шапка с периферия стил 18 век.Честно ,мисля че жената е мръднала и не е добре.
Когато бях ученичка беше модерно бретона да се извива нагоре и да се бетонира с  лак за коса.Всички бяха така.Хайде сега пак да си ходя така щот се харесвам за да не загубя себе си?!??Моля???

Няма как да еволюираме като човечество като си стоим в 80те застинали както се е случило със Силвито,за която понятието Време е само понятие:))и както виждаме тя е над нещата:))и живее във безвремие:)))

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:50 от Penelope77

# 2 019
Като стана въпрос за Надя - не ви ли се струва, че има някакъв странен акцент, като чужденка?
Не.

# 2 020
Не е чуждестранен, регионален е. Просто говори по-меко.

# 2 021
Плочите в момента избухват, а поколението Z се носи все едно е излязло от 90-те.
Но обикновено хората след 30-40 годишна възраст спират да следват всеки един глупав новоизлюпен тренд.

# 2 022
Ще се включа и аз с мнение за Силви.

Гледах я в Преди обед и с Наум веднага след отпадането ѝ. Не отиде в Надкаст. Исках да я чуя какво и как говори отвън.
Ами мога да кажа че вътре си е била напълно естествена. (Освен с картите, това било пре нагласено от продукцията).
Питат я защо 20 жени са се настроили срещу нея. Разбира се, отговаря с: "Защото хубаво и нежно момиче е заплаха за тях". И още веднъж я питат и отговори: "От злоба и завист". А и "аз съм образована, аз съм начетена, а те са елементарни хора и няма какво друго да се очаква от тях".

Значи Силви е човек който непрекъснато прави комплименти на себе си. И според мен, това е защото така е била отгледана. Хубаво е да правим комплименти на децата си, да ги окуражаваме... Но мисля че тук се е прекалило. Имам подобни случаи в обкръжението си, и никога (или някои по млади, все още) не са си намерили партньор, просто защото никой не е достатъчно добър за тях (или този който е, винаги иска някой друг). Да не говорим и за подбора на приятели, и там никой не е достатъчно добър. Винаги с висока самооценка, подхранвана от родителите им, докато са живи.

Аз така мисля, не мисля че има психически отклонения.
И като ѝ се каже някаква критика, абсолютно отрича и започва да повтаря своите себе похвали.
И още - за храненето, когато я обвиниха че не си чисти след себе си. Мисля че и това е от отглеждането ѝ. Просто най-вероятно винаги е била обгрижвана. Даже и в преди обед отиде с майка си.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 05:44 от Glutenfree

# 2 023
Силви като излъчване напомня малко на певицата Райна (друга форумна "любимка"). Красива, но със специфично "ретро" излъчване.
На мен Силви ми харесва визуално, защото има подчертан собствен стил. Има нещо едновременно диво, странно и загадъчно в нея.
Ще ми се само да не беше толкова луда.
Скрит текст:

Теа например може да има самочувствие на млад, модерен човек, но излъчването й на "кръчмарка" не може да се скрие и под най-красивата рокля.

# 2 024
  • Plovdiv
Говорим за млади момичета!Които трябва да са в тренда за да са актуални.Сега им е времето да са готини,интересни,с красиви дрехи,модерни прически.Кога-на 40 ли ще избухват?Или на 50?Като ги хване кризата на средната възраст?Боже опази,че тогава тези които не са си взели младостта става страшно като остареят...

Общи условия

Активация на акаунт